Horší, než se čekalo. Zklamaný Vlasto Čepo odkrývá detaily svého zranění. Kdy se chce vrátit?

Měl být jednou z hlavních tváří bratislavského turnaje Oktagon 47, osud tomu ale chtěl jinak. Jak dlouhou pauzu má před sebou Vlasto Čepo a co se mu vlastně přihodilo?

Čepo detailně popsal svoje zranění Foto: OKTAGON MMA

Vlasto Čepo o zranění, nabídce z UFC i roli rappera

Oblíbený slovenský ranař Vlasto Čepo momentálně prožívá odvrácenou tvář MMA. Podrobnější vyšetření ukázalo, že pochroumaný kotník si vyžádá několik týdnů absolutního klidu. Souboj s exotickým soupeřem z Egypta se pro tuto chvíli odkládá.

Magnetická rezonance odhalila, že kromě přetržených vazů praskla i kost. „Trénoval jsem přes bolest, ale doktor jasně řekl, že by se to mohlo výrazně zhoršit, a tak jsem po domluvě s trenérem zápas musel zrušit.“

„Stalo se mi to na tréninku wrestlingu. Trenér mi šel po nohou s cílem mě hodit, tak jsem to dvakrát, třikrát odbránil, on ale pokračoval i po zaznění gongu ukončující daný interval. Za každou cenu mě chtěl dostat na zem. Já jsem v jeden okamžik trochu povyskočil, a když jsem dopadl na zem, cítil jsem prasknutí.

Ze začátku to vypadalo, že půjde jen o výron, jenže bolest ani po několika dnech neustupovala. Trénoval jsem se sebezapřením dál, ale trenér mě nakonec přesvědčil, abych si to nechal důkladně vyšetřit. Magnet bohužel ukázal, že je tam i zlomenina a na základě toho zápas v Bratislavě definitivně padl.

Mám za sebou těžkou přípravu, prožil jsem opravdové peklo v Thajsku a Černé Hoře. Navíc to stálo více než 10 tisíc EUR a zápas nakonec nebude. Já se teď ale musím dát hlavně do pořádku, musím tomu dát všechno, abych byl zase připravený zápasit.

Pokud půjde všechno dobře, tak je reálná O2 Aréna 29. prosince, ale to se teprve uvidí, jak se zranění bude hojit. Už si ani nepamatuji, kdy jsem šel do zápasu bez zranění, jenže tohle mě teď prostě nepustí, i když mě to moc mrzí.“

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

El Chapo by se na základě svých slov mohl do pozvolného tréninku vrátit na konci října, primárně se ale teď chce dát do kupy po zdravotní stránce a nic neuspěchat. V rozhovoru s Robem Kmeťem pro Refresher.sk se Vlasto také vrátil k nedávné nabídce do Contenderu, kde mohl zabojovat o smlouvu s UFC. Stejně jako Rony Paradeiser, ale vzhledem k okolnostem tuto výzvu nemohl přijmout.

„Bylo to doslova na poslední chvíli. Nestihl bych udělat váhu a problém by byl i s vízy. Navíc jsem měl poraněnou ruku a v době, kdy jsem dostal tuto nabídku, zbývalo do zápasu jen několik dní. Jsem rád, že můžu zápasit v Oktagonu, protože organizace jde neustále nahoru. Měl jsem nabídky z KSW, Bellatoru i PFL, ale pro mě je minimálně z pohledu Evropy na prvním místě Oktagon.“

Vlasto zavzpomínal i na období, kdy působil jako vyhazovač a při té příležitosti detailně popsal jednu šarvátku s ambiciózním vyzyvatelem. Zajímavě se také rozpovídal o tom, proč mu Instagram několikrát smazal účet, a proč má kolem sebe jen úzký okruh sponzorů. Celý rozhovor si můžete pustit v přiloženém videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vlasto Čepo se zranil

Velká komplikace. Oktagon v Bratislavě přichází o jeden z hlavních taháků

Turnaj Oktagon 47 v Bratislavě přichází o jednu z největších hvězd. Nešťastné zranění tentokrát potkalo elitního knokautera, který se tak...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...