„Karlos si teď projde peklem,“ má jasno Attila Végh, který zároveň nabádá fanoušky

Tu situaci moc dobře zná. Attila Végh si v minulosti prošel podobně temným obdobím, jaké v současnosti zažívá Karlos Vémola. Více se dočtete v článku.

Attila Végh Foto: OKTAGON MMA

Attila Végh o Vémolovi: „Je to jen na něm, jak se k tomu postaví“

Před Zápasem století se Attila Végh nacházel v totožné situaci. Šokující porážka s Virgilem Zwickerem stavěla bývalého šampiona Bellatoru před soubojem s Vémolou do role jasného outsidera. Nikdo mu nevěřil. Když se Karlos Vémola na konci prosince v O2 aréně sesunul k zemi rukou Piráta Krištofiče, senzace byla na světě. A najednou je tu stejný scénář, avšak role obou velikánu se vyměnily.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Porážka od Piráta rázem staví Karlose Vémolu před odvetou s Attilou Véghem do pozice outsidera. Do toho musí snášet kousavé poznámky. Přesně tím stejným si prošel Attila Végh. KO v Zápase století ale všechno změnilo. Bude se historie 8. června opakovat v obráceném gardu?

Attila Végh ve svém ohlédnutí za Oktagonem 51 přesně popsal to, čím teď jeho rival prochází. Zároveň připomenul, že právě v těchto chvílích je extrémně důležitá podpora, které se jemu, když to nejvíc potřeboval, nedostalo.

„Fanoušci by měli držet s bojovníky, ať už vyhrávají, nebo prohrávají. Nemělo by to být jen o tom výkonu v kleci, ale především o jeho charakteru.

Karlíto teď bude prožívat velmi těžké období, ale to je přesně ta cesta bojovníka. Teď se ukáže, jak to zvládne. Jsem zvědavý, jak se z toho probere, a jak se namotivuje. Já dám do zápasu a do přípravy všechno, abych sám sobě a lidem dokázal, že na to mám.“

Podle Attily měl Karlos už v přechozích zápasech dostatek signálů na to, aby něco změnil. Slovenská legenda se už dříve vyjádřila ve smyslu, že KO, které Vémola doručil v Bratislavě proti Langerovi, totiž bylo dílem náhody.

Attila zároveň v rozhovorech řekl, že výkonnost Karlose Vémoly šla podle něj v posledních zápasech dolů, podceňovat svého soka ale rozhodně nehodlá. „V přípravě nepodcením ani sekundu. Chci udělat takový výkon, abych byl sám se sebou spokojený. Příprava na Eden bude brutálně náročná, ale jdu si to spolu se svým týmem užít,“ uvedl Attila v poměrně obsáhlém vyjádření na svém Instagramu

sipka Mohlo by vás zajímat: Jak na tvrdou porážku zareagoval Karlos Vémola se dočtete zde

Slovenská legenda bojových sportů znovu poblahopřála Pirátovi k jeho životnímu výkonu, který mu nepochybně otevře spoustu nových dveří, přesně tak, jako se to stalo před pár lety právě jemu.

Při pohledu na Attilovy karfiolové uši je jasné, že na žíněnce je spolu se svými svěřenci každý den. Příprava na odvetný duel s Vémolou bude ale obnášet velmi striktní disciplínu, kterou Pumukli už započal úpravou jídelníčku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola, Samuel Krištofič a Pavol Neruda

Porážka by mohla Vémolovi pomoct v zápase s Attilou, míní promotér OKTAGONu

Karlos Vémola během posledního turnaje šokoval celou O2 arenu, když padl bezvládně k zemi.☠️ Dokáže Terminátor v budoucnu z porážky těžit?

Karlos Vémola se už chystá na Odvetu století

Vémola odhaluje, jaký byl game plan na Piráta a co změní v přípravě na Attilu

Karlos Vémola koncem roku šokoval celou O2 arenu, když se po Pirátově úderu skácel k zemi.💥 Jaký byl původně plán a co bude s Attilou...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...