Karlos Vémola: Já budu první, kdo ukončí Piráta na submisi, pamatujte na moje slova

Příprava na O2 arénu vrcholí. Ladí se poslední detaily. Brousí se forma. Karlos Vémola si pro zápas s Pirátem vytyčil jasný plán. A protože na sebe rád vytváří maximální možný tlak, podělil se o něj veřejně.

Karlos Vémola má pro zápas s Pirátem jasný plán Foto: OKTAGON MMA

Karlos Vémola chce Piráta jako první ukončit na submisi

Cíl pro zápas s Pirátem na turnaji Oktagon 51 zní jasně. Terminátor hodlá houževnatého slovenského ranaře utáhnout na submisi. Pokud se mu to podaří, znovu se nesmazatelně zapíše do historie tuzemského MMA.

Sledujte Oktagon 51 živě na Tipsport TV

Samuela Piráta Krištofiče dosud v jeho bohaté kariéře tímto způsobem nikdo ukončit nedokázal. Právě tato skutečnost vlévá Terminátorovi v období vánočního hodování obrovskou dávku motivace do žil. Dokázat něco, co se před ním ještě nikomu nepodařilo, je totiž Vémolovo celoživotní krédo.

Bitva Vémoly s Pirátem bude bezesporu obrovsky sledovanou sportovní událostí. Terminátor, který se s největší pravděpodobností naposledy představí v rámci své MMA kariéry v O2 aréně, čeká od soupeře přestřelky v postoji. Naopak wrestling by ho z Pirátovi strany spíše překvapil.

„Klasická dominance. Já Piráta vůbec nepodceňuju, on fakt hodně vydrží. Já si rád věci lajnuju. Zápas se snažím pořád vizualizovat a pak se snažím ten proces dodržet. Ja chci Piráta jednoznačně dominovat. On bude čekat na mojí chybu, kterou já nesmím udělat.

Dřív, nebo později ho chci donutit k tomu, abych vyhrál submisí. To se ještě nikomu nepovedlo. Bylo by to krásný poděkování Yakuzovi, za to jak mě dlouho připravuje. KO jsem dal v Bratislavě. Teď přijde submise. A svoje legendární TKO si nechám na konec kariéry.

Abych pravdu řekl, asi se mě bude chtít snažit natrefovat. On ví, že když mě bude wrestlit, tak mě stejně neukončí, tak k čemu by mu to bylo. Postoj má dobrej, je tvrdej, nebojí se přestřelky. Spíš se mě bude chtít snažit trefit, když bude chtít hlavně wrestlit, tak by mohl narazit… „

Možnost, že Vémola ukončí Piráta na submisi, se rozhodně nejeví nereálně. Ve statistikách české MMA legendy totiž svítí neuvěřitelných 19 ukončení tímto způsobem. K tomu je potřeba přičíst i to, že v posledních letech udělal v tomto směru pod trenérem Yakuzou značný progres. Vémolovou vítězství na submisi si můžete vsadit u Tipsportu v kurzu 2,85.

Na druhou stranu Pirátovo BJJ snese přísná měřítka. Ano, v zápasech sice zpravidla sází na svůj postoj, chytrost, kardio a velkou odolnost, jiu jitsu se ovšem dlouhé roky pravidelně věnuje a je majitelem fialového pásu, což samo o sobě značí solidní schopnosti.

Jak na tom v tomto ohledu skutečně je, ukáže až samotný průběh střetnutí s Vémolou. To, že se v určité pasáži zápasu octne na lopatkách, se totiž zdá být velice  pravděpodobné.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Vlasta Čepa potkala nepříjemná změna soupeře

Oktagon 51: Čepo vs. Wawrzyniak – datum, zápasy, výsledky, kurzy a live stream

Závěrečný turnaj roku Oktagon 51 nabídne parádní podívanou.⚡ Karlose Vémolu se pokusí srazit na kolena slovenský vyzyvatel Samuel Pirát...