David Kozma přiznal, že neví, co se zvrtlo. Svůj názor nabídl i Patrik Kincl

David Kozma se bohužel do finále milionové pyramidy neprobojoval. On sám však neví, co přesně se pokazilo. Prý se zkrátka nemohl do zápasu dostat, neměl svůj den. S prázdnou ale rozhodně neodchází.

David Kozma Foto: OKTAGON MMA

Davida ve finále Gamechangeru neuvidíme. Jak na něj Veličkovič vyzrál?

Asi většina českých fanoušků chtěla vidět ve finále Tipsport Gamechangeru Davida Kozmu, tahle možnost se však sobotním zápasem zavřela, ačkoli mnozí nepochybovali, že Růžový panter dokáže svého soupeře podruhé porazit. Proč to ale nevyšlo, si není jistý ani sám David.

„Já se do toho nedostal vůbec, schytal jsem tam nějaké bomby, byl jsem nahulenej a pak mě nějak dostal na zem... Já už si ani nepamatuju ten zápas, vůbec, byl jsem dneska nějak mimo,“ přiznal David Kozma v rozhovoru pro kanál Williy Cao. „Prostě to nevyšlo, stává se to a stalo se to bohužel dneska,“ dodal David.

„Cítil jsem tam round kick, ale to jsem rozdýchal... já ani nevím, čím mě trefil, ale vždycky mě tam něčím nahulil a šlo to se mnou s kopce. (...) Vždycky s tím něco dělám, ale teď jsem tam nějak zamrznul a nechal jsem se dobíjet. Nevím, co se stalo,“ připustil Růžový panter.

„Něco měl připravený, ale nedokázal to prodat,“ okomentoval Davidův zápas jeho trenér Pavel Bechtold. „Já si myslim, že on dostal hlavou u tý klece a od tý doby byl nahulenej a prostě takhle to dopadlo,“ zhodnotil.

➤ Čtěte také: Známe složení finále milionové pyramidy Tipsport Gamechanger. Sen Davida Kozmy se rozplynul

Je to i o štěstí, říká Kincl

Davidův kamarád a sparingpartner Patrik Kincl na svém instagramovém účtu vyjádřil názor, že za Davidovým neúspěchem mohou stát kromě jiného i zdravotní komplikace, kterými si prošel během přípravy. (David Kozma byl například jedním z těch, kdo si z Thajska přivezl nepříjemnou infekci stafylokokem.)

„Je to i dost o štěstí a největší výhodu má ten, kdo to zvládne bez (velkého) zranění. Kozmič měl dvě nepříjemnosti během této přípravy (jen co vím já) a podle mě se přesně tohle nejvíc podepsalo na výkonu,“ zhodnotil Patrik Kincl.

„Ale když jde o takovej balík, tak to prostě neodpískáš jako normální zápas. Ta čtyřka je hodně vyrovnaná a každá drobnost hraje roli. Však jsme to viděli v jejich prvním zápase, kde Bojan neměl ideální přípravu a prohrál. Teď se to otočilo,“ podotknul Kincl.

Jak Kincl připomněl, nešlo o jen tak ledajaký zápas a o to více nejspíš prohra bolí. David přišel o šanci bojovat ve finále o velké peníze (vítěz získá 300.000 €, v přepočtu 7 379 188 Kč), ale malou cenou útěchy je fakt, že s prázdnou také neodchází – celkově si měl přijít na 80 tisíc eur (1 967 783 Kč).

Co teď Davida po kariérní stránce čeká, si není jistý ani on sám. „Má být v prosinci Ostrava, jestli do toho půjdu, nevím. Uvidíme, jestli se mi bude chtít, nebo si dám pauzičku, uvidíme,“ prozradil Kozma pro kanál Willy Cao.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Bojan Velickovic vs David Kozma

Známe složení finále milionové pyramidy Tipsport Gamechanger. Sen Davida Kozmy se rozplynul

Semifinále Tipsport Gamechanger přineslo pro české fanoušky smutný výsledek. David Kozma na turnaji Oktagon 46 nestačil na Bojana...

David Kozma

David Kozma přiznal, že i on si z Thajska přivezl infekci. Jak to ovlivnilo přípravu?

David Kozma se na Bojana Veličkoviče připravoval mimo jiné v Thajsku.💪 Právě tam však přišel k nepříjemné infekci, která zbrzdila jeho...

Jakub Dohnal

Rád bych UFC pantofle, ale nechci si je kupovat. V přípravě jdu za hranu, říká Jakub Dohnal

Nejvýše postavený Čech v žebříčku pérové váhy Oktagon MMA, Jakub Dohnal, má před sebou životní zápas. Přečtěte si exkluzivní rozhovor s...