Ondřej Novotný prozradil, jak OKTAGON získal sudího Procházkova zápasu

Jednou z pomyslných třešniček na dortu kolínského turnaje byla i světová jednička mezi rozhodčími Marc Goddard. Jak došlo ke spojení uznávaného sudího s OKTAGONem?

Ondřej Novotný Foto: OKTAGON MMA

Nejlepší světový rozhodčí v OKTAGONu

Turnaj OKTAGON 49, který se odehrál v Kolíně nad Rýnem, dal fanouškům nového šampiona těžké váhy, spoustu vzrušující podívané a také unikátní možnost vidět v akci uznávaného rozhodčího, kterého obvykle vídáme v kleci UFC. Přečtěte si, jak došlo ke  spojení světového sudího s českou organizací.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

„Ani to nebyla naše snaha. Jsme s našimi rozhodčími spokojeni a důvěřujeme jim. Tohle se stalo spíš tak, že se naše cesty střetly,“ prozradil pro Sport.cz promotér OKTAGONu Ondřej Novotný.

Novotný vysvětlil, že s Goddardem byli v kontaktu už v Anglii a mluvili o tom, že by si do OKTAGONu mohl někdy v budoucnu odskočit. „Manchester nemohl, tak to padlo na Kolín nad Rýnem. Ale nebylo to tak, že bychom se ho snažili sehnat, ale spíš se naše cesty střetly tak, že se zkrátka nemohlo stát, aby nás někde nepískal,“ podotknul se smíchem Novotný.

Goddard, Procházka vs. Pereira a předčasné ukončení

A německé publikum bylo zřejmě pro začátek dobrou volbou, byl to totiž právě Marc Goddard, kdo před nedávnem rozhořčil spoustu českých fanoušků, když podle některých předčasně ukončil Procházkův zápas s Pereirou.

I Ondřej Novotný uznal, že u českých diváků by se v tuhle chvíli nejspíš nedočkal nejvřelejšího přijetí. „Diváci by ho asi vypískali, ty emoce by tam byly. Určitě by dostal sodu, byť si nemyslím, že to rozhodnutí by bylo až tak nesprávné, ale zkrátka diváci jsou občas nemilosrdní,“ řekl promotér OKTAGONu.

OKTAGON v roce 2024

Je tedy možné, že si OKTAGON Goddarda občas vypůjčí pro zahraniční události, kterých bude i v příštím roce dost, ačkoli organizace si hodlá nadále předcházet i české fanoušky.

„Hodně turnajů bude v zahraničí, protože stále budujeme dvě krajiny, a sice Německo a Anglii. Ale stále nejvíc galavečerů bude v Česku a na Slovensku, což je pro nás stále to nejdůležitější,“ přiznal Novotný.

„Záleží nám na našich fanoušcích, kteří jsou nejlepší na světě. Cítíme to tak,“ dodal Novotný a prozradil, že nás čeká například odveta Zápasu století, ale také spousta dalších akcí. I v příštím roce se tedy mají fanoušci MMA a OKTAGONu na co těšit.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jaroslav Pokorný

Jaroslav Pokorný: Shemova máma nás proklela. S Rockem jsem definitivně skončil

Jaroslav Pokorný zažil už za svou MMA kariéru leccos, nejhorší zážitky si ale přivezl před nedávnem z Manchesteru.💥 Popsal, co musel...

Samuel Krištofič si na Vémolu věří

Odhodlaný Pirát plánuje nekompromisně knockoutovat Vémolu. Dokáže odvrátit letecký den?

Rozuzlení zdánlivě nekonečného příběhu se blíží.🧨 Pirát Krištofič vyzve na konci roku v O2 Aréně Karlose Vémolu. Podívejte se, jak vypadal...

Matěj Peňáz

Money jde konečně do boje! V kleci ho prověří Mikuláškův kat. Co na to fanoušci?

Matěj Peňáz se konečně po roce vrací do klece. Jeden z největších tuzemských talentů se v kleci střetne s borcem z Norska, který pokořil...