Ostré sparingy s hvězdou UFC a hlad po úspěchu. Gustavo Lopez ladí formu do Bratislavy

V Oktagonu ještě rozhodně neřekl poslední slovo. Naopak. Bývalý šampion bantamové váhy Gustavo Lopez vyhlásil útok na titul, na který si už jednou sáhl. Proč pro něj bude zápas v Bratislavě osobní?

Gustavo Lopez se opět chystá do akce Foto: OKTAGON MMA

Gustavo Lopez hodlá opět usednout na trůn bantamu. S Oktagonem podepsal nový kontrakt

Gustavo Lopez našel na Slovensku druhý domov. Veterán UFC vlétl do organizace Oktagon MMA jako uragán a hned v prvním zápase vybojoval prozatímní titul bantamové váhy. Pak následovalo rychlé vystřízlivění v duelu s Jonasem Magardem. Teď však v sobě věčně usměvavý bojovník zažehl nový oheň.

sipka Vsaďte si na Oktagon s bonusem 300 Kč za registraci ZDE

Gustavo Lopez v letošním roce tráví spoustu času na Slovensku, kde mimo jiné pravidelně trénuje v Oktagon Fighting Academy i Spartakus Fight Gymu. V polovině srpna oznámil podpis nové smlouvy s organizací Oktagon MMA, kde má rozdělanou práci.

O šampionský pás přišel v dubnu, když ho na začátku druhého kola tvrdě ukončil dánský žralok Jonas Magard. Vítr z plachet to ale 34letému rodákovi z Washingtonu nevzalo. Se svoji láskou Viviane se usadil na Slovensku a právě tady se 7. října na turnaji Oktagon 47 chystá složit vítězný reparát.

Právě skutečnost, že Lopez dostal možnost zápasit v Bratislavě, mu vlila do žil novou dávku motivace. Tvrdá příprava je aktuálně v plném proudu a v rámci kempu mu s ní pomáha i TOP bantamová váha Merab Dvalishvili, který má políčeno na titul UFC.

Tím ale výčet hvězdných sparingpartnerů nekončí. Do Lopezovi přípravy se zapojil i Lajoš Klein, se kterým nevysoký Američan absolvoval několik výživných kol v SFG. Své postojářské schopnosti brousí k dokonalosti pod vedením Tommyho Zolda, který je zase považován za jednoho z nejlepších slovenských boxerů.

Cíl je jasný. Porazit v Bratislavě gruzínského soupeře Bena Adamiu a poskočit v žebříčku směrem k tituové šanci. Adamia se momentálně pyšní bilancí 9-8 s tím, že poslední dva zápasy dokázal vyhrát. Zároveň ale nezápasil více, než rok, takže jde o velkou neznámou.

Připomeňte si dosud poslední Lopezův zápas s Jonasem Magardem na turnaji Oktagon 41.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Gustavo Lopez je novým šampionem organizace Oktagon MMA

Oktagon má nového šampiona, Mackovi to nevyšlo ani na třetí pokus

Oktagon 38 v O2 Areně uzavřel nabitý rok 2022. K vidění bylo několik překvapivých výsledků a znovu padlo několik tvrdých KO. Podrobnosti se...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...