Oktagon 51: Karlos Vémola vs. Samuel Krištofič kurzy, analýza, live stream a sázkový tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Karlos Terminátor Vémola se zřejmě naposledy ve své MMA kariéře představí v O2 areně. Pětiletá rivalita s Pirátem Krištofičem vyvrcholí vzájemným zápasem na turnaji Oktagon 51 už 29. prosince. Jaké jsou kurzy, a kde se na souboj podívat živě v livestreamu?

ONLINE REPORT
KURZY, TIP A INFO
ZÁPASYLIVESTREAM
VSTUPENKYVÁHA

Karlos Vémola se utká se Samuelem Krištofičem Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení turnaje OKTAGON 51: 9,8/10

  • Datum, místo, čas: 29. 12. 2023, od 18:00, O2 arena, Praha
  • Možnosti sázek: U sázkových kanceláří najdete na Oktagon 51 mnoho kurzů

Oktagon 51 Vémola – Krištofič: čas zápasu, váha, sázky

Na tenhle duel se bude chtít podívat každý. Karlos Vémola na turnaji Oktagon 51 změří síly se sebevědomým Pirátem Krištofičem, který jako jediný neváhal a výzvu na zápas okamžitě přijal. Duel se uskuteční 29. prosince okolo 22:00 a můžete ho sledovat živě zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

ONLINE report Oktagon 51 O2 Arena, Praha (Aktualizováno)

Redakce FightLive.cz bude opět přímo na místě, takže vám přímo z O2 areny přineseme detailní online report ze všech utkání. Sledujte také náš Instagram, kde přidáváme video záběry z místa konání i zajímavé rozhovory.

Bojan Veličkovič vs. Andreas Michailidis

Hned v počátku Michailidis předvedl své high kicky, ale Veličkovič nezůstával pozadu a uštědřil Řekovi round kick, který slyšela celá hala. Poté se souboj přesunul na zem, kde většinu času dominoval Spartan. Veličkovič se ale nehodlal vzdát a dokázal se dostat zpod Michailidise a vrátit zápas do postoje. Tam padlo několik nedoručených high kicků a koncem prvního kola vzal Michailidis Bojana znovu na zem, kde ho držel přišpendleného až do konce.

Úvod druhého kola si pohlídal Veličkovič a efektně si vzal Řeka na zem. Zpočátku si držel na Michailidisovi halfgard, Řekovi se ale podařilo zpod srbského bojovníka dostat. Veličkovič se však nechtěl své dominantní pozice vzdát, a tak se řecký bojovník opět ocitl pod Veličkovičem, který si pro sebe ukradl druhé kolo.

Veličkovič hned v úvodu třetího kola Řeka vykolejil nepříjemnými kopy. Michailidis bolest rozdýchal a vrátil se do boje, kde ale jasně dominoval Veličkovič. Řek se nechtěl vzdát a dokázal využít pár chyb srbského bojovníka, ten ale stejně tak využil únavy svého soupeře a Michailidise ve třetím kole uškrtil Rear Naked Choke. Bojan Veličkovič se tak stal vítězem prvního ročníku pyramidy Tipsport Gamechanger.

Veličkovič porazil Michailidise Foto: OKTAGON MMA

Vlasto Čepo vs. Piotr Wawrzyniak

Zpočátku se Čepo s Wawrzyniakem přestřelovali v postoji a v první půlce svitla Čepovým fanouškům naděje, když se El Chapo pokusil polského bojovníka ubít ground and pound. Wawrzyniak ale dokázal uniknout a druhou půlku prvního kola si držel Čepa na zemi pod sebou.

I druhé kolo strávil Vlasto převážně pod protivníkem, kterému ze své spodní pozice uštědřil sice mnoho úderů, dostat se z Polákova dominantního sevření se mu ale do konce kola nepodařilo.

Podobně probíhalo i třetí kolo, kde Čepo inkasoval několik tvrdých loktů a úderů. Vyčerpaného El Chapa nakonec Wawrzyniak dobil na zemi ground and pound, připsal si tak vítězství na TKO a získal prozatímní titul šampiona střední váhy.

