Švédská výzva pro hladového Lengála. Poskočí k elitní TOP 5 v žebříčku pérové váhy?

Další důležitý krok směrem na vrchol má před sebou rozjetý Vladimír Lengál. Zahraniční štace padla, rozjetý bijec se představí v nejtvrdším městě republiky.

Vladimír Lengál zná příštího soupeře Foto: OKTAGON MMA

Lengála čeká elitní postojář Samuel Bark

Hodně zajímavý match-up si pro fanoušky připravila organizace Oktagon MMA. Jeden z nejprogresivnějších bojovníků poslední doby, Vlado Lengál, poměří své schopnosti 9. prosince na jubilejním turnaji Oktagon 50 v Ostravě se Samuelem Barkem (8–2).

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Původně byla ve hře varianta, že se Vlado Lengál představí už 4. listopadi na turnaji Oktagon 48 v anglickém Manchesteru. Této zajímavé zkušenosti se znojemský borec nebránil, avšak o něco více toužil vyzvat někoho na domácí půdě a hlavně jméno, které v žebříčku pérové divize figuruje před ním. A to se mu splnilo.

Aktuálně 10. Lengál vyzve devítku váhy, Samuela Barka. Švédský fighter se prozatím v Oktagonu představil pouze jednou proti Losenu Keitovi. Na černého pantera si sice v polovině února nepřišel a padl TKO ve 3. kole, o svých kvalitách i odolnosti ale přesvědčil všechny.

Na papíře souboj Lengál vs. Bark vypadá jako řežba elitních postojářů. Oba se ale zaměřují na všechny aspekty boje, a tak se kromě thajským klinčů, kolen a loktů, můžeme dočkat komplexního balíčku.

Bez zajímavosti není ani to, že oba jsou mnohonásobnými dekorovanými šampiony napříč různými disciplínami. Vítěz tohoto duelu se v žebříčku vyšvihne někam k TOP 5, odkud je to už klidně 1-2 zápasy k titulové šanci. Právě šampionský pás je pro Lengála jasný cíl.

Vlado si naposledy fantastickým způsobem poradil s nebezpečným Michaelem Deigou-Scheckem, kterého ukončil KO už v prvním kole. V prosinci ho čeká další těžká překážka. Na přípravu má však dostatek času, což by mělo být znovu zárukou skvělé štípané.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vlado Lengál

Lengál: „Po Štvanici se mi smáli za žabky. V televizi musím stihnout hlavně Love Island“

Přímo v jeho domovském Gladork Gymu ve Znojmě jsme natočili zajímavý rozhovor s Vladimírem Lengálem. Jak s odstupem hodnotí poslední zápas...

Vladimír Lengál na Štvanici předvedl skvělý výkon

„Fighterský život je sinusoida.“ Lengál zavzpomínal, jak se pral s neúspěchy

Vladimír Lengál má za sebou velký úspěch na Štvanici, kterým si připsal pátou výhru v řadě.🏆 Ne vždy to bylo růžové, jak se vyrovnával s...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...