Oktagon 51: Čepo vs. Wawrzyniak – datum, zápasy, výsledky, kurzy a live stream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Závěrečný turnaj roku Oktagon 51 nabídne parádní podívanou. Karlose Vémolu se pokusí srazit na kolena slovenský vyzyvatel Samuel Pirát Krištofič. V hlavním zápase si to o titul střední váhy rozdají Vlasto Čepo a Piotr Wawrzyniak. Vše k turnaji Oktagon 51 v O2 Areně, najdete v tomto článku.

ANALÝZA A KURZYZÁPASYLIVESTREAM

Vlasta Čepa potkala nepříjemná změna soupeře Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení turnaje OKTAGON 51: 9,8/10

  • Datum a místo: 29. 12. 2023, od 18:00, O2 arena, Praha
  • Kurzy: U sázkových kanceláří najdete mnoho různých sázkových variant

Oktagon 51 O2 arena: Patrik Kincl se zranil. O prozatímní titul Vlasto Čepo vs. Piotr Wawrzyniak (termín, místo konání, čas)

Hvězdami nabitý turnaj Oktagon 51 přitahuje obrovskou pozornost domácí i zahraniční scény. Už 29. prosince budou v O2 Areně opět k vidění novodobí gladiátoři v čele s Karlosem Vémolou, který se naposledy představí v O2 areně. Všechny zápasy můžete sledovat na Tipsport TV ZDE. Za jednoduchou online registraci dostanete od Tipsportu skvělý bonus 300 Kč na první sázky.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

MMA Oktagon 51 aktuální info

Turnaj Oktagon 51 svede proti sobě hodně zajímavá jména. V rámci pikantního česko-slovenského derby uvidíme v minulosti několikrát avizovaný souboj Terminátor vs. Pirát.

Karta Oktagon 51 vyvrcholí bitvou o prozatímní šampionský pás střední váhy mezi Vlastem Čepem a polským soupeřem Piotrem Wawrzyniakem. Úřadující šampion, Patrik Kincl, se v závěru přípravy bohužel nešťastně zranil. Více jsme o tom psali zde.

O zápis do historie se ve finále pyramidy Tipsport Gamechanger utká Bojan Veličkovič s Adreasem Michailidisem. Další vítězný zářez plánují přidat Daniel Škvor, Radek Roušal, nebo vracející se Magda Šormová.

OKTAGON 51
⏰ Kdy: Pátek, 29. prosince 2023 (18:00
🔍 Kde: O2 arena, Českomoravská 2345/17a, 190 00 Praha 9
✏️ Karta: Prohlédnout zápasy
▶️ Livestream: Tipsport TV, PPV oktagon.tv, Premier Sport 4 Extra

Oktagon 51 kurzy, analýza a tip – Vlasto Čepo vs. Piotr Wawrzyniak

Vlasto Čepo ještě relativně nedávno nepatřil do nejužšího okruhu titulových vyzyvatelů, teď ale z pozice dvojky divize zaslouženě vyhlíží největší výzvu své dosavadní kariéry. Právoplatný šampion, Patrik Kincl, se sice v závěru přípravy zranil, El Chapo ale okamžitě kývl na všechny alternativy a organizace nakonec dojednala zápas o prozatímní titul s polským ranařem Wawrzyniakem.

Bývalý boxer se v Oktagonu prezentuje nesmírně atraktivními výkony, které pravidelně zvedají diváky ze sedadel. V jeho podání visí KO ve vzduchu hned od úvodní vteřiny zápasu. Změna soupeře na poslední chvíli je sice velkou nepříjemností, cíl v podobě zisku titulu, ale zůstává i nadále stejný.

Čepo má aktuálně na kontě 4zápasovou šňůru výher, fanoušci mají v čerstvé paměti zejména jeho dva poslední zápasy, ve kterých totálně zdemoloval Ital Melilla i ambiciózního Taburceana. Vlasto je známý tím, že dokáže přijmout, ale hlavně rozdat neuvěřitelné množství granátů. To stejné se dá říci i o jeho polském soupeři.