Wawrzyniak porazil Čepa Foto: OKTAGON MMA

Karlos Vémola vs. Samuel Krištofič (Vémola KO prohra)

Od první vteřiny byl souboj Piráta s Terminátorem velmi dynamický a oba bojovníci šli naprosto očividně po rychlém ukončení. Karlos Vémola ukázal ze svého postoje víc, než jsme u něj zvyklí, a právě to se mu nejspíš vymstilo.

Pirát je ve standupu přece jen o něco kovanější, a přestože Vémola v první minutě dokázal s Krištofičem držet krok, Krištofič koncem druhé minuty využil příležitosti a po tvrdé kombinaci úderů, poslal Terminátora pravým hákem přesně na bradu nemilosrdně k zemi.

Pirát knockoutoval Karlose Vémolu Foto: OKTAGON MMA

Stalo se tedy to, co asi většina fanoušků MMA nepředpokládala, a Pirátovi se podařilo zdánlivě nemožné, ukončit Terminátora nejen před limitem, ale ještě způsobem, kterým si přeje uzavřít svůj zápas každý bojovník. Krištofič si tedy připisuje důležité KO a z klece si odnáší nejcennější skalp kariéry. Karlos se dlouhé minuty probíral z bezvědomí, nosítka ale nakonec nebyly potřeba. Video najdete zde.

Karlos po KO Foto: OKTAGON MMA

Daniel Škvor vs. Martin Zawada

Jak se očekávalo Zawada se Škvorem ukázali parádní štípanou plnou tvrdých úderů a kopů. DeeDee uštědřil Zawadovi několik tvrdých kolen a loktů, ale Zawada rozhodně nehodlal nechat Škvorovi první kolo zadarmo a hned v úvodu teklo hodně krve.

I druhé kolo bylo velmi dynamické, plné kombinací, front kicků, kolen i nepovolených úderů do zátylku a Škvor si po všem tom dramatu v poslední minutě vzal King Konga na zem, kde opět ovládl situaci a připsal si tak i druhé kolo.

Po první minutě třetího kola na pletivu se opět dostal boj na zem. Viditelně unavený Zawada opět skončil vespodu a Škvor měl i třetí kolo jasně ve své režii. Vyšťavený King Kong vydržel sice do konce, ale v posledních vteřinách už bylo jasné, že se mu Škvora ukončit nepodaří. DeeDee si tak připsal jednomyslné vítězství na body.

Ion Surdu vs. Stefano Paterno

Surdu s Paternem předvedli několik kombinací, calf kicků i high kicků, Paterno se ale snažil dostat souboj na zem. Surdu odolal všem pokusům o takedown a bojovníci se dostali na zem jen na moment koncem kola. V prvních třiceti vteřinách druhého kola Surdu Itala poslal tvrdou přední k zemi, kde Drákula převzal kontrolu. To se Surduovi vedlo celou půlku kola, jenže pak udělal chybu a dal Paternovi příležitost, aby zápas ukončil. Ital nasadil Drákulovi armbar a připsal si vítězství na submisi.

Karol Ryšavý vs. Henrique Madureira

Navzdory tomu, že Mad Max mívá silná první kola, Ryšavý byl tentokrát přesvědčivější. Hned v počátku se mu povedlo doručit takedown, a když se zápas vrátil znovu do postoje, Ryšavý předvedl své pověstné bomby. Kromě úderů Madureira okusil Karolova tvrdá kolena i high kick. Ryšavý ale soupeře ukončil ještě v prvním kole salvou úderů, které poslaly Brazilce k zemi a Karol si tak připsal vítězství na TKO.

Chiara Penco vs. Eva Dourthe

Penco s Dourthe se v první minutě a půl oťukávaly v postoji, pak si ale Dourthe vzala soupeřku na zem. Francouzka Penco kontrolovala z horní pozice, které se nevzdala až do konce kola, jež si Dourthe jasně ukradla pro sebe. Hned v úvodu dalšího kola se bojovnice ocitly ve stejné situaci a Penco se Francouzky dokázala zbavit až ve čtvrté minutě, koncem kola ale Dourthe doručila další takedown.

Ve třetím kole se situace obrátila a Penco převzala kontrolu nad zápasem. Navzdory nové energii se Beasty Barbie nepodařilo soupeřku ukončit a Dourthe si připsala vítězství na body a stala se legitimní vyzyvatelkou Kathariny Dalisda.

