Karlos Vémola odhaluje, jak bude vypadat jeho sváteční tabule před zápasem i po něm

Prý jde o poslední zkažené Vánoce. Do 29. 12. musí totiž shazovat, aby splnil váhu do smluvených 88,5 Kg. Jak bude vypadat sváteční jídelníček Karlose Vémoly? A jak si dietu hodlá po zápase vynahradit?

Karlos Vémola Foto: OKTAGON MMA

Terminátorovy poslední zkažené Vánoce

Rodině prý sliboval, že už je trápit svým shazováním nebude, jenže nebyl by to Karlos Vémola, kdyby nepřijal staronovou výzvu v podobě Samuela Piráta Krištofiče, který má také své limity a odmítal naopak příliš nabírat. Vsaďte si na zápas Terminátor vs. Pirát a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Tito dva zápasníci už si to jednou měli rozdat před dvěma lety, kdy se duel neuskutečnil kvůli Terminátorově zranění, a byla by škoda tenhle zápas divákům nedoručit ani tentokrát, a tak bojovníci přistoupili ke kompromisu.

„Ondrovi (Novotnému) jsem říkal, že kdyby se chytl Pirát, tak půjdu catchweight 90 kg. To byl můj návrh, načež se Ondra vrátil s tím, že Pirát nepůjde víc než 88,“ popsal Karlos vyjednávání v rozhovoru pro Sport.cz.

„Mohl jsem si vybrat, zda vezmu zápas v 88, nebo vůbec. Zamyslel jsem se nad tím a řekl si: dobře, budou to poslední zkažené Vánoce a tu dietu urvu. Ale nad 84 bych vůbec nepřemýšlel,“ vysvětlil Vémola.

Karlos tedy bude shazovat o čtyři kila méně, než tomu bylo v případě titulového zápasu s Patrikem Kinclem ve střední váze, i tak si nebude během Vánoc moci vyskakovat a bude si muset odepřít většinu svátečních pokrmů.

Co si dá tedy Terminátor místo smaženého kapra s bramborovým salátem? „Viděl bych to na filátko bílé ryby s brokolicí nebo špenátem,“ prozradil Karlos své plány na štědrovečerní večeři.

➤ Čtěte také: Attila Végh má jasného favorita. Karlito, tvůj čas se chýlí ke konci, vzkázal Terminátorovi

O to víc si pak ale Vémola bude moci dopřát, až bude po zápase, a to si užije pochutiny typické pro silvestrovské oslavy. „Po zápase bych to viděl na něco ve stylu, co jsme viděli v UFC. Pereira si dával pizzu, já si kolem Silvestra dám všechny ty chlebíčky a řízky,“ zasnil se Vémola.

Terminátor vzápětí vyjádřil obavy, aby na něm silvestrovská tabule nezanechala příliš velké následky. „Bojím se, jak budu v lednu vypadat,“ přiznal. Jestli se mu vánoční dieta vyplatí, uvidíme už 29. prosince v O2 aréně.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Rony Paradeiser

Rony má pro Bukiho slova plná respektu, ale i kritiku. Co se mu na legendě nelíbí?

Už 9. 12. svedou Buki s Ronym odvetnou bitvu.💪🔥 Paradeiser promluvil o tom, jak vnímá svého soupeře – prozradil i to, co se mu na legendě...

Pavel Touš

Pavel Touš naznačil, kdy bychom se mohli dočkat otevřeného bodování

Pavel Touš je jako rozhodčí jeden z těch, kdo se podílí na přípravě otevřeného bodování.✔️ Kdy se zhruba dočkáme a jak bude vypadat?

Široký poslal soupeři jasný vzkaz

Ostravský patriot Jan Široký má vzkaz pro svého soupeře. Udělá s ním krátký proces?

Jestli je někdo ztělesněním města Ostravy, pak je to právě zarputilý válečník Honza Široký. Na turnaji Oktagon 50 má před sebou velkou...