Vémola odhaluje, jaký byl game plan na Piráta a co změní v přípravě na Attilu

Karlos Vémola koncem roku šokoval celou O2 arenu, když se po Pirátově úderu bezvládně skácel k zemi. Terminátor prozradil, jaký byl původně plán a co udělá v přípravě na Attilu jinak.

Karlos Vémola se už chystá na Odvetu století Foto: OKTAGON MMA

Terminátor: Příprava mi sedla

Všichni fanoušci MMA se těšili na poslední turnaj roku, kde se vedle dalších atraktivních soubojů odehrál duel Pirát vs. Vémola. Z tohoto zápasu se vyklubalo největší překvapení večera, když Terminátor po ani ne dvou minutách padl po velmi dobře mířeném úderu k zemi.

„Vždycky jde něco udělat lépe. Jedna chyba vás stojí zápas. On (Pirát) si možná myslí, že jsem se nechal vtáhnout do jeho hry, ale já si to nemyslím. Mně ta příprava tak sedla (...) já byl ve skvělé formě,“ vysvětlil Karlos v rozhovoru pro CNN Prima News.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

„Byl jsem si tak jistý, že jsem to nechtěl nikam přenášet, někam spěchat. Říkal jsem si, že když budu v postoji, že mám tu hlavu tvrdou, že pár ran vydržím, a když se nebude dařit, tak si ho stáhnu později,“ nastínil Terminátor zpětně svou strategii.

„Nikam jsem nespěchal, byl jsem naprosto sebejistý a sebevědomý, ale pak Pirát dokázal to, co se moc jiným frajerům nepovedlo. Dokázal se trefit přesně na ten button, na ten vypínač, jak říkáme, a vypnul mě, než jsem měl možnost cokoli udělat,“ připustil Vémola.

„Možná byla chyba, že jsem to nevzal hned na zem, jak to vždycky dělám, ale bylo to proto, že jsem za sebou měl skvělou přípravu a byl jsem si jistý, že ať se ten zápas vyvine v jakoukoli situaci, tak si s tím poradím,“ dodal Terminátor.

Na Attilku změna strategie

Prohru nemá nikdo rád, ale Karlos Vémola se zdržel veškerých výmluv a přiznal, že se do zápasu cítil velmi dobře, jenže někdy to zkrátka nevyjde. Jak se vyjádřil bezprostředně po turnaji, porážka ho nikam neposune, ale nějaká ta poučení si do přípravy na červnovou Odvetu století prý přece jen vezme.

„Vždycky je potřeba něco změnit, Attila je samozřejmě velmi specifický soupeř, na kterého budou jiní tréninkoví partneři. Možná se vrátím k těm základům a budu trénovat víc v Londýně, kde jsem začínal,“ prozradil Vémola.

➤ Čtěte také: Přehlídka KO 3. díl: TOP 10 knockoutů v OKTAGON MMA za rok 2023

„Mám toho v hlavě víc, mám na to půl roku. První věc, která se změní, je to, že jsem se nikdy na zápas takhle dlouho nepřipravoval. Vždycky jsem rád rozjetej, mám rád jeden zápas za druhým a beru to jako součást nějaké své formy a přípravy.

Ale teď si nemyslím, že by měl OKTAGON nějaký event, který by se mě mohl týkat. (...) Bude to jedna z nejdelších dob v mém životě, kterou věnuju jednomu zápasu, a já doufám, že se to projeví,“ dodal na závěr Karlos.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola posílá vzkaz fanouškům

První vyjádření: Karlos Vémola po drtivé porážce posílá vzkaz fanouškům

Necelých 24 hodin po KO od Piráta Krištofiče zaznělo z úst Karlose Vémoly první vyjádření k zápasu a nadcházejícímu období. Více se dočtete...

Pirát knockoutoval Vémolu v prvním kole

Pád legendy. Vémola inkasoval tvrdé KO v prvním kole. Pirát slaví největší vítězství kariéry

Nejhorší noční můra pro Karlose Vémolu se naplnila. Legendární Terminátor utrpěl v souboji s Pirátem Krištofičem brutální KO. Zdravotníci...

Karlos Vémola se svými zvířecími miláčky

Vémola povyprávěl strašidelnou historku s uniklým krokodýlem. Kdo zakopl o dvoumetrového Kajínka?

Karlos Vémola je známý jako bojovník💪, ale také milovník zvířat. Vedle šelem chová i krokodýly🐊 a právě ti se mu postarali o nepříjemné...