Money jde konečně do boje! V kleci ho prověří Mikuláškův kat. Co na to fanoušci?

Matěj Peňáz se konečně po roce vrací do klece. Jeden z největších tuzemských talentů se v kleci střetne s borcem z Norska, který naposledy v oktagonu pokořil Babu Jagu.

Matěj Peňáz Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Money se vrací

O Matěji Peňázovi se často mluvilo jako o dalším adeptovi na postup do nejvyšší světové ligy UFC. Při prvním pokusu v Dana White’s Contender Series se mu to nepodařilo, jenže k tomu se o pár měsíců později Money zranil a to ho bohužel celkově vyřadilo ze hry.

Peňáz však stále patří mezi nejtalentovanější borce české scény a teď se vrací se vší parádou. V Ostravě bude mít za úkol zneškodnit norského bojovníka, jehož jsme naposledy viděli triumfovat na Štvanici.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Ole Magnor je zkušený a komplexní zápasník, který dokáže soupeře ohrozit jak v postoji, tak i na zemi. Naposledy zvládnul do minuty uškrtit Václava „Babu Jagu“ Mikuláška, na kontě má ale například i skalp Michala Kotalíka.

Magnor je zajímavý také tím, že měl šanci se v rámci turnaje FRC 3 utkat s dosud neporaženým bijcem UFC Khamzatem Chimaevem, který ho v prvním kole ukončil na submisi.

Lidé by samozřejmě Peňáze viděli nejraději v souboji s Čepem, toho ale čeká během posledního turnaje roku v O2 areně titulový duel s Patrikem Kinclem, a tak si na několikrát odložený zápas Money vs. El Chapo budeme muset ještě počkat.

Peňáz vs. Magnor Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Fanouškům by se podle reakcí na sociálních sítích také zamlouvala dvojice Peňáz vs. Engizek. Druhý jmenovaný se však donedávna připravoval na zápas s Ahmedem Samim, kterého v Kolíně nad Rýnem porazil v prvním kole na TKO.

➤ Čtěte také: Lengál s Roušalem predikují duely Kincl vs. Čepo a Vémola vs. Pirát

Někteří fanoušci OKTAGONu každopádně považují norského bojovníka pro Moneyho za příliš snadného soupeře, a to i přesto, že se Peňáz vrací po zranění. Jestli je odhad těchto diváků správný, uvidíme už 9. 12. v Ostravě.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Shem Rock

Shem Rock bude platit jako mourovatý. Čeká ho prý pokuta a nejspíš i soud

Shem Rock se extrémním chováním během vážení připravil o zápas.💥 To se však podepsalo i na jeho soupeři. Rocka teď čeká nepříjemný trest❗

Jiří Procházka

Procházka přiznal obrovské problémy a prozradil šokující informaci! Kolik dnů měl na trénink?

Jiří Procházka titul nezískal, ukazuje se však, že na výsledek mohla mít vliv spousta faktorů. Do Jirkovy přípravy prý zasáhly zdravotní...

Tadeáš Mawar Růžička

Myslel jsem, že můžu všechno, přiznal Tadeáš Růžička. Že by se konečně dostavila lítost?

Před týdnem si došel pro titul 🏆💪, humbuk kolem jeho kauzy téměř utichl a Tadeáš Růžička si, jak se zdá, konečně začíná sahat do svědomí...