Že bychom se skutečně dočkali? Najdou Baba Jaga a Cverminátor společnou řeč?

Spekulovalo se, že v Clash of the Stars uvidíme duel Mikulášek vs. Cverna. Pak ale z nápadu sešlo a každý ze zápasníků pro to měl vlastní vysvětlení. Zdá se však, že po B4THECLASH je tahle varianta opět na stole.

Václav Mikulášek Foto: OKTAGON MMA

Baba Jaga vs. „Nenastupinátor“

Když organizace Clash of the Stars oficiálně oznámila akvizici v podobě Václava Mikuláška, začal hon na adekvátního soupeře. Navzdory veškeré kontroverzi a prohrám, které Vašek v poslední době nasbíral, jde stále o profesionála, s nímž se běžní účastníci organizace bizáru nemůžou rovnat.

Skloňovalo se jméno zápasníka IAF Alexe Cverny, o potenciálním duelu se ale velmi brzy přestalo mluvit. Proč? Každý z bojovníků má pro to jiné vysvětlení. Baba Jaga vše odůvodnil tím, že Cverna je chorobný „Nenastupinátor“, a nechce riskovat, že Alex na poslední chvíli ze zápasu vycouvá.

Cverna má na celou věc jiný pohled, je přesvědčený, že z něj má Baba Jaga jednoduše strach. Více čtěte zde: Alex Cverna to na tiskovce schytal od Lady Dee. Pak promluvil o Mikuláškovi. Baba Jaga se prý bojí

Ledy ale nejspíš prolomil poslední B4THECLASH, kterého se Vašek účastnil coby jeden ze zápasníků nadcházejícího turnaje. Alex neváhal využít situace a zavolal do vysílání, aby si to s Mikuláškem vyříkal.

Mikulášek nenechal na Cvernovi nit suchou a připomněl mu některá z jeho zápasnických pochybení, Alex si ale na druhé straně stál na svém a prohlásil, že má Vašek strach z jeho granátů. „Alexi, ty nikoho nezajímáš. Čeho já se mám bát, tebe?“ ptal se nevěřícně Baba Jaga, když se hovor začal vyostřovat.

Zpočátku to vypadalo na běžnou slovní přestřelku, telefonát ale nakonec dopadl lépe, než by kdokoli hádal, a profesionální bojovníci nejenže si popřáli to nejlepší do nového roku (byť s notnou dávkou ironie), připustili také, že při příštím turnaji by si to přece jen mohli střihnout.

„Řekni teď, že v Ostravě se můžeme potkat,“ nadhodil Cverna. „Dobře, tak pojď bez rukavic,“ kontroval Baba Jaga. Zápasníci se ale tentokrát nedokázali shodnout, v jaké disciplíně si to rozdají.

„Ty nejsi v té pozici, aby sis vybíral,“ upozornil Vašek Cvernu. „Nehraj si na Karlose,“ odpověděl pohotově Alex. „Já chci tebe,“ zdůraznil pak na závěr. „Však se neboj, dostaneš,“ reagoval Baba Jaga.

Vypadá to tedy, že spor mezi zápasníky nabral takových rozměrů, že bude přece jen nutné si ho vyřídit v kleci. Teď jde jen o to, aby se oba borci a organizace dohodli, za jakých podmínek by proti sobě nastoupili.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

B4THECLASH

Další pikantní B4THECLASH: Bojovný Baba Jaga, spoře oděná Lauberová a lap dance pro Žraloka

Co nevidět nás čeká další turnaj CotS. Mezi osmi očima se tentokrát potkali Baba Jaga, Žralok, Lady Dee a Nikola Lauberová. A bylo to...

Vašek Baba Jaga Mikulášek

Václav Mikulášek prozradil, komu z OKTAGONu a české MMA scény nemůže přijít na jméno

S OKTAGONem se Baba Jaga dle jeho slov rozešel v dobrém, jedna věc mu ale přece jen leží v žaludku.💥 Vašek přiznal, komu nemůže přijít na...

Jaromír Soukup a Jakub Jíra

Příprava je v plném proudu. Jaromír Soukup jde v tréninku na krev a ladí kondici na Bejra

Aktéři hlavního zápasu turnaje Clash of the Stars se už pilně připravují na vzájemný souboj. Jaromír Soukup se do toho podle dostupných...