Hlavní zápas Ostravy bude řežba! O pás lehké váhy se utkají dva miláčci Oktagonu

Oktagon MMA svým fanouškům připravil na závěr roku hezkou třešinku na dortu. Ostravská aréna bude hostit 9. 12. titulový zápas lehké váhy a bude těžké si vybrat favorita, o pás se totiž utkají velmi oblíbení zápasníci.

Ivan Buchinger zabojuje o pás Foto: OKTAGON MMA

Nabitý titulák v Ostravě

Tohle se Oktagonu povedlo! V prosinci budeme svědky velmi nabitého titulového souboje o pás lehké váhy. O tenhle nepochybně třaskavý zápas se postarají dva oblíbenci organizace. Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus zdarma

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Legenda Ivana Buchingera po návratu a 2 výhrách znovu ožila. (...) Titul v roce 2021 získal právě proti Paradeiserovi, kterého tehdy vyškolil a rychle uškrtil v 1. kole, uvedl Oktagon prvního z dvojice.

Dvojnásobný titulový vyzyvatel Paradeiser má tak „Bukimu“ hodně co vracet!  (...) Jedinou prohru měl proti Keitovi na body, kterého ale Paradeiser velmi potrápil, zatímco Buchingera Keita knockoutoval. (...) „Rony“ dostává další titulovou šanci, o kterou si již delší dobu nahlas říká, představila organizace Ronyho.

Rony Paradeiser v poslední době mluvil především o kýženém zápase s Losenem Keitou, pro toho je však v tuhle chvíli prioritou získat uvolněný pás pérové váhy, o který se má utkat s pětkou divize Nikem Samsonidsem (Více čtěte zde: Keita jde do boje! Víme, s kým svede boj o uvolněný pás. Tohle jméno vás možná překvapí).

Ronaldu Paradeiserovi šlo ale koneckonců o titulovou šanci a proč si souboj o pás nestřihnout se slovenskou legendou.

Věčně vysmátý Buki má podle všeho z titulového zápasu smíšené pocity. Sice mnohokrát prohlásil, že už o pás nijak zvlášť nestojí, zároveň chce ale zůstat mezi nejlepšími a k tomu titul patří.

„Já se těším i netěším na ten zápas, ale s tím, že jsem dobrý, nemůžu nic dělat,“ řekl s nadsázkou Buki v rozhovoru pro Refresher SK. „Takže protože jsem dobrý, tak patřím nahoru, kde je království a musím to získat nazpět,“ prohlásil Buchinger.

„Budu to mít těžké, protože Rony od té doby, co se mnou prohrál, měl těžké zápasy, měl velmi dobré zápasy a skoro furt všechno vyhrává, takže já si myslím, že se dost zlepšil i v postoji, i psychicky i na zemi... Ale Buki, je Buki,“ zavtipkoval nakonec.

Buchinger zároveň řekl, že je nepravděpodobné, že by se poté pokusil o získání pásu v jiné divizi, ale také uznal, že nikdy neříká nikdy. Uvidíme tedy, jak si poradí s Ronym a zda dostojí svým slovům, nebo půjde hladově i po pásu pérové váhy.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Kozma si dává pauzu

Letos už ani ránu. David Kozma učinil logické rozhodnutí ohledně své budoucnosti

David Růžový panter Kozma poslal skrze sociální sítě jasný vzkaz všem svým fanouškům. Co řekl si přečtěte v článku.

Karlos Vémola

Ondřej Novotný prozrazuje, díky čemu Vémola porazil Langera. Co musel Karlos změnit?

To, co předvedl Karlos Vémola během bratislavského turnaje, nikdo nečekal.🥊💥 Dokonce ani promotéři Oktagonu, nešlo ale o žádnou náhodu...

Vlado Lengál

Vlado Lengál žije svůj sen. Prozradil, jak mu slova Ondřeje Novotného změnila život

Vlado Lengál je na vrcholu své kariéry a pořádně si to užívá.💪 Kdy zaznamenal ve své kariéře největší zlom a jak prožíval svůj triumf na...