Lengál s Roušalem predikují duely Kincl vs. Čepo a Vémola vs. Pirát

Pražská O2 arena bude hostit poslední turnaj roku s pořádně nabitou kartou. Jak odhadují průběh hlavních zápasů bojovníci OKTAGONu Vlado Lengál a Radek Roušal?

Radek Roušal a Vlado Lengál Foto: Facebook/Vladimír Lengál

Kincl vs. Čepo

Poslední turnaj roku přinese titulový souboj mezi Patrikem Kinclem a Vlastem Čepem. „El Chapo“ se chystá „Inspektora“ obrat o pás šampiona střední váhy, ale souboj s přemožitelem Terminátora rozhodně nebude nic lehkého. Jak vidí šance obou zápasníků jejich kolegové z organizace OKTAGON MMA Vlado Lengál a Radek Roušal?

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

„Vlasto Čepo je legitimní vyzyvatel, zaslouží si to, je to bomber a může toho Patrika seknout. Samozřejmě víc zkušeností má Patrik... Bude to skvělej zápas,“ řekl v rozhovoru pro podcast Uppercut Vlado Lengál. „Já si myslím, že to bude v postoji chvilku,“ dodal Radek Roušal.

➤ Čtěte také: Vlado Lengál: Nechal jsem si sdrátovat pusu, abych se mohl vrátit do Oktagon Výzvy

Vémola vs. Pirát

Karlos Vémola si představoval svůj zápas v O2 areně jako vyvrcholení trilogie s Kinclem. K tomu ale z mnoha různých důvodů nedojde, a byť velkou část fanoušků mrzí, že tuhle odvetu neuvidí, o Karlose v posledním turnaji roku nepřijdou. Šanci porazit „Terminátora“ dostal Samuel „Pirát“ Krištofič.

„Karlos jde s Pirátem, super, když ho ukončí, může říct: Patrik ho neukončil, já to mám s Patrikem jedna jedna, já jsem ho ukončil, a může vzniknout trojka,“ nabídl svůj pohled na věc Lengál.

➤ Čtěte také: Krištofič: Je to životní zápas! V čem vidí Pirát svou výhodu oproti Langerovi?

„Vémola s Pirátem to bude první, druhý kolo KO,“ odhaduje zápas Vémola vs. Pirát Ruchy. „Zase Pirát je mazanej,“ zapochyboval Vlado Lengál. Shodli se ale, že oba borci určitě předvedou skvělý zápas.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Shem Rock

Shem Rock bude platit jako mourovatý. Čeká ho prý pokuta a nejspíš i soud

Shem Rock se extrémním chováním během vážení připravil o zápas.💥 To se však podepsalo i na jeho soupeři. Rocka teď čeká nepříjemný trest❗

Leandro Apollo Silva

OKTAGON 49: Eckerlin vs. Apollo – analýza, kurzy a sázkový tip

Další německý turnaj Oktagonu nabídne kromě titulového souboje i zápas Apollo vs. Eckerlin.👊Jaké má německý bijec po roční pauze šance...

Vlado Lengál

Vlado Lengál žije svůj sen. Prozradil, jak mu slova Ondřeje Novotného změnila život

Vlado Lengál je na vrcholu své kariéry a pořádně si to užívá.💪 Kdy zaznamenal ve své kariéře největší zlom a jak prožíval svůj triumf na...