Známe složení finále milionové pyramidy Tipsport Gamechanger. Sen Davida Kozmy se rozplynul

Semifinále Tipsport Gamechanger přineslo pro české fanoušky smutný výsledek. David Kozma na turnaji Oktagon 46 nestačil na Bojana Veličkoviče a do boje o miliony se nepodívá. Podrobnosti v článku.

Bojan Velickovic vs David Kozma Foto: OKTAGON MMA

David Kozma prohrál s Bojanem Veličkovičem. Srb ve finále vyzve řeckého Spartana

Jeden z nejdůležitějších zápasů kariéry se Davidu Kozmovi vůbec nepovedl. V semifinálové bitvě na turnaji Oktagon 46 proti Bojanu Veličkovičovi se Růžový panter nestihl včas dostat do provozního tempa a výsledkem bylo tvrdé ukončení na TKO v prvním kole.

Bojan Veličkovič vstoupil do utkání s taktikou mixovat své kopy, což se mu od začátku dařilo. Několik tvrdých roundkicků našlo svůj cíl a David Kozma byl velice brzy v problémech.

Kozma se pokoušel Veličkoviče svázat na pletivu, ten však dobře vyhodnotil situaci a okamžitě si hledal místo v prostoru. Několik pokusů o highkick ze strany "srbského Promethea" sice Kozma dobře viděl, naskočené koleno už ale přesně dopadlo na jeho bradu a poslalo ho k zemi.

Otřesený Kozma svým typickým způsobem poměrně dlouho vzdoroval, Veličkovič ale rozjel tvrdé TKO, ze kterého se Růžový panter nedokázal vymanit a padl už v 1. kole.

Andreas Michailidis po 33 vteřinách knokautoval Louise Glismanna

Ještě jednoznačnější průběh mělo první semifinále večera, ve kterém se řecký Andreas Michailidis utkal s elitním dánským zemařem Louisem Glismannem. Kurzově vyrovnaný duel poznal svého vítěze už po 33 vteřinách prvního kola.

Michailidis potvrdil svoje kvality v postoji a nachytal Glismanna povedou kombinací. Jeden úder dopadl na stranu hlavy a právě tento moment prakticky vypnul dánského bojovníka, který šel okamžitě k zemi. Michailidis tam zasadil pojišťovací ránu a mohl začít slavit velké vítězství.

  • Ve finále pyramidy Tipsport Gamechanger se o celkové vítězství střetnou Andreas Michailidis a Bojan Veličkovič. Utkání na 5 kol proběhne 29. 12. v O2 Aréně v Praze.

Finále Tipsport Gamechanger zná své složení Foto: OKTAGON MMA

Titul slámové váhy zůstává v Německu. Dalisda porazila Austin na submisi

V hlavním zápase večera došlo na parádní duel o titul slámové váhy mezi domácí Katharinou Dalisdou a Australankou Jacintou Austin. Podceňovaná Austin kladla Dalisdě od začátku velký odpor a v postoji ji byla vyrovnanou soupeřkou.

Ve druhém kole si ale při snaze vstát po takedownu nepohlídala škrcení a německá hvězda ji ukončila na gilotinu. Katharina Dalisda je tak novou šampionkou slámové váhy organizace Oktagon MMA a nyní bude velice těžké ji udržet před vábením UFC. To ostatně už před turnajem přiznal sám Ondřej Novotný.

Katharina Dalisda je šampionkou Oktagon MMA Foto: OKTAGON MMA

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...

Alex Cverna porazil Závodu

To byla demolice! Alex Cverna zlikvidoval Závodu a postaví se do boje o titul IAF

Alexander Cverna nenechal v Poděbradech nikoho na pochybách a rázně si řekl o titulovou šanci v těžké váze organizace I am Fighter. Více v...

Viktor Pešta zvládl svůj debut v KSW

VIDEO: Viktor Pešta ustál tlak a po dominantním výkonu zapisuje premiérovou výhru v KSW

Viktor Pešta byl před svým debutem v KSW v nezaviděníhodné pozici. Do utkání šel totiž po dvou porážkách v řadě a delší zápasové prodlevě....