Radek Roušal vs. Kallum Parker

Oba bojovníci do zápasu skočili po hlavě a ukázali své kvality v postoji. Až koncem prvního kola se boj přesunul na zem, kde to měl pod palcem Parker. Kde zápas skončil v prvním kole, v druhém kole navázal a Roušal měl Parkera dlouho v zádech. I když Roušal uštědřil Parkerovi spoustu signifikantních úderů, Kallum byl na zemi agresivnější. Ve třetím kole po chvíli na pletivu oba borci předvedli neuvěřitelnou přestřelku úderů, která nakonec vynesla českému bojovníkovi vítěztví na body.

Magda Šormová vs. Mallory Martin

Šormová v první minutě prvního kola neváhala, šla vpřed, až natlačila soupeřku na pletivo. Martin od české bojovnice inkasovala spoustu signifikantních úderů, ale jakmile se dostal souboj k zemi, Martin ovládla situaci. Šormová se koncem třetího kola pokusila o armbar, ale neúspěšně, a přes tvrdé údery Šormové, si vítězství na body připsala Martin.

Tomáš Fiala vs. Hassan Shaaban

Fiala na nic nečekal a v podstatě ihned uštědřil Shaabanovi nepříjemný calf kick, poté kolem sebe bojovníci chvíli tančili, ale pak Fiala od německého zápasníka inkasoval salvu tvrdých úderů, které Fidžim viditelně otřásly. K tomu Shaaban přidal pár naskočených kolen. Fiala se snažil obrátit situaci ve svůj prospěch a dostat Shaabana k zemi, to se mu ale nehezky vymstilo. Padl tak nechtěně do vlastní pasti a Shaaban ukončil zápas v prvním kole na KO.

Vémola kdy zápasí? Oktagon dnes aktuální info

V době, kdy už se zdálo, že na zápas Vémola vs. Pirát nikdy nedojde, je opak realitou. Česko-slovenský souboj dvou předních bojovníků je jedním z největších taháků turnajem Oktagon 51, který udělá pomyslnou tečku za nabitým rokem 2023. U toho nesmíte chybět!

🎆 OKTAGON 51 🎆
⏳ Kdy: 29. prosince 2023 (18:00)
🧿 Kde: O2 arena, Praha
✅ Karta: Zobrazit zápasy
▶️ Livestream: Tipsport TV, PPV, Premier Sport 4 Extra

Sázkový tip a kurzy Vémola vs Pirát Oktagon 51

Karlos Terminátor Vémola v o2 areně nastoupí už ke svému 5. zápasu v tomto roce. Avizovaný konec kariéry se neúprosně blíží, přesto chce legenda domácí scény udržovat zápasové tempo směrem k ohlášené odvetě s Attilou Véghem. Nejprve ho ale čeká Attilův svěřenec z SFG, Pirát Krištofič, se kterým má Vémola nevyřízené účty z minulosti.

Souboji s Pirátem nebylo dlouho přáno. V době, kdy populární slovenský zápasník držel prozatímní titul střední váhy, řešil Terminátor chatrné zdraví a opakující se zranění. Na jejich vzájemnou rivalitu a výživný trashtalk se postupem času relativně zapomnělo, napětí mezi oběma ale zůstalo do dnes. Už 29. prosince dostanou šanci vyřešit osobní spory přímo v kleci.

  • Zápas proběhne v catchweight do 88,5 kg na 3x5 min.

Sledujte Oktagon 51 živě na Tipsport TV

Pro Vémolu byl rok 2023 jízdou na horské dráze. V polovině dubna si při svém návratu po dlouhé zdravotní pauze poradil s nevyzpytatelným Matavaem, jenže pak přišla velká facka. V extrémně vyhroceném duelu s Patrikem Kinclem zvolil špatnou taktiku a výsledkem byl zmalovaný obličej a potupná porážka na body. Chuť si Terminátor spravil v létě na Štvanici, byť jeho výkon proti Lucasi Alsinovi ani zdaleka nebyl ideální.

