VIDEO: Viktor Pešta ustál tlak a po dominantním výkonu zapisuje premiérovou výhru v KSW

Viktor Pešta byl před svým debutem v KSW v nezaviděníhodné pozici. Do utkání šel totiž po dvou porážkách v řadě a po delší zápasové prodlevě. Zvládl to však výborně. Podrobnosti vám přinášíme v článku.

Viktor Pešta zvládl svůj debut v KSW Foto: Profimedia

KSW 86: Pešta porazil Stawowyho na škrcení v 1. kole

Takhle nějak si Viktor Pešta představoval první zápas v polské organizaci KSW. Zkušený český zápasník šel do boje nezvykle jako hlavní zápas prelims karty, svým výkonem ale zvedl přítomné diváky ze sedadel.

Pešta neponechal nic náhodě a už po minutě a půl si nalezl do zad Filipa Stawowyho, kde si postupně chystal škrcení Rear Naked Choke. Peštova ruka nakonec po pár vteřinách zajela pod krk polského těžkotonážníka, což byl klíčový moment zápasu.

Oba se následně dostali na zem, kde Pešta zamkl Rear Naked Choke a Stawowy po chvíli odklepal. Pešta tak navzdory složité pozici potvrdil úlohu favorita a do KSW vstoupil velmi důležitým vítězstvím. Filip Stawowy naopak překlopil svou bilanci v KSW do negativního skóre 1-2.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Viktor Pešta se poprvé představí v KSW

KSW 86: Filip Stawowy vs. Viktor Pešta kurzy, analýza a online livestream

V sobotu se poprvé ☝ v organizaci KSW představí český bojovník Viktor Pešta. Kompletní informace k turnaji KSW 86 si přečtěte v článku.

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

David Kozma se ve Frankfurtu porve o finále pyramidy Tipsport Gamechanger

Oktagon 46: Kozma vs. Veličković 2 (semifinále Tipsport Gamechanger) – kurzy, analýza, tip

Frankfurt potřetí hostí turnaj organizace Oktagon MMA, tentokrát s pořadovým číslem 46.✅ Důležité informace k celému galavečeru najdete v...