Čepo rád chodí do ostrých přestřelek, a když trefí, je to většinou pro soupeře konečná. Taktiku a kontrolovaný výkon od něj nečekejme, byť tíha a důležitost titulového zápasu může ledasco v jeho projevu změnit. V minulosti mu to ale úspěch nepřineslo.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Elitní striker se srbskými kořeny se dlouhodobě připravuje ve Spartakus Fight Gymu po boku Piráta, Kleina, Buchingera, Ryšavého, Pauluse, Plesníka a dalších.

Obecně se dá čekat, že Vlasto v přípravě na Kincla hodně zapracoval na grapplingu. Důležité je také zmínit fakt, že se v poslední době potýkal s různými zdravotními problémy, takže mu delší příprava přišla jednoznačně vhod.

El Chapo chodí do zápasů zpravidla po hlavě a snaží se rozhodnout ideálně ještě v prvním kole. Přesně to můžeme očekávat také od souboje s Wawrzyniakem, který se také rád přestřeluje v postoji.

Vlasto má obrovské srdce válečníka, který se nikdy a za žádných okolností nevzdává. Jak na tom ale bude, půjde-li zápas do šampionských kol? To nám ukáže až samotný souboj.

STATISTIKY
VLASTO ČEPO PIOTR WAWRZYNIAK
12–2 11–5
8 KO/TKO,
4 submise,
-
7 KO/TKO,
4 submise,
-
-
1 submise,
1 body
-
2 submise
2 body, 1 diskv.
28 let, 185 cm 32 let, 177 cm
Spartakus Fight Gym Czerwony Smok Poznaň
Fightmatrix: #193 Fightmatrix: #138

Piotr Wawrzyniak vzal zápas na short notice 11 dní před turnajem Oktagon 51, což si samo o sobě zaslouží respekt. Jedná se o velmi nebezpečného soupeře a šampiona menší polské organizace Babilon MMA, jehož nejsilnější zbraní je jednoznačně postoj.

Wawrzyniak má aktuálně na kontě 4 výhry v řadě, naposledy si koncem dubna letošního roku poradil s Adrianem Bleszynskim, kterého poněkud kontroverzně ukončil KO v závěru 2. kola (video níže).

Pro Čepa bude tento soupeř velkou výzvou i proto, že ho dosud nikdo nikdy nedokázal ukončit KO/TKO. V uznávaném světovém žebříčku fightmatrix se Wawrzyniak pohybuje okolo 140. místa, tedy 50 míst před Čepem.

Zároveň ale faktem zůstává, že podobně jako slovenský bojovník, také Wawrzyniak nemá žádné zkušenosti se 4. a 5. kolem. Profesionální MMA kariéra polského vyzyvatele se začala psát už v roce 2011, ovšem za poslední 4 roky stihl pouhých 5 zápasů.

TIP: Vlasto Čepo zvítězí, v kurzu 1,35 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu zde

Čepo TIP

Vlasto se ovšem musí mít na pozoru, Wawrzyniakův domovský gym je Czerwony Smok Poznaň, kde trénují špičkoví, nejen polští, bojovníci. V tomto zápase se dá čekat rychlé KO z jedné, či druhé strany. Na poslední výkon Piotra Wawrzyniaka se můžete podívat v tomto videu:

Oktagon 51 karta: Čepo vs. Wawrzyniak fight card (Jaké jsou zápasy Oktagon O2 Arena?)

Podívejte se, jak vypadá Oktagon 51 program a složení zápasů. Ikonická O2 Arena se znovu otřese v základech. Dokáže sebevědomý Pirát překvapit Vémolu a poradí si jeho týmový parťák Vlasto Čepo s náhlou změnou soupeře? To se dozvíme už 29. prosince!

Finále Tipsport Gamechanger: Veličkovič vs. Michailidis je nakonec hlavním zápasem večera, který proběhne na 5x5 min. a vítěz si odnese kromě nádherné skleněné trofeje i šek na 300 000 EUR.

