Píno je trochu Pinocchio, říká s nadsázkou Tomáš Le Sy a uvádí na pravou míru počet prodaných PPV

Organizace Clash of the Stars je čím dál populárnější a daří se jí dělat čím dál vyšší čísla, přesto jsou představy některých přece jen mimo realitu. Některé přemrštěné odhady uvedl na pravou míru Tomáš Linh Le Sy.

Tomáš Linh Le Sy Foto: Clash of the Stars

Tři sta tísíc PPV? Nereálné

Organizace bizarních zápasů je čím dál populárnější a s každým turnajem pravidelně zvyšuje čísla, ať už jde o prodeje nebo o dosah na sociálních sítích. Prodeje PPV Clash of the Stars se na české scéně staly hojně diskutovaným tématem, a přestože se organizaci bezesporu daří, odhady některých jsou přemrštěné. Vsaďte si na Clash of the Stars 7 a získejte registrační bonus.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

To je případ například promotéra organizace I Am Fighter Petra Píno Ondruše, který v podcastu Red Card prohlásil, že Clash of the Stars dokáže prodat celkem tři sta tisíc pay-per-view.

Něco takového a ještě víc by si jistě vedení Clash of the Stars přálo, jak ale prozradil promotér Tomáš Linh Le Sy, zatím jsou taková čísla stále v nedohlednu. „Já jsem sledoval samozřejmě rozhovor s Pínem, který tady říkal úplně jiné numero,“ podivoval se Tomáš v podcastu Red Card.

„Je to hlavní zdroj, to ano, ale kolik PPV prodáme, jsou naše interní věci, to my nesdělujeme, ale ani to číslo, co jsi řekl ty (40 000), ani to číslo, co tu řekl Píno minule (300 000), není pravda, ale blíž jsi ty,“ mluvil v hádankách Le Sy.

Čtěte také: Fortuna kurzy Clash of the Stars 7: Kdo je největší favorit karty a na koho se nejvíce sází?

„Trochu mě mrzelo, že to tady Píno takhle vyprávěl, hlavně pak to, že to nebyla pravda a všechny vás tady dostal do omylu. Mám dvě teorie, buď tomu fakt věří, někde to slyšel, nebo si myslí, že tři sta tisíc zhlédnutí na Youtube je automaticky tři sta tisíc prodaných PPV, nebo si dovolím trošku s nadsázkou změnit jeho přezdívku z Pína na Pinocchia, protože možná lhal záměrně,“ smál se promotér Clash of the Stars.

„On musí vědět, že to není reálné. U zápasů youtuberů, po dvou letech v Česko-Slovensku prodat tři sta tisíc PPV. To by se mohlo stát – možná –, když bychom měli áčkovou celebritu, známou napříč věkovými skupinami a celorepublikově,“ spekuloval Tomáš Linh Le Sy.

„Je to fakt na hony vzdálené tomu, co řekl Píno, nikdy jsme tolik neprodali, ani zdaleka,“ uzavřel téma. „To PPV se zvedá z gala na gala. Jsme tady dva roky a pořád stoupáme,“ dodal Le Sy na závěr.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Benda a Diego Kotlár

Diego Kotlár dostal čočku od Bendy. Novopečený sumo zápasník si znovu vzal do úst legendu

Diego Kotlár se nebojí nikoho, dokonce ani legendy MMA Karlose Vémoly, kterého znovu během B4THECLASH vyzýval do klece.⚔️ Terminátora...

Václav Mikulášek

Že bychom se skutečně dočkali? Najdou Baba Jaga a Cverminátor společnou řeč?

Spekulovalo se, že uvidíme duel Mikulášek vs. Cverna.💪 Pak ale z nápadu jaksi sešlo.💥 Zdá se však, že po B4THECLASH je tahle varianta opět...

B4THECLASH

Další pikantní B4THECLASH: Bojovný Baba Jaga, spoře oděná Lauberová a lap dance pro Žraloka

Co nevidět nás čeká další turnaj CotS. Mezi osmi očima se tentokrát potkali Baba Jaga, Žralok, Lady Dee a Nikola Lauberová. A bylo to...