Ondřej Novotný prozrazuje, díky čemu Vémola porazil Langera. Co musel Karlos změnit?

To, co předvedl Karlos Vémola během bratislavského turnaje, nikdo nečekal. Dokonce ani promotéři Oktagonu, nešlo ale o žádnou náhodu, Ondřej Novotný prozradil, co stálo za Vémolovým úspěchem.

Karlos Vémola Foto: OKTAGON MMA

Změna taktiky a úplně jiný trénink

Titulový zápas bratislavského turnaje Oktagonu se zařadil mezi ty nejpřekvapivější a i promotéři organizace přiznali, že podobný wow efekt sami dlouho nezažili. „Ať už ho nenávidíš, nebo miluješ, musel jsi na konci toho zápasu vyskočit ze sedačky,“ pronesl v podcastu MMA letem světem Palo Neruda.

Promotéři v pravidelném vysílání prozradili, v čem tkví Karlosův nedávný úspěch: „Karlos Vémola v té přípravě dokázal něco změnit. (...) Nevím, jestli to není tajemství, ale řeknu to, když tak mi vynadá, věřím, že ne. Karlos vémola se dokázal poučit ze zápasů předcházejících a zápasu s Patrikem Kinclem a nechal se přesvědčit, že musí jet drily,“ připustil Novotný.

„On strašně rád spároval a tak dál, ale tentokrát mu trenéři řekli: Hele, dělej ty drily, protože když to nadriluješ, tak to potom uděláš i v tom zápase. A Karlos si nadriloval tenhle ten přískok, trefil to fantasticky a vypnul člověka, kterýho nevypnul granátama Poppeck, kterýho nevypnul granátama Xavier,“ podotknul Novotný.

„Stalo se něco, o čem se bavíme, že všichni jsme tam seděli a: Viděl jsi to? Viděl jsi to? Do p***le!“ popisoval Novotný své nadšení. „A to je vlastně to, proč tam máte být,“ dodal Novotný.

„Nezažili jsme takovýhle moment nikdy v Oktagonu, kdy zůstaneš na třicet vteřin úplně zamrznutý,“ doplnil to Neruda. „Než to ta hlava zpracovala, ty emoce, to byl neskutečný moment,“ dodal.

„Karlos byl dole a dokázal se za sedm vteřin katapultovat nazpět nahoru,“ konstatoval Neruda. „A přesně k těm sedmi vteřinám vedla cesta od května do října, kdy se ten Karlos znormalizoval, zavřel se, dostal nějaký servis od lidí okolo.

Samozřejmě s Karlosem to bude vždycky ve hvězdách, který zápas je poslední, co všechno ho ještě napadne, kam se bude chtít posunout, a to je vlastně to zajímavý. V tuhle chvíli to směřuje k tomu Attilovi, ale jemu se povedou dva zápasy a řekne: Ještě rok.

Pro Karlose se teď stalo něco podobnýho (jako Attilovi po zápase s Karlosem) a ten magor neudělá nic jinýho, než že si řekne o další výzvu, o třetí zápas s Kinclem,“ smál se Novotný.

➤ Čtěte také: Vémola vysvětlil, proč to s koncem kariéry myslí vážně. Kdo to podle něj měl zabalit dřív?

Promotéři dodali, že definitivní vyjádření Oktagonu k případnému třetímu zápasu Kincl vs. Vémola by mělo přijít co nevidět. Organizace by se tomu samozřejmě vůbec nebránila, důležitý je ale také postoj Patrika Kincla, který má více možností a v tuto chvíli promýšlí, co a jak dál.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vlado Lengál

Vlado Lengál žije svůj sen. Prozradil, jak mu slova Ondřeje Novotného změnila život

Vlado Lengál je na vrcholu své kariéry a pořádně si to užívá.💪 Kdy zaznamenal ve své kariéře největší zlom a jak prožíval svůj triumf na...

Václav Mikulášek

Pohár definitivně přetekl! Od Mikuláška dává ruce pryč i doteď trpělivý Oktagon

Vašek Mikulášek poslední dobou seká jeden průšvih za druhým, zdá se však, že tentokrát ale skutečně přestřelil.💥 Trpělivost došla i...

Langer vs. Vémola

Zápas Vémola vs. Langer ke zhlédnutí zdarma! Připomeňte si rekordně rychlé KO

Vémolovo rekordně rychlé KO👊 překvapilo všechny fanoušky Oktagonu💪 a kdo by něco tak jedinečného nechtěl vidět znovu. Teď máte možnost...