Nejsvětlejší moment za poslední období kariéry přišel na turnaji Oktagon 47 v Bratislavě. V rámci obhajoby titulu polotěžké váhy se s Pavolem Langerem zdržel v kleci jen 7 vteřin a po 30 letech v bojových sportech doručil své první KO. Nejrychlejší knockout v historii Oktagonu se v jeho podání rozhodně nečekal, ani tento výkon ale nepřiměl Patrika Kincla kývnout na vzájemnou odvetu, což Vémolu v první chvíli pořádně rozladilo.

Terminátor o zápas v O2 areně na konci roku hodně stál, a tak se rozhodl jednat a skrze instagram vyslal několik výzev. Z trojlístku Krištofič, Pütz, Materla sebral vhozenou rukavici právě Pirát a pak už jen zbývalo, aby zápas posvětilo vedení Oktagonu, což se také stalo.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Zápas Vémola vs. Pirát od svého ohlášení vyvolává velké emoce. Zatímco jeden tábor tvrdí, že Pirát nemá proti Terminátorovi žádnou šanci, druhá skupina má za to, že Pirát může výkonnostně uvadajícího Vémolu překvapit. K tomuto názoru se mimochodem připojil Attila Végh, či Ondřej Novotný. Pravdou ale je, že v obou případech by opačné tvrzení nedávalo logiku.

KARLOS VÉMOLA SAMUEL KRIŠTOFIČ
36–7 16–6
Výhry: Výhry:
✏️KO / TKO: 9 ✏️KO / TKO: 4
✏️Submise: 19 ✏️Submise: 5
✏️Body: 8 ✏️Body: 7
Prohry: Prohry:
✏️KO / TKO: 1 ✏️KO / TKO: 1
✏️Submise: 3 ✏️Submise: -
✏️Body: 3 ✏️Body: 5

Pirát si na Vémolu věří: „Cítím, že je mi osud nakloněný,“ hlásí odhodlaně

Samuel Pirát Krištofič je jedním z nejznámějších slovenských bojovníků, aktuálně ale neprožívá zrovna nejlepší období kariéry. Za poslední 2 roky nastoupil do 4 zápasů a hned třikrát odcházel jako poražený.

Někdejší šampion Oktagon výzvy je v 34 letech veteránem organizace, svoje jméno spojil s černožlutými barvami už v roce 2017. Přestože v minulosti nastupoval ve velteru, v roce 2021 vybojoval prozatímní titul střední váhy v souboji s Polákem Naruszczkou, který bral na short notice. O titul ho ale na konci roku 2022 připravil Patrik Kincl, přičemž Pirát se v tomto zápase prezentoval velkým množstvím faulů.

Před rokem v říjnu dokázal ve Frankfurtu vyzrát na ambiciózního Polívku, což bylo na dlouhou dobu jeho poslední vítězné tažení. Následovaly totiž porážky s Alexem Lohorém v pyramidě Tipsport Gamechanger a letos na Štvanici ho jako první soupeř dokázal před časovým limitem ukončit polský chasník Robert Bryczek – TKO po 55 vteřinách zápasu.

Pro Piráta je zápas s Vémolou největší výzvou kariéry a případný úspěch ho může po všech směrech obrovsky posunout. I proto k přípravě přistupuje s nejvyšší mírou zodpovědnosti, trénuje vícefázově a hlavně se zdá, že je mentálně velmi dobře nastavený. Jestli to ale bude stačit na pověstný Vémolův přímočarý wrestling, se teprve uvidí. Nutno dodat, že Pirát může v tomto duelu hodně získat, zatímco Vémola spíše ztratit.

Vémola dopředu avizoval, že jeho cílem bude uškrtit Piráta jak nejdříve to půjde. To se však zatím nikdy nikomu nepodařilo. Pirát, byť to o něm příliš fanoušků neví, má velmi kvalitní jiu jitsu, takže ani v pozici na zádech to pro něj zdaleka nemusí být konečná. Rozhodující ale bude, zda Piráta "sežere" v daný okamžik tlak, který Vémola umí vyvinout, jako nikdy jiný.

TIP: Zápas skončí na body, v kurzu 2,10 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Vémola vs Pirát TIP

Vémola je z pohledu kurzů obrovským favoritem a většina nasázených peněz u Tipsportu jde na jeho vítězství.

