Polívka je v přípravě a Vondráčková už trne strachy. Jak zvládá sledovat Zdeňka v kleci?

Lucie Vondráčková si zvyká na život po boku bojovníka Zdeňka Polívky. Jak zvládá jeho přípravy a duely, je to pro ni čím dál jednodušší, nebo to naopak snáší s každým zápasem hůř?

Zdeněk Polívka a Lucie Vondráčková Foto: CNC / Profimedia

Polívka a Vondráčková: střídá se nám příprava s premiérou

Život s bojovníkem určitě není nic jednoduchého, obzvlášť pak když jde do tuhého a je třeba fandit a povzbuzovat, zatímco se vaše drahá polovička přetahuje v kleci. Své o tom ví i zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková, která už nějaký ten pátek randí se zápasníkem Oktagonu Zdeňkem Polívkou. Jak se dá vůbec skloubit nabitý program herečky s přípravou MMA zápasníka?

„Měla toho hodně, mně to teď začíná (příprava), takže jsme si to tak nějak prostřídali,“ prozradil Zdeněk Polívka v rozhovoru pro Super.cz. „No, a teď už bude zase další premiéra, takže my se takhle budeme střídat, on bude mít přípravu, já pak zas premiéru a naopak,“ doplnila Zdeňka Lucie.

A jak Lucie snáší sledovat svého přítele, když zrovna zápasí v kleci? „Já mám takový pocit, že čím ho mám radši, tím víc se bojím, takže myslím, že na ten příští zápas se už nebudu ani radši koukat,“ přiznala Vondráčková se smíchem.

„Je dobrý, když zrovna náhodou mám představení, že nemůžu,“ smála se. „Ale myslím, že ten příští asi nemám žádné představení. Takže budu muset,“ prohlásila s nadsázkou Lucie.

I Zdeněk Polívka přiznal, že má za Lucku během jejích premiér a představení nervy, ale podotknul, že jsou vždycky naprosto zbytečné. „Já myslím, že když toho druhýho podporujete a máte ho rád, tak to člověk prožívá hodně,“ shrnula Lucka.

Zdeněk Polívka je v plné přípravě

Jak Polívka během rozhovoru prozradil, v tuhle chvíli je v plné přípravě. „Já nevím, jestli ještě můžu nahlas to říct, ale v prosinci chystám zápas, v Oktagonu samozřejmě, ale ještě asi nic nebude raději upřesňovat. Příprava už tak nějak běží a bude se zostřovat, takže to bude zase zajímavý,“ smál se Polívka.

➤ Čtěte také: Zbyněk Vlček: Kincl mě posadil na zem. S Mikuláškem bych do klece šel

Oktagon chystá v prosinci hned dva turnaje. První se odehraje 9. 12. v Ostravě a ten druhý koncem roku v pražské O2 aréně. Uvidíme tedy, v kterém z nich Zdeněk nastoupí. Polívka má v tuhle chvíli na kontě dvě prohry v řadě, a tak mu nejspíš v jeho dalším zápase půjde o to prolomit tuhle nešťastnou sérii a začít znovu vítězit.

Zdeněk Polívka porazil například Roberta Bryczeka, který měl svést titulovou bitvu s Patrikem Kinclem, ale nakonec stihl dřív přejít do UFC. Podívejte se na Polívkovo cenné vítězství:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný nabídku Borise Marhanského nepřijal

Nečekané setkání a ostrá výměna názorů. Co se stalo mezi Novotným a Marhanským?

Zdá se, že tahle rivalita nebere konce. Šéfové MMA organizací Oktagon a RFA se o víkendu náhodně potkali a rozhodně nešlo o žádné přátelské...

Čepo detailně popsal svoje zranění

Horší, než se čekalo. Zklamaný Vlasto Čepo odkrývá detaily svého zranění. Kdy se chce vrátit?

Měl být jednou z hlavních tváří bratislavského turnaje Oktagon 47, osud tomu ale chtěl jinak. Jak dlouhou pauzu má před sebou Vlasto Čepo a...

Václav Baba Jaga Mikulášek

Zpleskám tě jako malou holku! Mikulášek rozjel na Vlčka trash talk, o který žádal

Zbyněk Vlček sice ještě neměl šanci pořádně zápasit, zato už stihl vyprovokovat slušný trash talk.🔥 To ale Zbyňkovi nejspíš vůbec nevadí....