Patrik Kincl: Vlčkovi fandím, ale věci z tréninku by se neměly vynášet ven

Zbyněk Vlček si v jednom z rozhovorů postěžoval na tvrdý přístup Patrika Kincla při sparringu. Byť si Vlček zanaříkal spíše s nadsázkou a Inspektor proti Vlčkovi nic nemá, jednu věc si Kincl přece jen neodpustil vypíchnout...

Patrik Kincl Foto: Profimedia

Co se stane na tréninku, mělo by zůstat na tréninku

„Dostal jsem vypínák od něj. Posadil jsem se, dostal jsem high kick. Od něj jsem byl asi nejvíc zbitej,“ svěřil se nedávno v rozhovoru pro podcast UPPERCUT Zbyněk Vlček. Byť si nováček Oktagonu stěžoval spíše s nadsázkou, jak se dalo očekávat, fanoušci na to reagovali a odpověď šampiona střední váhy na sebe nenechala dlouho čekat.

„Proti Vlčkovi rozhodně nic nemám!!! Naopak se mi líbí, že do toho jde a fandim tomu. Mohl si vybrat cestu COTS, udělat na tom i víc peněz a neposlouchat tolik hejtů,“ projevil nejdříve Patrik Kincl na svém instastories Vlčkovi uznání.

„Taky si ale nemyslím, že by se měly věci z tréninku vynášet ven!“ projevil názor Kincl. „Ve finále to pak působí zvláštně, když v jednom a tom samém rozhovoru řeknu, že jsem naházel Jirku Procházku a o tři minuty později dál si stěžuju, že je na mě někdo (kdo zápasí v minimálně o jednu třídu horší organizaci) tvrdej,“ neodpustil si poznamenat Kincl.

Vlček: Párkrát jsem Jirku hodil

Patrik Kincl narážel na moment v rozhovoru, kdy Vlček zmínil přípravu v Thajsku, kde se připravoval mimo jiné i Jiří Procházka. Vlček se tam s ním při té příležitosti seznámil a také měl příležitost s bývalým šampionem UFC potrénovat.

„Byly sparringy a on byl volnej a já jsem se taky hlásil a on mě fakt neznal, jakože vůbec nevěděl, kdo jsem. (...) Já si troufám říct, že mám dobrej wrestling, takže jsem ho taky párkrát hodil a on to ví, samozřejmě on mě taky,“ pochlubil se Vlček se smíchem. „A s ním trénovat to je... pak jsme jeli full MMA a to nevíš, co od něj přijde,“ přiznal Vlček.

Kincl: Ve sparringu najedu na stejnou vlnu jako sparring partner

Patrik Kincl ve svých pondělních otázkách a odpovědích také popsal obecně svůj postoj při sparrinzích a z jeho odpovědi lze soudit, že pokud není zrovna v přípravě, obvykle se přizpůsobuje tempu sparring partnera. Naznačil ale, že někdy do toho méně zkušení zápasníci šlapou více, než si myslí, a pak jim může Patrikova reakce připadat příliš tvrdá, přestože se do nich opírá srovnatelnou silou.

„Když nejsme v ostré přípravě, tak jedu podle sparring partnera. Když jde technicky a normálně, tak najedu na stejnou vlnu. Když po mně někdo jde, tak jdu po něm i já. U lidí, co začínají se sparringy, je to i o tom, že bývají ve stresu a jdou ostřeji, než si myslí,“ vysvětlil Kincl.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Kozma

Fanoušci Davida Kozmu vrátili do hry. Jak Panter s druhou šancí naloží?

Prohra s Veličkovićem byla zklamáním. Jak se očekávalo, David Kozma dostal coby Lucky Loser příležitost vrátit se do hry.💪 Jak s druhou...

Karlos Vémola má za sebou velmi těžkou přípravu

Terminátor si v přípravě prošel peklem s hvězdným Chimaevem a jeho partou. Bude to stačit?

Karlos Terminátor Vémola má za sebou extrémně náročné a do velké míry i nečekané drily se světovými wrestlery. Více se dočtete v článku.

Zdeněk Polívka a Lucie Vondráčková

Polívka je v přípravě a Vondráčková už trne strachy. Jak zvládá sledovat Zdeňka v kleci?

Lucie Vondráčková si zvyká na život po boku bojovníka.💪 Jaké to je sledovat svého partnera v kleci?⚡️