Vlado Lengál predikuje zápas Pirát vs. Vémola. Komu z dvojice fandí a proč?

OKTAGON nám co nevidět nadělí souboj Vémola vs. Pirát. Někteří mají o průběhu zápasu jasno, jiní výsledek nevidí tak samozřejmě. Jak to vnímá bojovník Vlado Lengál?

Pirát vs. Terminátor Foto: OKTAGON MMA

Lengál: Pirát určitě dokáže zatopit

Jedním z vánočních dárků, které dostanou fanoušci MMA od OKTAGONu, bude zápas Terminátor vs. Pirát. Tenhle duel jsme původně měli vidět už před dvěma lety, jenže kvůli zranění neproběhl a bitva i spor bojovníků se na dobu neurčitou uložily k ledu.

Téměř přesně po dvou letech se tohoto zápasu konečně dočkáme a podobně jako v případě s Pavolem Langerem, i tento duel polarizuje československé fanoušky. Některým se zdá samozřejmým vítězem Karlos Vémola, je tu ale i druhý tábor, který věří v Piráta a jeho schopnost Terminátora urvat.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

„Já si myslím, že Pirát je brutální. Já ho vůbec neznám, já jsem s ním nikdy netrénoval, ale z toho, co vidím, je brutální, že ho nezbiješ. Vstávačka, takový houževnatý týpek, vstává a otravuje tě,“ popsal Vlado Lengál v podcastu GnP, jak vnímá Samuela Krištofiče.

„Já jsem to viděl s tím Matavaem, a myslím si, že když se mu podaří vstát párkrát Karlosovi, tak by s ním mohl i dobře zaboxovat, otravovat ho tím svým stylem, a myslím si, že by mu mohl hodně zatopit,“ míní Lengál.

„Pokud bude mít Pirát dobrý pohyb a nenechá se hodit, nebo i když nechá a vstane, tak mu bude hodně dělat problémy. Když už se začnou třeba klouzat, a kdyby Karlose přetočil – viděl jsem, že Karlosovi nešlo moc vstávání –, tak by to byl velký problém. Bude to skvělý zápas a Pirát mu může fakt zatopit a porazit ho,“ odhaduje Lengál.

#Karlosarmy navždy

Mohlo by se zdát, že Vlado Lengál přeje výhru Pirátovi, ale opak je pravdou. Lengálova objektivní predikce nemá s jeho přáním nic společného. Prozradil, že odjakživa patří do Karlosarmy, a ať už jde Terminátor s kýmkoli, pokaždé fandí jemu.

„Líbí se mi, jak povznesl české bojové sporty. (...) Chodil jsem na MMA a těžké váhy tou dobou dostávaly tři tisíce korun a nám to nabízeli zadarmo ty zápasy, tak jsem si řekl, že budu radši boxovat,“ vzpomínal Lengál.

„Pak přišel Karlos a začalo se dařit jak thai boxu, tak MMA, a dneska jsem v takové pozici, že se tím živím. Já to sleduju, pamatuju si, že když jsem byl na XFN, tak když tam byl Karlos, najednou tam bylo jedenáct tisíc lidí.“

➤ Čtěte také: Attila Végh má jasného favorita. Karlito, tvůj čas se chýlí ke konci, vzkázal Terminátorovi

„Když měl (Karlos Vémola) zápas s Kinclem, bylo na něj vsazeno čtyřicet milionů korun a to je úlet. A jen díky tady tomu, té pozornosti, můžeme mít Gamechanger a další věci. Je to ve světě MMA velké jméno,“ dodal Lengál.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Impa Kasanganay dokráčel až na vrchol PFL

Brutální KO ho nezlomilo. Podívejte se na pozoruhodný příběh Impy Kasanganaye

Cesty osudu jsou nevyzpytatelné. Své o tom ví i nezlomný americký bojovník Impa Kasanganay, kterého si většina fanoušků až do nedávna...

Karlos Vémola

Karlos Vémola odhaluje, jak bude vypadat jeho sváteční tabule před zápasem i po něm

Prý jde o poslední zkažené Vánoce.🎄Do 29. 12. musí totiž shazovat, aby splnil váhu do 88,5 Kg.💥 Jak bude vypadat sváteční jídelníček...

Rony Paradeiser

Rony má pro Bukiho slova plná respektu, ale i kritiku. Co se mu na legendě nelíbí?

Už 9. 12. svedou Buki s Ronym odvetnou bitvu.💪🔥 Paradeiser promluvil o tom, jak vnímá svého soupeře – prozradil i to, co se mu na legendě...