Myslel jsem, že můžu všechno, přiznal Tadeáš Růžička. Že by se konečně dostavila lítost?

Před týdnem si došel pro titul, humbuk kolem jeho kauzy skoro utichl a Tadeáš Růžička si konečně sahá do svědomí. Připouští, že v jeho chování mohla mít prsty i přes noc nabytá popularita.

Tadeáš Mawar Růžička Foto: RFA

Clash změnil všechno

Největší humbuk kolem kauzy Tadeáše Růžičky už utichl, jeho případ je ale stále v řešení a promotér organizace RFA Boris Marhanský prozradil, že Tadeáš má od právníků nakázáno se k celé věci nevyjadřovat. To Růžička v podstatě potvrdil, přesto ale konečně zazněla i slova lítosti, na která všichni tolik čekali.

První Tadeášova vyjádření veřejnost spíše pobouřila. Bylo z nich patrné, že Růžička lituje více toho, že video uniklo, než samotného činu a agresivního chování. Od té chvíle už ale uplynula trocha vody, a zdá se, že Mawar si možná konečně začíná sahat do svědomí.

„Samozřejmě, omluvil jsem se za to několikrát, jen jsem se z jistých důvodů neomluvil přímo tomu člověku. Důvody se lidi brzo dozví… Téhle celé situace je mi hrozně líto, to samé videa, které vzniklo,“ přiznal Růžička v rozhovoru pro Sport.cz.

Mawar uznal, že vliv na jeho chování mohla mít i rychle nabytá popularita, která přišla po účasti v turnaji Clash of the Stars„Jak říkám, měl jsem temnější období, kdy mi Clash of the Stars na chvíli změnil život vzhůru nohama. Asi jsem si myslel, že můžu všechno, nebo nevím, co jsem si myslel,“ připustil Růžička.

Všechno zlé k něčemu dobré

Z mnoha rozhovorů bylo zřejmé, že Tadeáš se s negativní pozorností nevyrovnává nejlépe. Navíc se stahovala smyčka kolem jeho sportovní kariéry a v mnoha organizacích dostal definitivní stopku.

S odstupem času ale připustil, že mu celá situace i něco dala. „Na druhou stranu mi celá tahle aféra pomohla v osobním životě. Srovnal jsem si, kým chci být, co chci a jak se chci projevovat. Když jsem viděl všechna videa, tak ani mně se to nelíbilo.“

Růžička potvrdil, že se ke kauze nevyjadřuje ze dvou důvodů. Zaprvé mu to doporučil  jeho právní zástupce a zadruhé si uvědomuje, že by měl jít příkladem mladým lidem a nebýt tak tím pádem spojovaný s žádnými kontroverzními kauzami.

„Chci, aby mě znali jenom jako vynikajícího sportovce. Aby temno, co se dělo v mém osobním životě, šlo mimo ně a rozhodně neopakovali stejné chyby,“ vysvětlil Růžička své pohnutky.

➤ Čtěte také: Gábor Boráros mění organizaci i obor? V jaké roli ho uvidíme v RFA, vás možná překvapí!

Růžička dostal od organizace RFA druhou šanci a minulou sobotu si střihnul rovnou titulový zápas. Proti němu stál mladý a dravý Jacob Mikula, Mawarovi se ale nakonec podařilo ve druhém kole soupeře ukončit a titul získat. Růžička má prý v plánu hledat nové výzvy a pomalu se dopracovat k zápasu s Vaškem Sivákem.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Radek Roušal a Vlado Lengál

Lengál s Roušalem predikují duely Kincl vs. Čepo a Vémola vs. Pirát

Pražská O2 arena bude hostit turnaj s pořádně nabitou kartou.💪 Jak odhadují průběh hlavních zápasů bojovníci OKTAGONu Vlado Lengál a Radek...

Shem Rock

Shem Rock bude platit jako mourovatý. Čeká ho prý pokuta a nejspíš i soud

Shem Rock se extrémním chováním během vážení připravil o zápas.💥 To se však podepsalo i na jeho soupeři. Rocka teď čeká nepříjemný trest❗

Vémola vs. Pirát

Krištofič: Je to životní zápas! V čem vidí Pirát svou výhodu oproti Langerovi?

Karlos Vémola a Samuel Krištofič si to měli rozdat už před dvěma lety. Na souboj ale dojde letos. Jak se Pirát do zápasu s obávaným...