Oktagon 51: program a výsledky
Hlavní karta
Welterweight (final TG) Bojan Veličkovič 🇷🇸 (submise, 3. kolo) vs. Andreas Michailidis 🇬🇷 23:15
Middleweight title fight 5x5 Vlasto Čepo 🇸🇰 vs. Piotr Wawrzyniak 🇵🇱 (TKO, 3. kolo) 22:45
Catchweight 88,5 kg
Karlos Vémola 🇨🇿 vs. Samuel Krištofič 🇸🇰 (KO, 1. kolo) 22:05
Light heavyweight Daniel Škvor 🇨🇿 (body) vs. Martin Zawada 🇩🇪 21:15
Welterweight Ion Surdu 🇲🇩 vs. Stefano Paterno 🇮🇹 (submise, 2. kolo) 20:30
Prelims
Featherweight
Karol Ryšavý 🇸🇰 (TKO, 1. kolo) vs. Henrique Madureira 67,95 🇧🇷 20:05
Strawweight Chiara Penco 🇮🇹 vs. Eva Dourthe 🇫🇷 (body) 19:25
Featherweight Radek Roušal 🇨🇿 (body) vs. Kallum Parker 🇬🇧 19:00
Catchweight 55 kg Magda Šormová 🇨🇿 vs. Mallory Martin 🇺🇸 (body) 18:45
YouTube free prelims
Lightweight Tomáš Fiala 🇨🇿 vs. Hassan Shaaban 🇩🇪 (KO, 1. kolo) 18:15

Velkou novinkou pro turnaj Oktagon 51 je otevřené bodování, které by mělo fungovat v praxi vůbec poprvé v historii organizace. O co přesně jde, se dozvíte tady. Zajímavostí jsou také dva ženské zápasy, což je v posledním období prakticky nevídaný jev. Velký příznivec MMA žen, promotér Pavol Neruda, si tak v tomto případě přijde na své.

Sledujte Oktagon 51 živě na Tipsport TV

Kde sledovat Oktagon 51 živě online? Live Čepo vs. Wawrzyniak  – livestream Tipsport, přímý přenos v TV

Galavečer Oktagon 51 můžete kompletně celý sledovat na Tipsport TV. Pro nově registrované sázkaře je připraven pěkný vstupní bonus 300 Kč na první sázky a možnost sledovat Oktagon zdarma. Stávající sázkaři musí pro spuštění streamů splnit podmínku vsazeného tiketu minimálně za 30 Kč v posledních 7 dnech.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Karlos Terminátor Vémola vs. Samuel Pirát Krištofič

Dost možná jeden z posledních zápasů své bohaté kariéry má před sebou Karlos Terminátor Vémola. Na hlavní kartě turnaje Oktagon 51 změří síly s Pirátem Krištofičem, který si na něj v minulosti několikrát dělal zálusk.

Pirát si na Vémolu extrémně věří, z pohledu sázkových kurzů jde ale do zápasu v pozici velkého favorita právě Vémola, který naposledy knockoutoval nešťastného Pavola Langera už po 7 vteřinách zápasu a obhájil titul polotěžké váhy.

Zápas Pirát vs. Vémola proběhne v domluvené váze do 88,5 kilogramů na 3x5 min. Cílem Karlose je ukončit Piráta na submisi, což se před ním ještě nikomu nepodařilo. Potvrdí Vémola papírové předpoklady a zvítězí?

Pirát Krištofič se střetne s Karlosem Vémolou Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 51 váha – kdy je veřejné vážení?

Držet váhu v období Vánoc je spolu s letními měsíci obrovskou zkouškou vůle a profesionality. Na to, jak se bojovníci popasovali s oficiálním vážením, které je na programu ve čtvrtek 28. prosince v 9:00, se můžete podívat v této tabulce. Veřejné vážení proběhne ve čtvrtek od 17:00 v nákupní galerii Harfa.

