Ondřej Novotný vysvětlil, proč si Mikuláška hodlají nechat. I navzdory jeho průšvihům

Václav Mikulášek prožívá špatné období, které se propisuje i do jeho kariéry, a někteří volají po tom, aby se Oktagon nevyzpytatelného Baby Jagy zbavil. Na to se však organizace nechystá...

Ondřej Novotný a Václav Mikulášek Foto: OKTAGON MMA

Vašek je pro Oktagon speciální člověk, přiznal Novotný

Ve světle posledních událostí kolem Vaška Mikuláška někteří fanoušci projevili názor, že by bez Baby Jagy bylo Oktagonu lépe. Mikulášek nedávno přiznal, že kromě jiných problémů, v jeho psychice sehrál roli i soud za potyčku, do které se přimotal v ostravské Stodolní a za niž mu hrozil nemalý trest.

Přestože se Ondřej Novotný a Oktagon celkem radikálně vymezili vůči Tadeáši Růžičkovi, kterému v tuto chvíli hrozí podobně přísný trest, Vaška Mikuláška ještě odepsat nechtějí. Kauza Tadeáše Růžičky je sice specifická, někteří lidé mají přesto tendenci podobné případy srovnávat. Více čtěte zde: Novinky v Růžičkově kauze: Policie už vznesla obvinění. Jaký trest Mawarovi hrozí?

„Venca je pro nás speciální člověk a zatím neudělal nic tak strašného, abych řekl, že končíme. Byť chápu, že po tom mnoho lidí volá,“ přiznal Novotný v rozhovoru pro iDnes.cz. „Jenže já jsem tvrdohlavý a Venca se k nám vždycky choval maximálně fér, zůstal na naší straně. A i když má za sebou nějaké průsery, nevím o ničem, co by ho mělo diskvalifikovat,“ dodal.

Novotný pak podotknul, že i jejich dobrá vůle má samozřejmě své hranice, ale že by nerad byl tím, kdo Vaškovu situaci případně ještě zhorší. „Já jsem mu v září po Fabriqu volal s velkou obavou o jeho duševní zdraví, protože je, jaký je. Měl jsem regulérní strach. Samozřejmě je to na hraně, o čem mluvíte, a my se o tom interně bavíme. Jen prostě nechceme nad těma klukama lámat hůl,“ přiznal Novotný.

Konec kariéry, návrat a spousta problémů

Vašek Mikulášek má za sebou sérii nešťastných životních kotrmelců, které se zřejmě podepsaly na jeho psychice. Baba Jaga vždycky patřil mezi horké hlavy, a tak se pod tlakem začal chovat velmi nevyzpytatelně.

Poté co po prohře na Štvanici ukončil kariéru, ji o týden později obnovil, aby si spravil chuť ve slovenské Fabriq s outsiderem Robertem Kokym, jenže výsledek byl ještě více zarážející než blesková prohra na letním turnaji – Vašek Mikulášek souboj v podstatě vzdal, protože ho dle jeho slov nebavil. Více čtěte zde: Šok! Václav Mikulášek nezvládl zápas s outsiderem Kokym. Zápas skončil podivným ukončením

Mikulášek se poté veřejně omluvil a přiznal, že potřebuje pomoc. „Myslel jsem, že můžu jít dál, ubližuji tím hodně sobě a lidem kteří se mnou stáli since day one! Ano, upřímně potřebuju pomoc, vím, že to lehký nebude, ale bohužel ztratil jsem tu nejzákladnější vlastnost, co jsem měl, a to užívat si každý den na tomhle světě!

Nikdy jsem nemusel řešit tak moc jako teďka, nikdy jsem se necítil tak bezcenný jako teď, ale je to pouze má chyba, že jsem dovolil si připustit že nemám hodnotu!!!“ vyjádřil se po zápasu s Kokym Mikulášek.

➤ Čtěte také: Na sebevraždu jsem neměl koule. Baba Jaga promluvil o šikaně a vlastních démonech.

Oktagon v každém případě před Babou Jagou dveře zatím nezavírá a do budoucna s ním počítá. Sám Mikulášek hodně skloňoval ostravský turnaj, jestli se ho tam skutečně dočkáme, zatím není známo. Uvidíme tedy, co Baba Jaga v budoucnu české MMA scéně přinese.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Kozma

David Kozma přiznal, že neví, co se zvrtlo. Svůj názor nabídl i Patrik Kincl

David Kozma se bohužel do finále milionové pyramidy neprobojoval. On sám však neví, co přesně se pokazilo.❓🤔 S prázdnou ale rozhodně...

Ondřej Novotný, Palo Langer a Palo Neruda

Na koho by si Palo Neruda vsadil v duelu Vémola vs Langer? Jeho tip vás možná překvapí

Co nevidět nás čeká duel Pavola Langera a Karlose Vémoly a celá česká MMA scéna se snaží odhadnout, jak tahle bitva dopadne. Jak to vidí...

Vlasto Čepo má konečně soupeře

Čepo má konečně soupeře na zápas v Bratislavě. Utká se s prvním Egypťanem Oktagonu

Turnaj v Bratislavě se nezadržitelně blíží a fanoušci nedočkavě vyhlíželi soupeře Vlasta Čepa.👊 Bude jím první Egypťan Oktagonu.