Krištofič: Je to životní zápas! V čem vidí Pirát svou výhodu oproti Langerovi?

Karlos Vémola a Samuel Krištofič si to měli rozdat už před dvěma lety, tehdy byl zápas zrušen, avšak na souboj nakonec skutečně dojde. Jak se Pirát do zápasu s obávaným Terminátorem cítí?

Vémola vs. Pirát Foto: OKTAGON MMA

Vémola vs. Pirát – druhá šance

Když Patrik Kincl k překvapení mnohých odmítl Karlose Vémolu a místo něho dal zelenou Čepovi, začalo se spekulovat o tom, s kým si v posledním turnaji roku v O2 areně střihne zápas Terminátor. I on sám byl na pochybách. Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

„Nemyslím si, že na konci roku nastoupím z toho důvodu, že Oktagon pro mě prostě nemá soupeře. (...) Nechci zažít to, co jsem zažil na Štvanici, že nás fanoušci vypískali, nebo respektive mě,“ prohlásil Vémola.

O několik dní později se však opak stal pravdou. Karlos Vémola je známý tím, že rád zůstává v tempu, a nijak neskrýval, že zrovna v O2 areně by skutečně chtěl nastoupit. Oktagon mu tedy našel soupeře v podobě Samuela „Piráta“ Krištofiče (více čtěte ZDE), se kterým si to měl koneckonců rozdat už v prosinci roku 2021, jenže tehdy se duel zrušil kvůli Vémolově zranění.

„Po tom všem, co mám za sebou, tak je to určitě soupeř, kterého bych chtěl. Dost mě mrzelo, když jsme měli mít zápas a nevyšlo to. S kým bych měl chtít zápasit, když ne s Karlosem,“ přiznal Pirát v podcastu GnP.

Pirát: Je to pro mě životní zápas

Teď, když už mezi nimi vydatný trashtalk dávno utichl, dostávají pánové druhou šanci si všechno vyříkat pěstmi. A oba se na to chystají s chutí. Pro Piráta jde o životní zápas a pro Vémolu o šanci nastoupit ve vytoužené O2 areně.

„Lidé by si měli dávat vysoké cíle, dokázat v životě něco velkého a vítězství nad Karlosem by byla na naší scéně velká věc. Nemusí to vyjít, ale o tom to je ten život, je třeba trochu vystoupit z komfortní zóny. (...) Ať už po sportovní stránce, nebo po té marketingové je to pro mě největší zápas kariéry,“ připustil Pirát v rozhovoru pro kanál MAX MMA.

„Určitě se budu inspirovat Kinclem i Attilou a samozřejmě i z jiných zápasů vyčtu věci, které by se daly využít,“ prozradil svou taktiku Pirát. Také vysvětlil, v čem vidí ve srovnání s Langerem svou výhodu.

„Karlos dokáže bez cíleného tlaku vyvinout na toho zápasníka tlak jen s pomocí okolí. Tím, že ho všichni znají a všichni v okolí začnou řešit, že jdeš s Karlosem. Mně lidé píšou: Gratuluju.

Já to neberu tak, že tohle už je vítězství, ale lidi to tak vnímají, že když jdeš s Karlosem... ti lidi to tak vnímají a na toho člověka to vyvíjí tlak, když to z každé strany schytáváš. Ale já jsem v tomhle docela v pohodě, si myslím, já si to naopak užívám,“ smál se Pirát.

Není výjimkou, že bojovníka v zápase zradí právě hlava (což se nejspíš stalo právě v Langerově případě), a ne nadarmo si celá řada fighterů najímá mentální kouče. Správné nastavení dělá skutečné divy. Čí mindset je silnější, uvidíme už 29. prosince.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl

S Vémolou jedině za pytel zlata! Ondřej Novotný vysvětlil, proč se s Kinclem nedohodli

Čekali jsme na konec jednání mezi Patrikem Kinclem, Oktagonem a Vémolou. Nakonec se překvapivě trilogie konat nebude.💥 Proč z odvety sešlo?

Vlado Lengál

Vlado Lengál: Nechal jsem si sdrátovat pusu, abych se mohl vrátit do Oktagon Výzvy

Oktagon je organizace příběhů a Vlado Lengál je toho důkazem.💪 Teď popsal, jaká pro něho byla Oktagon Výzva a co všechno se s tím obdobím...

Ivan Buchinger zabojuje o pás

Hlavní zápas Ostravy bude řežba! O pás lehké váhy se utkají dva miláčci Oktagonu

Oktagon MMA svým fanouškům připravil na závěr roku hezkou třešinku na dortu.💪 Ostravská aréna bude hostit titulový zápas lehké váhy.🏆