Vémola: Kincl žádný recept nenašel, na tu klec jsem ho přišpendlil já. S Langerem to bude jiné

Souboj Pavola Langera a Karlose Vémoly se blíží. Terminátor vidí největší hrozbu v Langerově velikosti, žádný recept na něj však podle něho neexistuje. Nechá se Langer inspirovat úspěchy Vémolových přemožitelů, nebo na to půjde úplně jinak?

Na Karlose recept není Foto: OKTAGON MMA

Kincl žádný recept nenašel, tvrdí Vémola

Když už bylo jasné, že Pavol Langer okusí Terminátorovu sílu v kleci, Patrik Kincl mu coby Vémolův přemožitel nabídl vlastní recept, který na něj podle svých slov našel. Karlos to však hodnotí poněkud jinak.

„Kincl nenašel žádnej recept, jemu jednoduše nic jinýho nezbylo, na tu klec jsem ho posadil já. To není tak, že by tam chtěl bejt, já jsem ho na tu klec přišpendlil. To, že se mi nedařily takedowny, to, že se připravil na obranu, to je samozřejmě jasný,“ pronesl Terminátor v podcastu MAX MMA.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

„Já jsem si myslel, že vyhrávám, a že ho držím na té kleci a měl vlastně pět minut p**el na zádech, takže on žádnej klíč nenašel. Nemyslím si, že tohle bude stejnej zápas a že Langer bude chtít zápasit z klece jako zápasil Kincl,“ předpokládá Vémola.

Karlos Vémola v mnoha rozhovorech tvrdil, že měl po celou dobu zápasu s Kinclem za to, že vyhrává. Dokonce André Reinders připustil, že v tomto ohledu došlo k chybě na straně trenérů, protože se mezi sebou neshodli.

„Anglický trenér říkal, že vyhrává. Já říkal opak a pak už je trošku vnímání toho bojovníka v tom laufu a v tom adrenalinu... nedokáže některý věci adekvátně rozlišit, takže tam se stala trošku chyba na tý naší trenérský straně,“ přiznal Reinders. Více čtěte zde: „Stala se chyba na trenérské straně,“ říká André Reinders k Vémolově prohře s Kinclem

Langer na to půjde podle Vémoly jinak

Pravdou je, že Kincla s Langerem odlišuje přinejmenším váhová kategorie a slovenský obr bude mít nejspíš jiné možnosti, než měl Kincl. „Myslím si, že Langer se to bude snažit držet na dlouho, má na to dlouhý ruce, má na to sílu, má na to rychlost,“ predikoval Vémola.

„Tohleto bude úplně jinej zápas, Kincl je proti Langerovi poloviční frajer. Myslím si, že Langer bude využívat úplně jinejch dispozicí. Langer bude větší, silnější bojovníky, ale já budu muset zápasit svojí chytrostí a zkušeností, hlavně ho porazit tou rychlostí, rychlost dneska produkuje sílu, vždycky produkovala.“

➤ Čtěte také: Kincl má další vyzyvatele, Čepo bude muset zabojovat. Co ho dostane na vrchol seznamu?

„On bude velice silnej a v určitejch pozicích malinko stabilní a na to se připravujem. Mám skvělej tým: trénuju s Míšou Martínkem, kterej byl vždycky silnej, trénuju s Danem Škvorem, kterej ho přece porazil, není to tak dlouho. (...) Teďka se vrátí Mach Muradov z Uzbekistánu, ten taky Langera porazil. Takže mám kolem sebe skvělej tým lidí a pracujeme na sto deset procent,“ dodal Vémola.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jakub Dohnal

Rád bych UFC pantofle, ale nechci si je kupovat. V přípravě jdu za hranu, říká Jakub Dohnal

Nejvýše postavený Čech v žebříčku pérové váhy Oktagon MMA, Jakub Dohnal, má před sebou životní zápas. Přečtěte si exkluzivní rozhovor s...

David Kozma

David Kozma přiznal, že neví, co se zvrtlo. Svůj názor nabídl i Patrik Kincl

David Kozma se bohužel do finále milionové pyramidy neprobojoval. On sám však neví, co přesně se pokazilo.❓🤔 S prázdnou ale rozhodně...

Ondřej Novotný a Václav Mikulášek

Ondřej Novotný vysvětlil, proč si Mikuláška hodlají nechat. I navzdory jeho průšvihům

Václav Mikulášek prožívá špatné období, které se propisuje i do jeho kariéry. Čím je Baba Jaga speciální, že si ho hodlá Oktagon přes...