OKTAGON 49: Eckerlin vs. Apollo – analýza, kurzy a sázkový tip

Další německý turnaj Oktagonu nabídne kromě titulového souboje i zápas Apollo vs. Eckerlin. Jaké má německý bijec po roční pauze šance Silvu porazit? Přečtěte si info o turnaji a náš tip.

Leandro Apollo Silva Foto: OKTAGON MMA

Christian Eckerlin vs. Leandro Apollo Silva [Oktagon 49, Kolín]

Německý zápasník Christian Eckerlin má na kontě osm výher v řadě, ale také nastoupí po roční odmlce. Apollo naopak neopustil rozjetý vlak a letos půjde o jeho třetí zápas. Bude na německém bijci pauza znát, nebo se v zápase se Silvou bez problémů vrátí do sedla? „Ano, rok jsem nebojoval, ale pro mě je to stejné, ať už nebojuju rok, čtyři měsíce, nebo dva týdny,“ vysvětlil Eckerlin v předzápasovém Na dohled. Sledujte Oktagon 47 živě na Tipsport TV zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Christiana Eckerlina jsme naposledy v kleci OKTAGONu viděli minulý rok během odvety s Denilsonem Neves de Oliveirou, kterého porazil na submisi. Bývalý fotbalista, jemuž se přezdívá „Frankfurtský král“, posbíral v rodném Německu pár titulů ve střední a velterové váze a stejné ambice má i v OKTAGONu.

Eckerlin započal profesionální kariéru v roce 2009 a zahájil ji vítěznou šňůrou šesti výher, které si odbouchal v různých německých organizacích. Všech šest duelů Eckerlin ukončil předčasně.

Poté přišlo pár prvních proher, pak jedna výhra a nato další tři porážky. Poslední z nich Christian utrpěl v roce 2017, kdy také znovu naskočil na vítěznou vlnu, na níž se veze až do současnosti.

Eckerlinova bilance dokazuje, že je komplexní zápasník, a i když je jeho doménou boj na zemi, přesto nic nezanedbal. „Hodně jsem se věnoval strikingu i práci na zemi, tak jako vždycky,“ prozradil v předturnajovém Na dohled. „Vybral jsem si Apolla, protože chci zápasit s těmi nejlepšími,“ podotknul Eckerlin.

BILANCE
CHRISTIAN ECKERLIN (🇩🇪) LEANDRO SILVA (🇧🇷)
15-5 27-11
36 let, 180 cm 38 let, 175 cm
5 x KO/TKO
8 x submise
2 x body
3 x KO/TKO
11 x submise
13 x body
2 x KO/TKO
2 x submise
1 x body
0 x KO/TKO
0 x submise
11 x body
1 x no contest 1 x remíza, 1 x no contest
2,78 na výhru 1,42 na výhru

Sledujte turnaj Oktagon 49 živě na Tipsport TV

Leandro „Apollo“ Silva má na kontě neuvěřitelných čtyřicet zápasů, a navíc jde o veterána UFC, jeho profesionální kariéra přitom začala jen o rok dříve než ta Eckerlinova. Apollo patří mezi ty zápasníky, co potřebují být neustále v pohybu, například v roce 2011 stihnul šest zápasů a kromě jedné remízy šlo o samá vítězství.

V roce 2014 si Apollo střihnul první duel v UFC, ten pro něj bohužel nedopadl dobře a připsal si tak prohru na body (šlo o jednu z pouhých tří proher proti šestnácti výhrám). Hned dalšího soupeře v UFC se mu ale podařilo ukončit před limitem v prvním kole na submisi.

Poté v rámci UFC následovalo jedno NC, potom dvě výhry a angažmá v nejprestižnější organizaci světa bohužel zakončil dvěma prohrami. Mezi lety 2017–2019, když Apollo opustil UFC, bojoval v mnoha různých organizacích a střídal výhru s prohrou.

Poté konečně podepsal smlouvu s OKTAGON MMA a v prvním zápase porazil na body Roberta Bryczeka, jenž nedávno zamířil do UFC. Později Apollo v rámci turnajů OKTAGONu utrpěl porážku od Davida Kozmy nebo Andrease Michailidise, také si ale připsal cenné skalpy, jako jsou Bojan Veličkovič nebo Alex Lohore.

➤ Čtěte také: OKTAGON 49: Moeil vs. Todev – info, karta, livestream, kurzy a sázkový tip

I Apollo je velmi silný na zemi, za svou kariéru si ale připsal také spoustu výher na body. Zajímavé je, že Silva nikdy neinkasoval knockout a nikdy se nikomu nepodařilo donutit ho zápas odklepat – veškeré jeho prohry byly na body.

Sázkové kanceláře favorizují právě zkušenějšího Apolla, jehož doménou je zem, dokáže ale soupeře také utáhnout na body. Eckerlin je však v grapplingu také kovaný a pravděpodobně si bude umět na zemi dobře poradit.

TIP: Leandro Silva vyhraje na body v kurzu 1.86 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Leandro Silva vyhraje na body

Kde a kdy sledovat živý přenos Eckerlin vs. Apollo [Oktagon 49]? Livestream

Turnaj Oktagon 49 můžete sledovat skrze livestream TV Tipsport. Sázková kancelář navíc nově registrovaným uživatelům připíše 300korunový bonus, který lze využít na první sázky. Další možností, jak sledovat zápasy, je zakoupení PPV (pay-per-view) přímo na stránkách organizace OKTAGON MMA.

Připomeňte si Eckerlinovo poslední vítězství v odvetě proti Denilsonovi Neves de Oliveirovi:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Shem Rock

Shem Rock bude platit jako mourovatý. Čeká ho prý pokuta a nejspíš i soud

Shem Rock se extrémním chováním během vážení připravil o zápas.💥 To se však podepsalo i na jeho soupeři. Rocka teď čeká nepříjemný trest❗

Vémola vs. Pirát

Krištofič: Je to životní zápas! V čem vidí Pirát svou výhodu oproti Langerovi?

Karlos Vémola a Samuel Krištofič si to měli rozdat už před dvěma lety. Na souboj ale dojde letos. Jak se Pirát do zápasu s obávaným...

Vlado Lengál

Vlado Lengál: Nechal jsem si sdrátovat pusu, abych se mohl vrátit do Oktagon Výzvy

Oktagon je organizace příběhů a Vlado Lengál je toho důkazem.💪 Teď popsal, jaká pro něho byla Oktagon Výzva a co všechno se s tím obdobím...