Rony má pro Bukiho slova plná respektu, ale i kritiku. Co se mu na legendě nelíbí?

Už 9. 12. svedou Buki s Ronym odvetnou bitvu. Paradeiser promluvil o tom, jak vnímá svého soupeře. Není překvapením, že jako zápasníka ho obdivuje, prozradil ale i to, co se mu na legendě nelíbí...

Rony Paradeiser Foto: OKTAGON MMA

Paradeiser vs. Buchinger 2

Rony Paradeiser a Ivan Buchinger si 9. prosince střihnou odvetu. Minule se Bukimu podařilo Paradeisera dostat do nepříjemné situace hned v prvním kole a nakonec ho utáhnul na submisi. Tentokrát to Rony plánuje jinak. Prozradil, jak a kde trénuje, jak vidí svého soupeře a co se mu na něm nelíbí. Vsaďte si na zápas a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

„Ve všem jsem udělal progres, ať už jde o standup, o zem nebo mentální nastavení, fyzická kondice. Myslím si, že ve všem jsem rostl, alespoň o třicet procent ve všem určitě. Myslím, že tam bude stát úplně jiný Rony Paradeiser,“ prohlásil Rony v rozhovoru pro slovenský Refresher.

„I on se zlepšil, víc jde po tom ukončení, víc si věří na to ukončení, že to doručí, neměl kromě Keity zatím žádného soupeře, o kterém bych si myslel, že by ho dokázal ohrozit. Vždy jde po tom ukončení a to se mi líbí,“ přiznal Paradeiser.

Ivan má ale i svá proti...

Ivan Buchinger platí nepochybně ve světě MMA za legendu a tak ho vnímá i sám Rony, který ke svému soupeři chová respekt a obdiv, jsou ale i věci, které se mu na Bukim nezamlouvají.

„Já jsem měl Ivana jako modlu,“ připustil Paradeiser. „Já když jsem začínal s MMA, tak on už byl dávno světový šampion, byl ten vzor pro mě, jako že takhle se to má dělat. Když prohrál, držel hubu, zamakal, další zápas vyhrál, sbíral ty tituly. Doteď je vlastně nejúspěšnější Slovák – má nejvíc titulů, žebříčkově je extrémně vysoko,“ vyjmenoval Rony Bukiho úspěchy, za které ho obdivuje.

„Když měl zápas s Vojtou (Barboríkem), tak tam se mi ten trash talk už nelíbil. Snažil se vytěžit love, tomu rozumím, ale už to byla přetvářka a to se mi nelíbí. Například všude teď bylo, že musí chodit do práce, že nemá peníze, a beru to jako marketingový tah, protože potom vidím, že je na Maledivách,“ podotknul Paradeiser.

Pomoc z Polska

Kromě toho, že od jejich posledního zápasu uběhly skoro tři roky a oba borci se museli zákonitě posunout, Rony vsadil na zkušenější polské sousedy a nové dovednosti nabírá ve slavném Ankos Gymu.

„Chodím tam už asi dva roky, nejprve to začalo, že na týden na kemp, potom dva týdny, potom s rodinou na tři týdny, na měsíc. (...) Poláci jsou v MMA dál, o dost, když my jsme tu měli tři black belty, tak oni jich měli sto,“ vysvětlil Rony, proč si vybral pro trénink právě Polsko.

„Měl jsem štěstí, narazil jsem na trenéra, který je úplný blázen do toho. (...) Čeho já si nevšiml – a to jsem Buchingera nakoukával stokrát –, tak za mnou přišel a ukázal mi, kde má slabiny, kde mám já slabiny, co musím zlepšit, co mi může chytit,“ prozradil Paradeiser.

„Byl tam i Marcin Held, fakt skvělý bojovník, byl v UFC a Bellatoru a má podobný styl jako Buchinger, tak jsme spolu probírali taktiku. Cítím se tam jako doma,“ dodal Rony na závěr.

Jak moc se Rony Paradeiser od posledního zápasu s Bukim posunul a do jaké míry mu pomohl trénink s polskými kolegy, se dozvíme už co nevidět, a to 9. prosince v ostravské Ostravar Aréně.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pavel Touš

Pavel Touš naznačil, kdy bychom se mohli dočkat otevřeného bodování

Pavel Touš je jako rozhodčí jeden z těch, kdo se podílí na přípravě otevřeného bodování.✔️ Kdy se zhruba dočkáme a jak bude vypadat?

Ondřej Novotný

Ondřej Novotný prozradil, jak OKTAGON získal sudího Procházkova zápasu

Jednou z perel kolínského turnaje byla i světová jednička mezi rozhodčími Marc Goddard.☝️ Jak došlo ke spojení s OKTAGONem?🛑

Široký poslal soupeři jasný vzkaz

Ostravský patriot Jan Široký má vzkaz pro svého soupeře. Udělá s ním krátký proces?

Jestli je někdo ztělesněním města Ostravy, pak je to právě zarputilý válečník Honza Široký. Na turnaji Oktagon 50 má před sebou velkou...