Kdy a kde sledovat Oktagon 51: Vémola vs. Pirát živě ▶️ livestream zdarma

Závěrečný turnaj letošního roku Oktagon 51 je tady. Karlos Vémola, Samuel Krištofič, Vlasto Čepo, Dan Škvor a další opět dostanou fanoušky do varu. Nenechte si ujít velkolepý galavečer, který startuje v pátek 29. 12. od 18:00. Návod na sledování online livestreamu najdete v tomto článku.

Vémola vs Pirát už dnes Foto: OKTAGON MMA

Kde a jak sledovat živě Oktagon 51: Vémola vs. Pirát ▶️ live stream zdarma

Organizace Oktagon MMA si pro závěr roku 2023 nachystala skutečnou lahůdku. Nabitá karta v čele s Karlosem Vémolou přitahuje obrovskou pozornost. Loučící se českou legendu plánuje popravit nažhavený Samuel Pirát Krištofič. Svůj pověstný chaos rozpoutá Vlasto Čepo, který má na dosah ruky prozatímní titul střední váhy. Na závěr fantastického večera bude korunován historicky první šampion projektu Tipsport Gamechanger. Sledujte OKTAGON 51 ŽIVĚ zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Živě Vémola zápas dnes Oktagon 51 O2 arena (29. 12.)

Na Tipsport TV můžete sledovat všechny zápasy v online livestreamu. Na mobilu, PC, či tabletu si v sekci „LIVE“ stačí rozkliknout daný zápas a spustit živý přenos přes ikonu play. Vedle toho můžete současně sledovat všechny průběžné live kurzy a třeba si okořenit turnaj nějakou sázkou.

Na nově zaregistrované sázkaře čeká parádní bonus 300 Kč zdarma jen za dokončení registrace, která vám zabere pár minut. Na turnaji Oktagon 51 se bude rozhodně na co dívat. Začátek turnaje je naplánován na 18:00, hlavní karta přijde na řadu okolo 20:30.

Do akce se chystá Karlos Terminátor Vémola jehož výzvu přijal přední slovenský bojovník Samuel Pirát Krištofič. V zápase, kde je to hodně osobní, nebude nouze o pořádné emoce. Pro sledování stačí kliknout na tento banner:

Sledujte Oktagon 51 živě na Tipsport TV

Kdo v hlavním zápase večera shrábne tučnou odměnu za celkové vítězství v pyramidě Tipsport Gamechanger? Zálusk na 300 tisíc euro si dělá Bojan Veličkovič a Andreas Michailidis. Vlasta Čepa potkala nepříjemná změna soupeře na poslední chvíli. Plán ukořistit prozatímní pás střední divize proti nebezpečnému Piotrovi Wawrzyniakovi je pro něj životní výzvou.

Zdarma livestream Oktagon 51: Vémola vs. Pirát online Tipsport TV + PPV cena oktagon.tv

Nejjednodušší volbou je sledovat Oktagon 51 na Tipsport TV. Stačí si zde založit účet a dokončit snadnou online registraci, za což dostanete pěkný sázkový bonus 300 Kč. Všichni stávající sázkaři musí pro sledování livestreamu Oktagon 51 splnit podmínku vsazeného tiketu v posledních 7 dnech.

Na oktagon.tv vás PPV přenos v pátek vyjde na 400 Kč. Stejnou částku si připravte i v případě, že budete chtít sledovat Vémola Pirát live a celý turnaj v přímém přenosu na kanále Premier Sport 4 Extra.

Oktagon 51 zdarma, Youtube (přímý přenos, video, záznam): Vémola Pirát kde sledovat živé vysílání?

Online live stream zdarma (neboli free stream) bude na youtube Oktagon MMA dostupný pro první zápas karty Fiala vs. Shabaan. S odstupem několika dnů zde budou tradičně přidány i záznamy ze všech zápasů. Hned po úvodním duelu se můžete na všechny zápasy podívat live na zmíněné TV Tipsport.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Jak sledovat Oktagon dnes zdarma (free stream)?

Turnaj Oktagon 51 se koná dnes 29. prosince od 18:00 a všechny zápasy můžete sledovat živě online na internetu i v TV. Bližší informace najdete v článku.

2️⃣ V kolik hodin sledovat Oktagon Vémola dnes proti Pirátovi?

Karlos Terminátor Vémola bude dnes na turnaji Oktagon 51 čelit Samuelu Krištofičovi. Zápas přijde na řadu okolo 22:00.

3️⃣ Půjde zápas Pirát vs. Vémola Oktagon sledovat online na mobilu?

Všechny zápasy Oktagon 51 můžete sledovat online na mobilu, PC i tabletu. Kde je sledování nejvýhodnější, se dozvíte po rozkliknutí článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Karlos Vémola má pro zápas s Pirátem jasný plán

Karlos Vémola: Já budu první, kdo ukončí Piráta na submisi, pamatujte na moje slova

Příprava na O2 arénu vrcholí. Ladí se poslední detaily. Brousí se forma. 💎 Karlos Vémola si pro zápas s Pirátem vytyčil jasný plán. Více v...

Finále Tipsport Gamechanger Michailidis vs. Veličkovič

OKTAGON 51 Tipsport Gamechanger finále: Veličkovič vs. Michailidis kurzy, analýza, odměny

Tento zápas se nesmazatelně zapíše do historie světového MMA.✏️ Velkolepé finále pyramidy Tipsport Gamechanger svede proti sobě Andrease...