Pešta? Přeju mu všechno dobré, ale v Oktagonu už určitě ne, říká Novotný

Někteří fanoušci Oktagonu volají po Viktoru Peštovi. Dle nedávné reakce promotéra Ondřeje Novotného se zdá, že v jejich kleci už ho neuvidíme. Co se mezi bojovníkem a týmem organizace stalo?

Viktora Peštu už v Oktagonu asi neuvidíme Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Nemůžeš mít všechno, Peštu má KSW

Někteří příznivci Oktagonu postrádají v kleci největší tuzemské organizace kdysi šampiona v polotěžké váze Oktagonu a také jednoho z mála Čechů, který to dotáhl až do UFC, Viktora Peštu. Podle toho, co v poslední epizodě MMA letem světem prohlásil promotér Ondřej Novotný, už ho asi jen tak během eventu Oktagonu neuvidíme – Novotný přiznal, že Pešta je už mnohokrát odmítl, což se některých z týmu organizace dotklo.

„Viktor Pešta je teď bojovník KSW a přeju mu všechno dobré, ale v momentě, kdy jsme se spolu chtěli bavit, tak on si vybral několikrát jinak a řekněme, že ani ne tak mě, ale některých lidí v Oktagonu, se některé věci dotkly a nemůžeš mít všechno v životě,“ uzavřel záležitost.

Zdá se tedy, že mezi organizací a bojovníkem teď panují napjaté vztahy, což naznačuje i pár dalších věcí, které Novotný řekl: „Dá se se mnou jenom párkrát vyběhnout za život (...) nedávno mi psal, omylem jsem mu neodepsal, teď když to píšeš, tak jsem si na to vzpomněl...“

Původně Novotný odpovídal na otázku, zda nebyl Pešta na seznamu potenciálních soupeřů pro Karlose Vémolu na nadcházející turnaj na Štvanici. Promotér reagoval smíchem: „To fakt nebyl no,“ odpověděl upřímně.

Diváci turnajů Oktagonu mohli v minulosti Viktora Peštu vidět v pěti zápasech. Hned ten premiérový, který se odehrál v roce 2019 v rámci turnaje Oktagon 13, ukončil Pešta Mikea Kylea už v prvním kole, když ho uškrtil.

Ještě toho roku na podzim si v rámci turnaje s hlavním zápasem Vémola vs. Végh Pešta připsal jednu prohru, která dokonce skončila zlomenou čelistí. Poté jsme Peštu viděli zápasit až o rok později, kdy předvedl krásné ukončení před limitem v prvním kole TKO. Podobně dopadl i další Peštův zápas s Ricardem Nosiglia.

Naposledy jsme mohli Peštu vidět v turnaji Oktagon 28 na podzim roku 2021, kdy byl zápas ukončený zásahem doktora. Pešta tehdy ukončil svého soupeře, německého Terminátora Stephana Pütze, ve třetím kole TKO, když mu rozrazil nos. „Doktor zastavil tenhle ten zápas, protože ten nos je prasknutý až na kost (...) Nade všechno je prostě potřeba chránit zdraví borců,“ hlásil tehdy Ondřej Novotný.

Podle toho, co prozradil Ondřej Novotný, se od té doby zřejmě on i ostatní z týmu organizace snažili s Peštou domluvit další zápas, ale očividně marně. Jeho bilance přitom od té doby zaznamenala dvě prohry v organizaci PFL, kde si naposledy zazápasil v létě minulého roku. Teď ale budeme moci sledovat, jak se Peštovi povede v KSW.

Připomeňte si Peštův poslední zápas v Oktagonu, který skončil zásahem doktora:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola během vážení na loňské Štvanici

Novotný vysvětluje, proč Vémola nemá slibovaného top soupeře. Své k tomu řekl i Inspektor

Sobotní karta letního turnaje na Štvanici zela proti jménu Karlose Vémoly dlouho prázdnotou.🛑 Teď už soupeře známe, a někteří vůči tomu...

Na vyjádření Tadeáše Růžičky zatím čekáme marně

Výčitky a strach o budoucnost? Ani náhodou. Růžička si užívá prosluněné pláže na Mallorce

Kdo by čekal, že si Tadeáš Mawar Růžička láme hlavu s očekávaným vyjádřením, bude na omylu. Propíraný gangster zatím ohledně své kauzy...

Žralok by si to s Bendou rád vyříkal v kleci

Benda se Žralokem rozpoutali další válku. Kdo si na koho vede složky?

Benda a Žralok jsou zase v sobě a plní sociální sítě vzkazy plné vzájemných obvinění a výhrůžek.💥 Oba rivalové prý drží v rukou tajné...