Karlos Vémola dostal zajímavou nabídku. Lákali ho prý na nemalou finanční odměnu

Karlos Vémola prozradil, že mu nedávno na stole přistála zajímavá nabídka. Pokud vás napadají projekty kolem sportu, chyba lávky. Terminátora se snažili zlanařit do zcela odlišného oboru.

Karlos Vémola Foto: OKTAGON MMA

Terminátor v politice?

Karlos Vémola pravděpodobně Odvetou století ukončí svou zápasnickou kariéru a každého zajímá, kam budou směřovat další Terminátorovy kroky. Vémola se v současné chvíli soustředí na svůj poslední tanec v kleci a na dalekou budoucnost nijak zvlášť nemyslí.

Z rozhovorů ale jasně vyplývá, že by se rád i nadále ochomýtal kolem sportu, například ve sportovním managementu. O nabídky nemá Terminátor v každém případě nouzi a někdy chodí i z odvětví, která byste nečekali.

„Nedávno mě oslovila strana PRO v čele s panem Rajchlem. Nabízeli mi celkem velké finanční částky, abych podpořil jejich volební program. Já jim řekl, že my sportovci nejsme na takové peníze zvyklí, a já sice peníze mám rád, ale snažím se být celý život nepolitický,“ prozradil Karlos v rozhovoru pro CNN Prima News.

„Politika rozděluje společnost. Samozřejmě, že některé jejich politické názory můžu sdílet a s jinými nesouhlasit, ale politiku se sportem míchat nechci, a dokud aktivně sportuju...,“ dodal Terminátor.

„Byl jsem pozvaný na schůzku jejich strany a tam jsem s nimi strávil večer a omluvil jsem se jim, že mě to sice těší, že mají zájem, abych podpořil jejich stranu, ale budu muset odmítnout, protože politice úplně nerozumím a nerad bych se angažoval v něčem, co neznám. Takže rozešli jsme se v dobrém, ale nedomluvili jsme se,“ popsal Terminátor jednání se stranou PRO.

Ochranka pro královnu

Karlos Vémola při té příležitosti zavzpomínal také na časy v Londýně a konkrétně na jeden nezapomenutelný zážitek, kdy měl tu čest být součástí ochranky královny Alžběty.

„Kdysi dávno jsem hlídal královnu. To bylo při příležitosti, kdy se otevíral ten tunel a vlak Londýn – Paříž. Byli jsme tam přidaní jako složka navíc, protože královna má vlastní ochranku,“ vysvětlil Vémola.

sipka Čtěte také: Pirát prozradil plány na rok 2024. Na seznamu má i jeden podnikatelský, který vás možná překvapí

Karlos přiznal, že mu zmíněná politická strana nabídla velmi zajímavou odměnu, avšak fakt, že i tak Terminátor odmítl, svědčí o tom, že zápasníka v politice pravděpodobně jen tak neuvidíme. Vémola vyřkl přání, že by si v budoucnu rád nadále vydělával ve sportovním odvětví, byť už ne v roli bojovníka.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Losene Keita

To by byla bitva! Keita chce urvat skalp mimo OKTAGON, políčeno má na českého elitního postojáře

Losene Keita je jedním z nejobávanějších zápasníků OKTAGONu.💪 Tentokrát si vyhlídl oběť mimo organizaci. Vyzval k tanci českého elitního...

Attila Végh

„Karlos si teď projde peklem,“ má jasno Attila Végh, který zároveň nabádá fanoušky

Tu situaci moc dobře zná. Attila Végh si v minulosti prošel podobně temným obdobím, jaké v současnosti zažívá Karlos Vémola. Více se...

Bojan Veličkovič a Leandro Silva

Vítěz Tipsport Gamechangeru už má na stole výzvu. Využije šance na odvetu?

Zvítězil, získal miliony a kromě jiného i zájem ostatních bojovníků.👊 O duel s ním už se přihlásil zápasník, který ho již jednou porazil.💥