KSW 86: Filip Stawowy vs. Viktor Pešta kurzy, analýza a online livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V sobotu se poprvé v organizaci KSW představí český bojovník Viktor Pešta. Těžký test má před sebou i neporažený Dominik Humburger. Kompletní informace k turnaji KSW 86 si přečtěte v článku.

STAWOWY VS. PEŠTA
MICHALSKI VS. HUMBURGER
LIVESTREAMKARTA

Viktor Pešta se poprvé představí v KSW Foto: KSW

Hodnocení turnaje KSW 86: 8,2/10

  • Datum a místo konání: Sobota 16. září, 19:00, Hala Orbita, Wroclaw, Polsko
  • Nabídka sázek: Fortuna vypsala kurzy na všechny zápasy

KSW 86 s Čechy Peštou a Humburgerem – aktuální info a datum

Viktor Pešta se po nešťastném období vrací do zápasového kolotoče. Přední český bijec zažije na turnaji KSW 86 v sobotu 16. září premiéru v polské organizaci. Vrátí se po těžkých knockoutech a zdravotních trablech zpět na vítěznou vlnu? Sledujte KSW 86 živě zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Stawowy – Pešta zápas KSW (těžká váha) – analýza, tip na sázení, analýza

Viktor Pešta se za velké pozornosti domácích fanoušků opět postaví do klece. Na uplynulý rok rozhodně nebude vzpomínat v dobrém. Angažmá v zámořské PFL mu vůbec nevyšlo a jako vzpomínku si odnesl dvě tvrdé KO.

Vcelku logicky se tak rozhodl pro změnu a zamířil k polskému gigantovi KSW. Jeho debut ale odsunulo zranění a covid, díky čemuž se nemohl zúčastnit turnaje v Liberci. Teď však zkušený borec hlásí očekávaný comeback.

Bývalý šampion Oktagonu se na tento zápas připravoval tradičně ve svém domovském gymu na Floridě po boku takových jmen, jako je Kamaru Usman, nebo Michael Chandler. Zároveň se rozhodl přestoupit do těžké váhy, aby ho v přípravě nelimitovala dieta a postupné shazování.

Český fanoušek MMA dostane zajímavé srovnání, protože Filip Stawowy čelil v rámci své KSW premiéry Michalu Martínkovi. Právě odvetný zápas s oblíbeným Černovousem přitom Peštu podle vlastních slov stále zajímá a tato porážka v něm zanechává nepříjemnou pachuť.

BILANCE
VIKTOR PEŠTA FILIP STAWOWY
18-8 10-3
8x KO/TKO,
6x submise,
4x body
8x KO/TKO,
1x submise,
1x body
6x KO/TKO,
1x submise,
1x body
-
-
3x body
33 let, 190 cm 27 let, 188 cm

Filip Stawowy v zápase s Michalem Martínkem prokázal velkou odolnost a srdce válečníka. Polský tank byl ale po celý zápas horší v postoji a nakonec padl jednomyslně na body. V dubnu tohoto roku si ale napravil reputaci, když krásným škrcením Rear Naked Choke ukončil Marka Samociuka. Někdejší šampion Babilonu tím jasně vzkázal, že se s ním musí počítat.

Stawowyho rozhodně není radno podceňovat, tím spíš, když nad pevností Peštovy brady visí po knockoutech a dřívější zlomenině čelisti velký otazník. Svými schopnostmi i zkušenostmi ale polského soupeře jasně převyšuje a průběh duelu by si měl pohlídat.

TIP: Viktor Pešta vyhraje, v kurzu 1,60 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Stawowy vs Pešta tip

Michal Michalski vs. Dominik Humburger (hlavní předzápas karty)

Dominik Humburger prozatím v profi kariéře působí, jako dobře namazaný stroj. Svěřenec Petra Monstera Knížete se pyšní dokonalou bilancí 7-0 a minulý rok vybojoval titul organizace Real Fight Arena, kde má domluvené střídavé starty.

Voják z povolání si svou premiéru odbyl na turnaji KSW 79 v Liberci, kde vybodoval nebezpečného Brazilce Luize Buena. Jeho zápasová vyzrálost a projev je zápas od zápasu lepší, nesmírně silnou stránkou je v jeho podání hlava, která je v MMA často rozhodujícím faktorem.

