Zpleskám tě jako malou holku! Mikulášek rozjel na Vlčka trash talk, o který žádal

Zbyněk Vlček sice ještě neměl šanci pořádně zápasit, zato už stihl vyprovokovat slušný trash talk. To ale Zbyňkovi nejspíš vůbec nevadí. Naopak. Jak totiž přiznal, on je rozhodně pro.

Václav Baba Jaga Mikulášek Foto: OKTAGON MMA

Baba Jaga vrací úder

Zbyněk Vlček neváhal vyjádřit názor na Václava Mikuláška. Přiznal, že ho míval rád, ovšem to bylo předtím, než se do něj opřel a nepříliš lichotivě okomentoval jeho premiéru v Oktagonu. „Já jsem proti němu nikdy nic neměl, ale teď, aby se pouštěl do mladýho kluka, který si za něčím chce jít, přes to nejede vlak,“ prohlásil Vlček v podcastu UPPERCUT.

Kromě toho si ale nováček Oktagonu neodpustil komentář k tomu, co se kolem Mikuláška v poslední době děje. „Co předvedl během posledního zápasu na Fabriqu? (...) Organizace mi umožnila jít zápasit a já se n***ru, že mi utíká soupeř, tak to vzdám? To neexistuje,“ moralizoval Vlček a poté zkritizoval i Mikuláškovu výkonnost.

Baba Jaga si něco takového ale nenechá líbit, a když chce Vlček trash talk, showman Oktagonu mu ho rád dá„Vždycky jsem se bál doby, kdy influenceři a tihle chcípáci začnou vyzývat zápasníky a nějakým způsobem o nich začnou mluvit. O tobě a o tvé výkonnosti jsem nikdy neřekl ani slovo. Řekl jsem, že si nezasloužíš místo na Štvanici...

Že proti tobě nic nemám, protože jsi pro mě víceméně nic, ale jestli se chceš takhle o někom bavit, být arogantní a myslet si, že jsi sežral svět, tak já k tomu nepotřebuju Oktagon. Přijdu před tělocvičnu a tam ti udělám ostudu. Zpleskám tě jako malou holku,“ rozlítil se Vašek na instagramu.

Vlček: Do Mikuláška bych šel

Z rozhovoru v podcastu UPPERCUT bylo zřejmé, že Vlček je ten typ zápasníka, který uznává trash talk po vzoru zahraničních hvězd. Koneckonců si postěžoval, že v českém prostředí se až na pár výjimek nepěstuje a on by to rád změnil.

Nabízí se tedy otázka, zda z jeho strany nešlo o strategii a zda jeho cílem nebylo Mikuláška vyprovokovat, netajil se totiž tím, že s Babou Jagou by šel do klece rád. Vlček přiznal, že by ho to předtím bývalo možná nenapadlo, ale když už s tím Baba Jaga začal, měl by to podle něj i dokončit.

Brousí si tedy Vlček zuby na Mikuláška? Ať už je na tom Baba Jaga v současné době jakkoli, patří mezi stálé akvizice Oktagonu, který si ho drží nejen coby dobrého zápasníka, ale také neúnavného showmana, a pro naprostého začátečníka Vlčka by byl velmi výrazným odrazovým můstkem.

Více o Zbyňku Vlčkovi čtěte zde: Zbyněk Vlček: Kincl mě posadil na zem. S Mikuláškem bych do klece šel

Uvidíme tedy, kam až tohle popichování na dálku dojde. Není pochyb, že pár peprných komentářů si tahle dvojka ještě vymění, otázkou je, jestli spor vyvrcholí v kleci, nebo časem zmizí v propadlišti MMA dějin.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vladimír Lengál zná příštího soupeře

Švédská výzva pro hladového Lengála. Poskočí k elitní TOP 5 v žebříčku pérové váhy?

Další důležitý krok směrem na vrchol má před sebou rozjetý Vladimír Lengál. Zahraniční štace padla, rozjetý bijec se představí v nejtvrdším...

Pavol Neruda

S Feninem to bylo nahoru dolů. Teď dostane zelenou nový Projekt Y, prozradil Neruda

Speciální projekt Oktagonu Fenin vs. Pannewitz byl sice zrušen💥, organizace se ale podobných projektů nezříká, ba naopak.💪

Losene Keita a Rony Paradeiser

Rony Paradeiser: Keita mi leze na nervy, měl se mnou bojovat už dávno!

Rony Paradeiser vyhlíží den, kdy si konečně bude moci střihnout titulový zápas s Losenem Keitou.⚡️ Čekání se zdá nekonečné a Rony už je...