Velká komplikace. Oktagon v Bratislavě přichází o jeden z hlavních taháků

Turnaj Oktagon 47 v Bratislavě přichází o jednu z největších hvězd. Nešťastné zranění tentokrát potkalo elitního knokautera, který se tak před domácími fanoušky bohužel nepředstaví.

Vlasto Čepo se zranil Foto: OKTAGON MMA

Vlasto Čepo se zranil a na turnaji Oktagon 47 nenastoupí

Hodně nepříjemnou zprávu v pátek ráno ohlásila organizace Oktagon MMA. Závěrečná fáze ostré přípravy si bohužel vybrala svoji daň. Vlasto Čepo se zranil na tréninku a na domácí půdě zápasit nebude. Jak to bude s jeho egyptským soupeřem Ahmedem Samim prozatím organizace neinformovala.

Kolem Vlasty Čepa bylo v poslední týdnech pořádně rušno, i kvůli jeho námluvám s UFC a možném titulovém zápasu s Patrikem Kinclem. Nakonec je ale všechno jinak a jednoho z nejatraktivnějších bojovníků Oktagonu čeká nucená pauza.

Vlasto Čepo si na tréninku přivodil blíže nespecifikované zranění, které ho na nějaký čas vyřadí ze zápasového procesu. Jak dlouhou dobu si vyžádá rekonvalescence zatím není známo, sám Vlasto se k tomu jistě vyjádří prostřednictvím svých sítí.

Oktagon 47 v Bratislavě tak přichází o jednu z hlavní hvězd karty. Pro Vlasta jde o velice smolnou situaci, neboť právě k bratislavskému turnaji směřoval veškerou energii. V hlavním zápase tohoto galavečeru, který se koná už 7. října, se proti sobě postaví právoplatný šampion polotěžké váhy, Karlos Vémola, a prozatímní šampion, domácí Pavol Langer.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Gustavo Lopez se opět chystá do akce

Ostré sparingy s hvězdou UFC a hlad po úspěchu. Gustavo Lopez ladí formu do Bratislavy

V Oktagonu ještě rozhodně neřekl poslední slovo. Naopak. Bývalý šampion bantamové váhy Gustavo Lopez vyhlásil útok na titul, na který si už...

Samuel Pirát Krištofič na tiskové konferenci

Samuel Pirát Krištofič - životopis a zápasy MMA bojovníka

Samuel Pirát Krištofič ☠️ je kontroverzní slovenský bojovník, který je pověstný svým houževnatým stylem boje✨. Detailní pohled na jeho...