Posuny v žebříčcích Oktagon MMA: Skokany Lengál s Magnorem. Mikulášek se propadl

Dvojnásobná porce zápasů na pražské Štvanici zahýbala pořadím v žebříčcích jednotlivých divizí organizace Oktagon. Více info se dozvíte v článku.

Vlado Lengál výrazně poskočil v žebříčku pérové váhy Foto: OKTAGON MMA

Lengál v TOP 10 pérové váhy, norský viking Magnor se probil mezi elitu střední divize

Fanoušky velmi sledované žebříčky jednotlivých vah se dočkaly hned několik úprav. Po červencové Štvanici si hned o 3 místa na současnou 10. příčku pérové divize polepšil Vlado Lengál, který exceloval v rámci pátečního turnaje a za demolici Brazilce Deigy-Schecka shrábl tučný bonus.

O dvě místa v žebříčku střední váhy poskočil Ole Magnor, který rovněž v pátek hned v prvním kole utáhl Babu Jagu Vaška Mikuláška. Ten si naopak pohoršil a momentálně figuruje mimo nejlepší desítku. Těžko ale říct, do jaké míry ho tato informace zajímá, neboť si populární tvář Oktagonu prochází složitým obdobím a po poslední porážce dokonce oznámil konec kariéry.

Na trůn bantamové váhy usedl Felipe Lima, který tak sesadil toho času nejdéle kralujícího šampiona Jonase Magarda. Velmi zajímavý posun zaznamenal moldavský dracula Ion Surdu, který na úkor Maté Kertésze aktuálně okupuje 5. pozici v žebříčku velterové váhy. Od případné titulové šance tak zástupce polského Ankos MMA klidně mohou dělit 2 vítězné zápasy.

Kontroverzní Shem Rock se momentálně nachází na 12. příčce lehké váhy, avšak jeho ambice nepochybně sahají mnohem výš. Do rankingu si svou dominantní výhrou našel cestu i nový anglický prospekt Akonne Wanliss, který na sebe na Štvanici vztáhl pozornost i díky nástupu ve stylu hvězdných válek.

Nejlepší patnáctku pérových vah aktuálně uzavírá Radek Roušal, který se ve své MMA premiéře blýskl skvělým výkonem a došel si pro jasnou výhru na body. Na tomto místě se můžete podívat, kteří bojovníci Oktagonu figurují nejvýše v rámci světově uznávaného žebříčku fightmatrix.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vlado Lengál předvedl další výborný výkon

Pirátův pád, Lengálův ohňostroj, nový šampion bantamu i loučící se Baba Jaga

Speciální páteční turnaj na Štvanici napsal několik hollywoodských příběhů. Kdo se zaskvěl skvělými výkony, a kdo si odnesl šťavnatý...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Oktagon MMA slaví velký úspěch

Oktagon se oficiálně zařadil mezi světové špičky, svědčí o tom nominace v anketě

Organizace Oktagon MMA to teď má „černé na bílém“: Zařadila se mezi nejlepší z nejlepších.💎 Dočkala se nominací v prestižní anketě. 🏆