Kincl na roztrhání! Dá šanci Čepovi, nebo se nechá zlákat k další odvetě s Terminátorem?

Karlos Vémola během sedmi vteřin přejel Pavola Langera a bezprostředně poté volal po odvetě s Patrikem Kinclem. Ten má teď hodně o čem přemýšlet: Jít do klece s dlouho skloňovaným El Chapem, nebo si to ještě naposledy rozdat s Terminátorem?

Patrik Kincl vs. Vlasto Čepo Foto: OKTAGON MMA

Chci malou tlustou 77

Bleskový konec sobotního titulového souboje určitě nikdo nečekal – vůbec první Vémolovo KO, které se ještě ke všemu stalo rekordem Oktagonu, českého terminátora značně nabudilo, a tak si bezprostředně po vítězství řekl o další odvetu s Patrikem Kinclem. V tuto chvíli to mají pánové 1-1 a třetí souboj by definitivně ukázal, kdo je králem střední divize.

Karlos Vémola se po prohře s Kinclem nechal slyšet, že shazovat do osmdesát čtyřky už rozhodně nebude a nadobro se loučí se střední váhou, po velkolepém vítězství nad Langerem však zřejmě změnil názor. Terminátor se naprosto očividně cítí být plný sil a před koncem kariéry chce splnit dva velké úkoly: porazit ty, kdo porazili jeho, tedy Attilu VéghaPatrika Kincla.

„Nechal jsem jednu malou tlustou 77, aby dál běhala s mým pásem. Kvůli tomu teď všichni musíte poslouchat jeho hloupé kecy. Než se rozloučím s kariérou, tak chci zápasit (...) abych mohl jít s Attilou jako dvojnásobný šampion se dvěma opasky. To je moje jediné přání!“ vyjádřil se Vémola po zápase s Langerem.

Kincl na roztrhání

Před Kinclem tak v tuhle chvíli stojí důležité rozhodnutí. Do Vémolovy výzvy se zdál jeho směr jasný – obhájit pás v souboji s číslem dva žebříčku střední váhy Oktagonu Vlastem Čepem, který se samozřejmě na zápas s šampionem velmi těšil.

El Chapo se měl na Kincla rozehřívat už na bratislavském turnaji, bohužel se ale nedlouho před akcí zranil během tréninku. Podle všeho by na tom ale měl být už lépe, a dokonce schopný trénovat.

„Myslím si, že lidé by ten zápas chtěli vidět. Všichni to chtějí. Už teď se o tom píše. Jsem dvojka váhy, takže jsem adekvátní vyzyvatel. Pirát je sice přede mnou, ale má na kontě bohužel 2 prohry v řadě. Hned po něm jsem tam já. Myslím si, že pro Engizeka je ještě s titulem brzy,“ prohlásil v Bratislavě během předzápasového rozhovoru ve studiu.

Co na to Oktagon a Kincl?

Oktagon by se zřejmě duelu Čepo vs. Kincl nijak zvlášť nebránil. „Čepo se k tomu postupně probíjí. Je to hodně nečekaná výzva, ale musím říct, že by bylo zajímavé, jak jsi říkal, že ho zveš do svého chaosu. To je něco, na co by se asi každý rád podíval,“ reagoval po Čepově výzvě promotér Oktagonu Pavol Neruda.

To však ještě ani jeden z nich netušil, co toho večera nastane po Vémolově výhře. Obě varianty by byly pro Oktagon zřejmě atraktivní (ačkoli o duel Kincl vs. Vémola 3 by byl asi o něco větší zájem), nicméně jak promotéři Oktagonu řekli, konečné rozhodnutí bude na samotném šampionovi.

„Nyní je to na Kinclovi. To on je šampion střední váhy. Stejně tak jsme viděli, že se o souboj přihlásil i Vlasto Čepo. Musí se nechat, že Vlasto si rozhodně také může nárokovat titulovou šanci.

Udělal vše, co jsme do něj chtěli. Musíme si nyní sednout a pobavit se o tom. Máme dvě skvělé možnosti, ze kterých se bude vybírat. Zasedneme k jednacímu stolu a uvidíme, co z toho bude. Bez Patrika totiž tuto rovnici nevyřešíme,“ reagoval na obě možnosti promotér Ondřej Novotný.

Kincl Má tedy teď skutečně hodně o čem přemýšlet a chce si o své zápasnické budoucnosti a kariéře uvažovat hezky v klidu.

„Vážení přátelé, zdravím vás. Samozřejmě mi hoří sociální sítě. Nicméně, speciálně novináře, bych chtěl požádat o klid. Měl jsem naplánováno, že od pondělí skáču do opravdu ostré přípravy, takže jsem se rozhodl, že s holkami vyrazíme na hory. (...) Vyjádřím se co nejdříve. Jen vás teď opravdu prosím o klid. Děkuji, že to respektujete,“ poprosil veřejnost i média Patrik.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola je šampion

Nejrychlejší KO Oktagonu! Vémola dal bleskovou rychlostí najevo, kdo je tady král!

Hlavní zápas Bratislavy rozděloval Čechy na dva tábory. Teď jeden z nich může slavit. Terminátor dokázal uhájit svou křehkou pozici i pás.💪

Ivan Buki Buchinger

Ivan Buchinger: Z Keity jsem měl špatný pocit. Podobně jako kdysi z McGregora

Buki je už zpět, zápas s Losenem Keitou ho ale na pěknou chvilku vyřadil ze hry. Jak hladového Black Panthera vnímá a jak vzpomíná na své...

Matouš Kohout má před sebou novou výzvu

Matouš Kohout: Přechod do velteru mi schválil i Patrik Kincl. Cíl zůstává stejný

Bojovníka Matouše Kohouta čeká po letech velká změna. Sparing partner Patrika Kincla se přesouvá o váhovou kategorii výše a hned na úvod...