Oblíbený „Hambáč“ v přípravě objížděl ty nejlepší možné sparingy a několikrát se na žíněnce potkal i s Karlosem Vémolou. Právě wrestling a takedowny jsou v podání Dominika Humburgera velmi silnou zbraní.

BILANCE
DOMINIK HUMBURGER MICHAL MICHALSKI
7-0 10-5
6x KO/TKO,
-
1x body
6x KO/TKO,
1x submise,
3x body
-
-
-
3x KO/TKO,
1x submise,
1x body
27 let, 185 cm 34 let, 177 cm

Michal Michalski je tvrdý polský postojář, který v posledních 4 letech zaznamenal 4 výhry a 1 porážku. Po dvouleté pauze se k zápasení vrátil na turnaji KSW 80, kde po sérii ostrých loktů ukončil v prvním kole na TKO Erikase Golubovskise.

Michalski se dlouhodobě připravuje v Ankos MMA, což je samozřejmě záruka obrovské kvality. Pro Humburgera půjde o jednu z nejtěžších dosavadních výzev a případný skalp ho může vyšvihnout do rankingu velterové váhy KSW.

TIP: Dominik Humburger vyhraje, v kurzu 1,40 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Humburger vs Michalski tip

Jak a kde zápas Pešty sledovat živě online? KSW 86 live Fortuna TV, PPV

Přímý přenos KSW 86 z polské Wroclawi s českými bojovníky můžete sledovat několika způsoby. Všechny zápasy poběží živě na Fortuna TV a pro nově registrované sázkaře je zde připraven velmi příjemný bonus na sázení.

Live stream turnaje KSW 86 zařadila do své nabídky také platforma Voyo a záznam turnaje bude možné zhlédnout v pondělí na stanici Nova Sport 2. Kromě uvedených možností KSW 86 zdarma online nejspíše nenajdete, alternativou ke sledování je zakoupení oficiálního PPV na kswtv.com.

KSW 86 Wiklacz vs. Przybysz 4 fight card (zápasy, program a výsledky KSW 86 Wroclaw)

Hlavním zápasem nabité karty je v pořadí už čtvrtý vzájemný souboj mezi Jakubem Wiklaczem a Sebastianem Przybyszem o titul bantamové váhy. Všechny výsledky najdete v tabulce níže.

KSW 86: PROGRAM, VÝSLEDKY
Hlavní karta
Bantamweight title fight Jakub Wiklacz remíza Sebastian Przybysz
Middleweight Michal Michalski (body) vs. Dominik Humburger
Featherweight Dawid Smielowski vs. Lom-Ali Eskijew (TKO)
Welterweight
Artur Szczepaniak (KO) vs. Henry Fadipe
Welterweight Kacper Koziorzebski vs. Wiktor Zalewski (TKO)
Light heavyweight Damian Piwowarczyk (KO) vs. Lukasz Sudolski
Prelims
Heavyweight Filip Stawowy vs. Viktor Pešta (submise)
Bantamweight
Mariusz Joniak vs. Mijan Zdravkovic (TKO)
Welterweight
Oskar Szczepaniak (KO) vs. Adrian Gralak

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy a s kým má zápas Viktor Pešta v KSW?

Viktor se Pešta se na turnaji KSW 86 utká v sobotu 16. září s domácím Filipem Stawowym. Na kurzy a zápasovou analýzu se můžete podívat ZDE

2️⃣ Kdy začíná KSW 86 Pešta live stream?

KSW zápas Pešta – Stawowy přijde v sobotu na řadu okolo 21:00. Kde zápas sledovat zdarma se dozvíte uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Viktora Peštu už v Oktagonu asi neuvidíme

Pešta? Přeju mu všechno dobré, ale v Oktagonu už určitě ne, říká Novotný

Někteří fanoušci Oktagonu volají po Viktoru Peštovi.🏆 Dle nedávné reakce promotéra Ondřeje Novotného se zdá, že v jejich kleci už ho...

Viktor Pešta jednoznačně porazil Itala Nosigliu

Viktor Pešta - životopis a zápasy MMA bojovníka

Viktor Pešta je druhým Čechem✌, kterému kdy UFC nabídla smlouvu. ✨ Po přechodu z těžké váhy vybojoval titul polotěžké divize organizace...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...