Letos už ani ránu. David Kozma učinil logické rozhodnutí ohledně své budoucnosti

David Růžový panter Kozma poslal skrze sociální sítě jasný vzkaz všem svým fanouškům. Co řekl si přečtěte v článku.

David Kozma si dává pauzu Foto: OKTAGON MMA

David Kozma si dává pauzu a plánuje se věnovat rodině

Patří mezi stálice a nejvýraznější osobnosti organizace Oktagon MMA. David Kozma má za sebou složitý rok, během kterého v kleci hned dvakrát tvrdě narazil. Na základě několika posledních skutečností se spolu s týmem rozhodl dát si do konce letošního roku od zápasení pauzu.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Dlouho platilo, že David Kozma k titulu velterové váhy hned tak nikoho nepustí. Minulý rok v prosinci mu ale poměrně nečekaně vzal vítr z plachet Brazilec Kaik Brito, který ho na konci 3. kola ukončil TKO. Růžový panter navíc v tomto zápase inkasoval obrovské množství úderů do hlavy a jejich následky podle vlastních slov pociťoval ještě dlouhé týdny po zápase.

Zpět do Oktagonu se po této porážce vrátil začátkem března, kdy si v rámci úvodního klání pyramidy Tipsport Gamechanger poradil, navzdory matnému výkonu, s houževnatým Polákem Siwiecem. V té době prozradil, že příprava nebyla zdaleka ideální a stoprocentní nasazení mu komplikovala i opakovaná zranění.

Proti Alexi Lohorému na květnovém turnaji Oktagon 43 v O2 Aréně naopak předvedl dominantní výkon a zdálo se, že je zpátky v plné síle. V polovině září ale přišla další tvrdá lekce od zkušeného Bojana Veličkoviče, který českou hvězdu doslova zdemoloval už v prvním kole.

Sen o milionech za vítězství v pyramidě se rozplynul a sám David bezprostředně po zápase působil na své poměry hodně sklesle. Rozhodnutí vzít si delší čas na odpočinek se všeobecně očekávalo.

"Zdravím všechny, chtěl bych oznámit, že letos mě už v kleci neuvidíte. Za poslední dobu jsem byl dvakrát tvrdě ukončený a hlava si teď potřebuje odpočinout. Měl jsem za poslední rok 4 těžké zápasy, takže jsme s vedením Oktagonu a mým týmem usoudili, že bude nejlepší dát si pauzu a po novém roce se vrátit zpět v plné síle.

Narodila se mi teď dcera a já se chci momentálně věnovat rodině. Věřím ale, že na titul pořád mám, a že si na něj ještě šáhnu a pak ho dokážu znovu obhájit. Tohle je tedy mé aktuální vyjádření" uvedl Kozma na sociálních sítích

V tomto případě jde samozřejmě o logické rozhodnutí. Kozma absolvoval v 31 letech už 45 profesionálních zápasů, což si samo o sobě zaslouží respekt a uznání. Během kariéry navíc dosud neměl delší zápasovou pauzu. Věřme, že se nejdéle vládnoucí šampion Oktagonu dokáže dát po všech směrech dohromady a v příštím roce zamíchá znovu kartami na špici velterové divize.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Kozma

David Kozma přiznal, že neví, co se zvrtlo. Svůj názor nabídl i Patrik Kincl

David Kozma se bohužel do finále milionové pyramidy neprobojoval. On sám však neví, co přesně se pokazilo.❓🤔 S prázdnou ale rozhodně...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

David Kozma

David Kozma přiznal, že i on si z Thajska přivezl infekci. Jak to ovlivnilo přípravu?

David Kozma se na Bojana Veličkoviče připravoval mimo jiné v Thajsku.💪 Právě tam však přišel k nepříjemné infekci, která zbrzdila jeho...