Vémola povyprávěl strašidelnou historku s uniklým krokodýlem. Kdo zakopl o dvoumetrového Kajínka?

Karlos Vémola je známý nejen jako bojovník, ale také milovník zvířat. Vedle šelem nebo žraloků chová například také krokodýly, a právě jeden z nich se mu postaral o nepříjemné překvapení.

Karlos Vémola se svými zvířecími miláčky Foto: Karlos Vémola

Život v extrému s exotickou zvěří

Karlos Vémola je známým milovníkem zvěře, avšak ne ledajaké. Tvory, které většina z nás viděla jen v televizi nebo v ZOO, si hýčká ve vlastním domě, a ačkoli je již zkušeným chovatelem, zvířata mají přece jen vlastní hlavu a sem tam se může některé nechtěně zatoulat. To v domě Vémolových dokázal jeden z jejich krokodýlů, který se jedné noci rozhodl vypravit na průzkum terénu.

„Měl jsem udělané terárium na toho trpasličího krokodýla, který to nikdy nemohl přeskočit, jenže tenhle ten Kajínek narostl velice rychle a udělal hop a byl v obýváku,“ prozradil Karlos během rozhovoru v HanáJede.

„Já jsem tehdy žil v Londýně a střídavě jsem jezdil domů na víkendy. Byl jsem na tréninku a žena mi volá kolem půlnoci, zvednu telefon a ona po mně hrozně ječí. Tak jsem to hnedka položil s tím, že jsem nic neudělal,“ smál se Terminátor.

„Volala mi znovu a zase po mně ječí, zase jsem to položil, a když volala potřetí, už jsem to ani nebral. A pak mi přišla SMS: Utekl krokodýl. Tak jsem volal sousedovi, aby ho šel nahnat koštětem,“ popsal dramatickou příhodu Karlos.

„Ona (Karlosova žena) si chudák taky zažila. Náš Kajínek měl tou dobou dva metry, utekl, ona šla v noci na záchod a zakopla o něj, takže se nedivím, že mi do toho telefonu nadávala,“ připustil zpětně Vémola. „To asi nebyla příjemná zkušenost,“ dodal.

Na jaře bude nový přírůstek

Každý bojovník se ke stoprocentním výkonům motivuje jinak. Terminátora obvykle pohání vpřed vidina odměny v podobě nového přírůstku do zvířecí rodiny. Má slabost pro exotická a divoká zvířata, v poslední době ho ale zaujali létavci a na jaře si domů přiveze další netradiční exemplář.

„Pořídím si orla. Je to trošku složitější proces, než jsem si myslel, takže si dělám sokolnické zkoušky, buduju klec, vytvářím povolení a tak dál, ale už ho mám zamluveného, a jak se na jaře vylíhne, tak si pro něj hnedka jedu,“ usmíval se natěšeně Karlos.

„Já jsem to chtěl samozřejmě hned a jel jsem si pro dospělou orlici, ale ono to má skoro deset kilo, a když mě málem sežrala, tak jsem si to raději rozmyslel. Oni jsou opravdu zvyklí na toho svého pána,“ vysvětlil.

➤ Čtěte také: Vémola přiznal pravý důvod konce kariéry a prozradil, co by ho nalákalo zpátky do klece

Co si Terminátor pořídí za souboj s Pirátem, těžko říct, Vémola už má ale jasno, jak se odmění za celou svou zápasnickou kariéru, až definitivně pověsí rukavice na hřebík. Po uzavření jedné velké éry si Karlos prý pořídí jednoho stejně velkého slona.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vémola vs Pirát už dnes

Kdy a kde sledovat Oktagon 51: Vémola vs. Pirát živě ▶️ livestream zdarma

Závěrečný turnaj letošního roku Oktagon 51 je tady.✔️ Karlos Vémola, Samuel Krištofič, Vlasto Čepo, Dan Škvor a další opět dostanou...

Karlos Vémola se utká se Samuelem Krištofičem

Oktagon 51: Karlos Vémola vs. Samuel Krištofič kurzy, analýza, live stream a sázkový tip

Karlos Terminátor Vémola se zřejmě naposledy ve své MMA kariéře představí v O2 areně. Pětiletá rivalita ⚡ s Pirátem Krištofičem vyvrcholí...

Pirát je připraven čelit Vémolovi

KO v 1. kole? Zapálený Pirát Krištofič je připravený na životní přestřelku s Terminátorem

Závěrečný pohled do očí a zítra se jde na věc. Pirát Krištofič se zdá být před zápasem s Karlosem Vémolou správně nastavený. Co ukáže...