Nejrychlejší KO Oktagonu! Vémola dal bleskovou rychlostí najevo, kdo je tady král!

Hlavní zápas Bratislavy rozděloval Čechy na dva tábory. Na ty, kdo věřili v letité zkušenosti a nezlomnou sílu terminátora, a ty, kdo chtěli vidět vyhrát tichého obra ze Slovenska. Teď jeden z těchto táborů může slavit. Terminátor dokázal uhájit svou křehkou pozici i pás.

Karlos Vémola je šampion Foto: OKTAGON MMA

Vémola znovu na vrcholu

Vémola porazí Langera, Langer porazí Vémolu – každý, kdo čekal na hlavní zápas bratislavského turnaje, měl svůj vlastní tip. Teď už máme všichni jasno. Byť mnozí slovenského obra favorizovali, Karlos Vémola vstoupil do klece s velkou vervou a ve stejném rozpoložení také zápas velmi rychle ukončil.

Oba bojovníci se po nástupu do klece tvářili velmi odhodlaně, jen jeden z nich však dokázal svou víru přetavit ve vítězství – a to v rekordním čase. Karlos Vémola do Pavola Langera doslova skočil a pálil jeden úder za druhým.

Čistý úder na bradu poslal slovenského obra k zemi a pak už šlo všechno ráz na ráz. Terminátor ani na moment nepolevil, a jakmile se Pavol Langer ocitl na zemi, Vémola ho ubíjel, dokud nebyl zápas po pouhých sedmi vteřinách ukončen.

Ať už diváci fandili komukoli, nikdo nejspíš nečekal takhle rychlý konec. Agresivní box se dal očekávat spíše na druhé straně, a spousta fanoušků, ale i odborníků či zápasníků, vkládala důvěru do velkého Slováka.

Tohle KO bylo vůbec nejrychlejším ukončením tohoto typu (do té doby byl rekord v organizaci devět vteřin) v Oktagonu a Vémola si za to vysloužil bonus za výkon večera, který však podle všeho věnoval Langerovi.

„Poprosím Oktagon, aby ten bonus předali mému protivníkovi, byl to skvělý soupeř, donutil mě připravit se, co nejtvrději to šlo. Ve videích jsem viděl, že trénuje hodně tvrdě, pracuje pro svoji rodinu a své dítě a chci, aby i nadále mohl v tomhle pokračovat,“ překvapil Karlos na pozápasové tiskové konferenci.

Statečný Hezoun, slavný návrat Szabové, vypečená odveta a rozbitý suspenzor

Bratislavský turnaj nabídl kromě hlavního zápasu mnoho dalších vypjatých momentů. Napínavý byl také duel Buchinger vs. Hezoun, který se v prvním kole rozjížděl pomaleji a aktivnější byl paradoxně podceňovaný Dohnal. Do druhého kola však Buki skočil s úplně novou energií a nenechal Hezouna ani na moment vydechnout. Buchinger si tedy navzdory váhavému začátku uzmul ve druhém kole vítězství TKO.

Souboj Legierski vs. Ryšavý nenechal chladným asi nikoho, se zvláštní pozorností ho ale jistě sledoval i Rony Paradeiser, který bude mít pravděpodobně v budoucnu za úkol vítěze tohoto duelu porazit. Pikantní je, že ať už by zápas vyhrál kterýkoli z nich, šlo by o odvetu. Těžko říct zda bohužel či bohudík, Rony se však nejspíš utká s Legierskim, který Ryšavého udolal na body a který Ronyho už jednou v minulosti porazil.

Napínavý zápas předvedli také duo Siwiec a Gogoladze. Gruzínský zápasník do souboje vletěl po hlavě a většinu prvního kola dominoval. Siwiecovi se podařilo Gogoladzeho vzít na zem, ale souboj se brzy vrátil do postoje, kde se Gruzínec snažil polského bojovníka rychle ukončit. V jednu chvíli došlo k nešťastné výměně, kdy Gogoladze inkasoval kopačku do slabin. Gruzínec tedy sice přišel o suspenzor, ale navzdory křiku a bolesti si odnesl vítězství na body.

➤ Čtěte také: Ivan Buchinger: Z Keity jsem měl špatný pocit. Podobně jako kdysi z McGregora

Svého triumfu dosáhla i slovenská bojovnice Lucia Szabová, pro kterou šlo o velký návrat. Proti sobě měla Švédku Alexandru Andersröd. Lucia dokázala v podstatě po celá tři kola dominovat a připsala si tak první vítězství po mateřské dovolené.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ivan Buki Buchinger

Ivan Buchinger: Z Keity jsem měl špatný pocit. Podobně jako kdysi z McGregora

Buki je už zpět, zápas s Losenem Keitou ho ale na pěknou chvilku vyřadil ze hry. Jak hladového Black Panthera vnímá a jak vzpomíná na své...

Matouš Kohout má před sebou novou výzvu

Matouš Kohout: Přechod do velteru mi schválil i Patrik Kincl. Cíl zůstává stejný

Bojovníka Matouše Kohouta čeká po letech velká změna. Sparing partner Patrika Kincla se přesouvá o váhovou kategorii výše a hned na úvod...

Patrik Kincl

Patrik Kincl: Vlčkovi fandím, ale věci z tréninku by se neměly vynášet ven

Zbyněk Vlček si v jednom z rozhovorů postěžoval na tvrdý přístup Patrika Kincla při sparringu.👊 Inspektor má na Vlčkovu kritiku jasnou...