  • Karlos Vémola → 1,17 mil. Kč (80 % sázek)
  • Samuel Krištofič → 284 453 Kč (20 % sázek)

Kde sledovat zápas Vémola vs Pirát živě? Livestream Tipsport TV, Oktagon tv PPV cena

Pirát vs. Vémola live můžete sledovat na Tipsport TV. Tady budou v den konání turnaje k dispozici všechny streamy z jednotlivých duelů turnaje Oktagon 51 zdarma pro nově registrované sázkaře, kteří navíc po dokončení registrace obdrží bonus 300 Kč.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Sledovat Oktagon 51 na Tipsport TV mohou samozřejmě i stávající sázkaři, jen je nutné splnit podmínku vsazeného tiketu alespoň za 30 Kč v posledních 7 dnech. Cena PPV na oktagon.tv se nedávno zvyšovala. Aktuálně vás tento způsob sledování galavečeru přijde na 319 Kč v předprodeji a 400 Kč v den konání turnaje.

Živý přenos Oktagon v televizi (Premier Sport 4 Extra)

Stejné částky platí také v případě, pokud budete chtít sledovat přímý přenos Oktagon 51 v televizi na O2 TV. Na kanále Premier Sport 4 Extra si totiž nově můžete rovněž zakoupit jednorázový přístup k přímému přenosu.

Zdarma Oktagon free prelims Youtube + záznam, video

Úvodní zápas Oktagon 51: Fiala vs. Shaaban bude možné sledovat v 18:15 zcela zdarma na Youtube kanále OKTAGON MMA. Zde budou s odstupem času přidány i video záznamy všech utkání, které se v O2 Aréně uskuteční.

Pirát – Vémola oktagon live stream a live sázky

U Tipsportu máte kromě streamu zdarma také možnost sázet všechny zápasy Oktagon 51 v průběhu utkání. Sledování živého přenosu a zároveň LIVE kurzů je velkou výhodou, proč si sledování Oktagonu na Tipsportu oblíbilo velké množství fanoušků. Slovenští fanoušci si o možnosti sledování livestreamu více mohou přečíst zde.

FIGHT CARD: Pirát vs. Vémola Oktagon 51 zápasy, program (karta) výsledky Oktagon o2 arena

Přímo z místa vám přineseme online report. Výsledky Vémola – Pirát, Čepo – Wawrzyniak i finále Tipsport Gamechangeru najdete v této tabulce.

OKTAGON 51 O2 ARENA, PRAHA
HLAVNÍ KARTA
Welterweight (final TG) Bojan Veličkovič 🇷🇸 (rear naked choke, 3. kolo) vs. Andreas Michailidis 🇬🇷 REPORT 10
Middleweight title fight 5x5 Vlasto Čepo 🇸🇰 vs. Piotr Wawrzyniak 🇵🇱 (TKO, 3. kolo) REPORT 9
Catchweight 88,5 kg
Karlos Vémola 🇨🇿 vs. Samuel Krištofič 🇸🇰 (KO, 1. kolo) REPORT 8
Light heavyweight Daniel Škvor 🇨🇿 (na body, 3. kolo) vs. Martin Zawada 🇩🇪 REPORT 7
Welterweight Ion Surdu 🇲🇩 vs. Stefano Paterno 🇮🇹 (armbar, 2. kolo) REPORT 6
PRELIMS
Featherweight
Karol Ryšavý 🇸🇰 (TKO, 1. kolo) vs. Henrique Madureira 🇧🇷 REPORT 5
Strawweight Chiara Penco 🇮🇹 vs. Eva Dourthe 🇫🇷 (na body, 3. kolo) REPORT 4
Featherweight Radek Roušal 🇨🇿 (na body, 3. kolo) vs. Kallum Parker 🇬🇧 REPORT 3
Catchweight 55 kg Magda Šormová 🇨🇿 vs. Mallory Martin 🇺🇸 (na body, 3. kolo) REPORT 2
YOUTUBE FREE PRELIMS
Lightweight Tomáš Fiala 🇨🇿 vs. Hassan Shaaban 🇩🇪 (KO, 1. kolo) REPORT 1

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Oktagon 51 váha, tiskovka, lístky, program (harmonogram), veřejné vážení

Držet váhu v období Vánoc je spolu s letními měsíci obrovskou zkouškou vůle a profesionality. Na to, jak se bojovníci popasovali s oficiálním vážením, které proběhlo ve čtvrtek 28. prosince v 9:00, se můžete podívat v této tabulce.

