Lengál: „Po Štvanici se mi smáli za žabky. V televizi musím stihnout hlavně Love Island“

Přímo v jeho domovském Gladork Gymu ve Znojmě jsme natočili zajímavý rozhovor s Vladimírem Lengálem. Jak s odstupem hodnotí poslední zápas a kdy by mohl opět vběhnout do klece?

Vlado Lengál Foto: OKTAGON MMA

FightLive podcast: Vlado Lengál o rostoucí popularitě i dalších výzvách

Famózní výhra s kvalitním Brazilcem Scheckem mu otevřela spoustu dveří. Přišli noví sponzoři a pozornost o jeho osobu raketově vzrostla. Vlado Lengál prožívá jedno z nejlepších období kariéry a rozhodně nehodlá polevit.

Prvotní emoce po nezapomenutelné Štvanici už opadly, „Husí kůže“ při vzpomínce na atmosféru i samotný zápas ale zůstane napořád. S Vladem jsme v rámci půlhodinového rozhovoru probrali několik témat. Dozvíte se v něm například, kdy a kde bude opět zápasit i jak momentálně vidí svou pozici v Oktagon MMA. Příjemnou zábavu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vladimír Lengál na Štvanici předvedl skvělý výkon

„Fighterský život je sinusoida.“ Lengál zavzpomínal, jak se pral s neúspěchy

Vladimír Lengál má za sebou velký úspěch na Štvanici, kterým si připsal pátou výhru v řadě.🏆 Ne vždy to bylo růžové, jak se vyrovnával s...

Vlado Lengál výrazně poskočil v žebříčku pérové váhy

Posuny v žebříčcích Oktagon MMA: Skokany Lengál s Magnorem. Mikulášek se propadl

Dvojnásobná porce zápasů na pražské Štvanici zahýbala pořadím v žebříčcích jednotlivých divizí organizace Oktagon. Více info se dozvíte v...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...