Kontroverzní Gangstaboy z Clashe dráždí Babu Jagu. „Nebojím se tě,“ vzkázal mu

Na Instagramu se rozhořel spor mezi známými tvářemi Clash of the Stars. Tadeáš Veselý si vyměnil pár peprných vzkazů s Vaškem Mikuláškem a oba šli se svým slovníkem hodně za hranu.

Tadeáš Veselý se toho nebojí Foto: Clash of the Stars

Tadeáš Veselý pálí na internetu do nové akvizice Mikuláška

Vyhlášený provokatér Tadeáš Veselý se zase jednou pořádně připomněl. Lekce od profesionálního bojovníka Tadeáše Růžičky mu zřejmě byla málo. Svůj nevybíravý slovník tentokrát adresoval Václavu Mikuláškovi, který na nic nečekal a opáčil mu stejnou mincí. Budou mít tyto hrátky s ohněm pokračování?

sipka Vyzvedněte si bonus na sázení za jednoduchou online registraci ZDE

Tadeáš Veselý je magnet na průšvihy. Vzhledem ke své povaze a prořízlé puse si ale za většinu z nich může sám. Fanoušky nenáviděný účastník organizace Clash of the Stars sám sebe od začátku staví do role badboye, který se nezalekne žádné slovní, ale ani fyzické konfrontace. Tentokrát si skrze Instagram stories vyměnil pár vzkazů s Vaškem Mikuláškem, kterého čeká 27. ledna premiéra v novém angažmá.

"Myslíš, že se z tebe po*eru, jak všichni? Že si velkej a potetovanej? Určitě ne! Počkej až na tebe nastoupím. Ty te*louši, nevím co do toho taháš zvířata, když se nemůžou bránit…"

Vzkazy byly samozřejmě okořeněny několika nadávkami, parodiemi a posmívajícími grimasami z obou stran. Že by se snad rýsoval vzájemný zápas je spíše nepravděpodobné, u Tadeáše Veselého ale jeden nikdy neví.

Zatímco Mikuláška čeká na konci ledna v rámci turnaje Clash of the Stars 7 souboj se žralokem Patrikem, Veselý bude podruhé čelit influencerovi Faynemu, se kterým v prvním vzájemném zápase prohrál a teď dojde na jejich odvetu.

Kurzy na Clash of the Stars 7 napovídají, že by se Vašek Mikulášek proti žralokovi měl v kleci zdržet minimálně, jelikož je největším kurzovým favoritem celé karty. To Gangstaboy Veselý půjde do odvetného utkání s Faynem v roli velkého outsidera. Více než na přípravu se ale podle všeho soustředí na trashtalk.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tomáš Linh Le Sy

Píno je trochu Pinocchio, říká s nadsázkou Tomáš Le Sy a uvádí na pravou míru počet prodaných PPV

Clash of the Stars je čím dál populárnější, přesto jsou představy některých přece jen přemrštěné. Jak to ve skutečnosti vypadá s prodejem...

Karlos Vémola

Karlos Vémola dostal zajímavou nabídku. Lákali ho prý na nemalou finanční odměnu

Karlos Vémola přiznal, že nedávno mu na stole přistála zajímavá nabídka.😲 Kdyby ji Terminátor přijal, zcela by změnil pole působnosti.💼

Karlos Benda a Diego Kotlár

Diego Kotlár dostal čočku od Bendy. Novopečený sumo zápasník si znovu vzal do úst legendu

Diego Kotlár se nebojí nikoho, dokonce ani legendy MMA Karlose Vémoly, kterého znovu během B4THECLASH vyzýval do klece.⚔️ Terminátora...