Zápas Vémola vs. Langer ke zhlédnutí zdarma! Připomeňte si rekordně rychlé KO

Vémolovo rekordně rychlé KO překvapilo všechny fanoušky Oktagonu, a kdo by něco tak jedinečného nechtěl vidět znovu. Organizace Oktagon se rozhodla dopřát divákům možnost zažít Vémolův triumf, kolikrát jen budou chtít.

Langer vs. Vémola Foto: OKTAGON MMA

Vémola a jeho KO ke zhlédnutí zdarma

To, čeho jsme byli v onen sobotní večer v Bratislavě svědky, se jen tak nevidí, a duel Vémola vs. Langer se rozhodně zapsal mezi ty zápasy, na které fanoušci Oktagonu jen tak nezapomenou. Vsaďte si na zápasy Oktagonu a získejte registrační bonus zdarma

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

A obzvlášť pak ti, kdo patří do 󠁐#Karlosarmy, si tenhle duel budou chtít připomínat častěji. Právě těmto nadšencům se rozhodla organizace dát dárek v podobě záznamu zápasu, který můžete na youtubovém kanálu Oktagonu od dnešního dne sledovat zdarma.

Vémolův splněný sen

Vzhledem k tomu, že se Terminátor vbrzku chystá ukončit zápasnickou kariéru, může se stát, že takové granáty, které předvedl na bratislavském turnaji, už u něho neuvidíme.

Ukončit souboj knockoutem však byl Karlosův sen a jeden z cílů, kterých před koncem kariéry toužil dosáhnout. V tuhle chvíli má ještě na seznamu absolvovat zápas na velkém stadionu, v O2 aréně a svést odvetnou bitvu s Attilou Véghem. Je ale dost možné, že ještě předtím uvidíme jinou odvetu – tu s Patrikem Kinclem, o niž si Terminátor požádal v kleci bezprostředně poté, co porazil Langera.

„Já fakt chci zápasit v O2 aréně. Mě čeká jeden, maximálně dva zápasy do konce kariéry a chci dělat velký věci a tohle je momentálně největší věc, co můžu udělat, není nic víc, po čem bych mohl sáhnout.

Pro mě je to teď, nebo nikdy, protože já příští rok někdy na jaře nebo v létě doufám, že budu mít zápas  Attilou Véghem, to už nebudu mít čas shazovat do osmdesát čtyřky,“ prohlásil Vémola v rozhovoru pro CNN Prima News.

„Já si řekl o to nejvíc, pokud mi to nedají, tak mi Ondra bude muset najít nějakýho jinýho soupeře. (...) Já jsem si řek o Kincla, o co víc si můžu říct než o frajera, který mě bohužel na jaře porazil,“ dodal Karlos.

➤ Čtěte takéNepochybuju o tom, že to Kincl vezme, tvrdí Vémola. Ten ale jasno rozhodně nemá

Že by Vémola s novou taktikou a pro něho novým typem vítězství nabral také nový dech? Je možné, že se chystá Karlos uboxovat i Inspektora s Attilou? Uvidíme, jaké trumfy Karlos Vémola ještě před definitivním ukončením kariéry vytáhne z rukávu. Do té doby si v každém případě můžou Terminátorovi fanoušci neomezeně připomínat jeho velký, rekordní úspěch:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vémola by rád odvetu s Patrikem Kinclem

Nepochybuju o tom, že to Kincl vezme, tvrdí Vémola. Ten ale jasno rozhodně nemá

Vémola nebo Čepo? To je hlavní otázka posledních dnů. Šampion Patrik Kincl stojí před těžkým rozhodnutím, s kým se v prosinci utkat v rámci...

Karlos Vémola

Vémola vysvětlil, proč to s koncem kariéry myslí vážně. Kdo to podle něj měl zabalit dřív?

Má za sebou velmi cennou výhru, přesto stále platí, že zanedlouho by rád ukončil kariéru.🥊 Proč chce Karlos Vémola skončit i po výhře nad...

Patrik Kincl vs. Vlasto Čepo

Kincl na roztrhání! Dá šanci Čepovi, nebo se nechá zlákat k další odvetě s Terminátorem?

Karlos Vémola během sedmi vteřin přejel Pavola Langera💪 a bezprostředně poté volal po odvetě s Patrikem Kinclem. Ten má teď hodně o čem...