Rony Paradeiser: Keita mi leze na nervy, měl se mnou bojovat už dávno!

Rony Paradeiser vyhlíží den, kdy si konečně bude moci střihnout titulový zápas s Losenem Keitou, který se během zápasu na Štvanici zranil. To však Keitu podle Paradeisera nijak neomlouvá, má totiž za to, že si odvetu mohli dát už dávno.

Losene Keita a Rony Paradeiser Foto: OKTAGON MMA

Podle Paradeisera měla odveta proběhnout už dávno

Rony Paradeiser už dlouho čeká na den, kdy konečně dojde na odvetu a titulový zápas s Losenem Keitou. Keitova priorita však byl po celou dobu Maté Sanikidze a pás pérové váhy. Právě v souboji o post šampiona šedesát šestky si Keita zlomil holeň, a tak se zdálo, že Rony se jen tak nedočká.

Losene Keita se podle všeho dává dohromady velmi rychle, což Rony oceňuje, Keita si však nebere servítky a dokáže slovenského bojovníka svými výroky rozčilovat i mimo klec. Prohlásil prý například, že Andrew Fisher byl pro Paradeisera snadným soupeřem, protože je starý, a nedává tomuto zápasu příliš velkou váhu, a to Ronyho rozlítilo.

„Vždyť je starý, ale já jsem byl dost naštvaný, protože já chtěl dobrého soupeře. Já jsem chtěl Legierského a jediný, kdo se mnou chtěl jít, byl Ryšavý a Kohout, ti měli už mezi sebou dohodnutý zápas. Dlouho se to řešilo, Legierski se mnou nechtěl jít, byl tam Janičič, ten to nechtěl, byla tam prostě různá jména, takže já nevím, koho mi měli dát,“ postěžoval si Paradeiser v podcastu MAX MMA.

„Už tehdy jsem měl jít s Keitou. Keita rok neobhajoval lehkou váhu. Vymýšlí blbosti a leze mi na nervy, abych řekl pravdu. Už to neřeším, Keita měl dávno se mnou bojovat místo Fishera a nemusely by se tyhle kecy řešit. Nemuselo by se řešit, kdo je tady šampion, protože když rok někdo neobhájí lehkou váhu a tvrdí, že je aktivní zápasník, tak je za mě lhář,“ prohlásil Rony.

Losene Keita už tvrdě maká

Losene Keita však ani ne dva měsíce po zranění už trénuje, což Rony obdivuje. „Nejvíc mě překvapilo, že je ready a že už trénoval. Náhodou mi včera někdo poslal video, kde wrestluje. Za osm týdnů se dát takhle do kupy, tak to je frajer, klobouk dolů, protože když jsem já měl zlomenou ruku, trvalo mi to déle dát se takhle dohromady,“ přiznal Rony.

„Když je na tom takhle, tak si myslím, že v prosinci by mohl být připravený, ale co já mám ohlasy na ten náš společný zápas, tak si myslím, že on bude chtít jít nejdřív se Sanikidzem, že bude chtít mít zápas v té 66 a ten jeho titul nevím, kdy obhájí,“ zakončil Rony.

➤ Čtěte také: Dřív, než se čekalo? Losene Keita odhaluje datum návratu a nejbližší zápasový program

„Oktagon mi slíbil, že koncem roku budu mít titulový zápas, já jsem na to připravený a už je to víc jak rok a půl, co ten titul neobhájil, takže si myslím, že mu ho vezmu,“ prohlásil odhodlaně Paradeiser.

„Já chci jít s Keitou zápasit, to je takový můj vysněný zápas o titul, vím, že ho dokážu porazit (...), ale jestli se nevyjádří, tak budu sledovat zápas Ryšavý vs. Legierski (ten je naplánovaný na turnaj Oktagon 47 v Bratislavě),“ připustil i tuhle možnost Rony.

Ryšavého Paradeiser už kdysi porazil, s Legierskim naopak prohrál (ve druhém kole na TKO), a proto by si raději dal odvetu s Legierskim. S Ryšavým jsou navíc kamarádi, a tak by pro něho bylo jednodušší nastoupit proti Polákovi.

Rony Paradeiser s Losenem Keitou už jednou prohrál – Black Panther ho porazil v pětikolovém zápase na body:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ivan Buchinger

Buchinger: Je silný, ale kondičně jsem na tom líp. Jak vidí Buki svůj zápas s Hezounem?

V Bratislavě dojde k duelu Buchinger vs. Dohnal.💪 Jak dopadne česko-slovenský zápas mezi legendou a hladovým Hezounem?🤩

Na Karlose recept není

Vémola: Kincl žádný recept nenašel, na tu klec jsem ho přišpendlil já. S Langerem to bude jiné

Souboj Pavola Langera a Karlose Vémoly se blíží.💪 Nechá se Langer inspirovat úspěchy Vémolových přemožitelů, nebo na to půjde úplně jinak?🥊

Gustavo Lopez se opět chystá do akce

Ostré sparingy s hvězdou UFC a hlad po úspěchu. Gustavo Lopez ladí formu do Bratislavy

V Oktagonu ještě rozhodně neřekl poslední slovo. Naopak. Bývalý šampion bantamové váhy Gustavo Lopez vyhlásil útok na titul, na který si už...