Veřejné vážení se uskuteční v nákupní galerii Harfa, které se nachází hned vedle o2 arény ve čtvrtek 28. prosince od 17:00.

Oficiální vážení Oktagon 51 (kg)
Welterweight (final) Bojan Veličkovič 76,90 Andreas Michailidis 77,00
Middleweight title fight 5x5 Vlasto Čepo 83,70 Piotr Wawrzyniak 83,90
Catchweight 88,5 kg
Karlos Vémola 88,45 Samuel Krištofič 88,40
Light heavyweight Daniel Škvor 93,00 Martin Zawada 92,90
Welterweight Ion Surdu 78,00 Stefano Paterno 77,55
Featherweight
Karol Ryšavý 67,95 Henrique Madureira 67,95
Strawweight Chiara Penco 52,55 Eva Dourthe 52,40
Featherweight Radek Roušal 66,20 Kallum Parker 66,30
Catchweight 55 kg Magda Šormová 54,80 Mallory Martin 54,40
Lightweight Tomáš Fiala 70,55 Hassan Shaaban 71,50

Oktagon 51 lístky

Vstupenky na Oktagon 51 jsou dostupné v síti ticketportal v několika cenových kategoriích. Organizace Oktagon MMA očekává vyprodanou halu, což se v poslední době ne vždy daří.

Turnaje na konci roku mají ale svoji tradici, a tak je velká šance, že se tento úkol podaří Oktagonu splnit. Samotná atraktivita zápasů je totiž na vysoké úrovni, a dá se čekat, že o tento event bude mezi fanoušky u nás i v zahraničí velký zájem.

Finále Tipsport Gamechanger: Michailidis vs. Veličkovič

Velkolepé finále projektu Tipsport Gamechanger ve velterové váze míří do velkého finále. O nablýskanou trofej si to v zápase na 5x5 min. rozdají dva UFC veteráni, Srb Bojan Veličkovič a Řek Andreas Michailidis. Podívejte se na unikátní trofej pro vítěze.

Trofej pro vítěze Tipsport Gamechanger Foto: OKTAGON MMA

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Vémola Pirát trashtalk

Vémola s Pirátem si toho historicky řekli už hodně. Jejich slovní přestřelky začaly už někdy kolem roku 2018 a nejvíc jejich trashtalk rezonoval v létě 2021. Před nadcházejícím duelem ovšem z úst Terminátora zazněl i částečný respekt za to, že Pirát oželel vánoční hodování, sebral odvahu a zápas bez většího váhání přijal.

Vzhledem k tomu, že Vémola i Pirát jsou dvě velmi silné osobnosti, můžeme směrem k zápasu čekat rostoucí napětí, které bude gradovat na závěrečném staredownu den před samotným turnajem.

V čem vidí Krištofič svoji hlavní výhodu v duelu s Vémolou, si můžete přečíst tady. Zápas už v tuto chvíli hodně rezonuje napříč česko-slovenskou scénou.

Pirát a Vémola na tiskové konferenci Oktagon Time Foto: OKTAGON MMA

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Bude Vémola naposledy v o2 areně?

Karlos Vémola je smířený s tím, že jeho bohatá MMA spěje ke konci. Oktagon promuje jeho zápas s Pirátem na turnaji Oktagon 51 jako zřejmě poslední Terminátorův duel v o2 areně.

2️⃣ Kdy je Pirát vs Vémola zápas dnes?

Zápas Vémola vs. Pirát na Oktagon 51 proběhne v pátek 29. prosince okolo 22:30. Analýzu jednoho z nejočekávanějších soubojů na kartě najdete ZDE

3️⃣ Jak sledovat livestream Vémola Oktagon zdarma?

Tipsport TV Oktagon 51 opět nabídne živě v livestreamu. Podrobné informace se dočtete uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...