Oficiální vážení Oktagon 51 (kg)
Welterweight (final) Bojan Veličkovič 76,90 Andreas Michailidis 77,00
Middleweight title fight 5x5 Vlasto Čepo 83,70 Piotr Wawrzyniak 83,90
Catchweight 88,5 kg
Karlos Vémola 88,45 Samuel Krištofič 88,40
Light heavyweight Daniel Škvor 93,00 Martin Zawada 92,90
Welterweight Ion Surdu 78,00 Stefano Paterno 77,55
Featherweight
Karol Ryšavý 67,95 Henrique Madureira 67,95
Strawweight Chiara Penco 52,55 Eva Dourthe 52,40
Featherweight Radek Roušal 66,20 Kallum Parker 66,30
Catchweight 55 kg Magda Šormová 54,80 Mallory Martin 54,40
Lightweight Tomáš Fiala 70,55 Hassan Shaaban 71,50

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdy se koná turnaj Oktagon 51?

Galavečer Oktagon 51: Čepo vs. Wawrzyniak se uskuteční v O2 areně 29. prosince 2023. Sázkovou analýzu a zajímavý tip najdete v článku zde

2️⃣ Jak Oktagon sledovat zdarma dnes?

Očekávaný turnaj Oktagon 51: Kincl vs. Wawrzyniak můžete 29. 12. od 18:00 sledovat živě na internetu i v televizi hned několika způsoby. Všechny varianty popisujeme uvnitř článku.

3️⃣ Oktagon Vémola kdy zápasí?

Karlos Vémola bude na turnaji Oktagon 51 čelit Samuelu Krištofičovi, se kterým měl v minulosti hodně osobní spory. Terminátor jde do zápasu v pozici obrovského favorita a souboj se uskuteční v catchweight na 3x5 min.


Oktagon 51 kurzy, analýza a tip – hlavní zápas Kincl vs. Čepo o titul zrušen pro zranění Kincla

Patrik Kincl měl mít před sebou třetí obhajobu titulu ve váze do 84 kilogramů. Poté, co v květnu letošního roku porazil na body Karlose Vémolu, byla ve hře jejich vzájemná odveta pod organizací Oktagon.

Kincl ale koncem října tuto nabídku definitivně smetl ze stolu a přijal výzvu v podobě slovenského knockoutera, Vlasta Čepa. Zápas se ale nakonec v daném termínu neuskuteční, protože Patrik Kincl utrpěl v samém závěru přípravy zlomeninu očnice.

Vlasto Čepo vyzve na souboj šampiona Patrika Kincla Foto: OKTAGON MMA

Patrik Kincl je momentálně zřejmě nejkomplexnějším bojovníkem na domácí scéně. Zcela právem mu tak náleží pozice šampiona nového žebříčku P4P napříč vahami, kde za sebou nechal všechna jména, včetně rivala Vémoly, nebo fenoména Losena Keity.

Bojovník s přezdívkou „Inspektor“ vstoupil na půdu Oktagonu v roce 2022 po angažmá v KSW, kde neúspěšně bojoval o titul s Roberto Soldičem. Při svém debutu pod Oktagonem si poradil na body s Pirátem Krištofičem a získal titul střední váhy.

Následně doslova přejel Alexe Lohorého a naposledy po zvláštním průběhu utkání ustrážil titul ve zmíněném duelu s Karlosem Vémolou. Teď ho ovšem čeká několikatýdenní rekonvalescence.

Kincla můžeme v 34 letech považovat za veterána scény a dá se říci, že momentálně prožívá nejlepší období své kariéry. Borec, který má na kontě už takřka 40 profesionálních MMA zápasů, je pověstný svou všestranností a zápasovým IQ. Jeho schopnosti ve všech možných aspektech boje jsou na světové úrovni, najít na jeho stylu jednoznačnou slabinu je tedy velmi obtížné.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pirát vs. Terminátor

Vlado Lengál predikuje zápas Pirát vs. Vémola. Komu z dvojice fandí a proč?

OKTAGON nám co nevidět nadělí souboj Vémola vs. Pirát.⚡ Někteří mají jasno, jiní výsledek nevidí tak samozřejmě.💥 Jak to vnímá zápasník...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Karlos Vémola se opět utká s Attilou Véghem

POTVRZENO: Attila Végh se na fotbalovém stadionu utká v odvetě s Karlosem Vémolou

Odveta mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem je oficiálně zpečetěna. Oktagon uspořádá turnaj na fotbalovém stadionu v Edenu. Podrobnosti...