Na koho by si Palo Neruda vsadil v duelu Vémola vs Langer? Jeho tip vás možná překvapí

Už začátkem října nás čeká titulový duel Pavola Langera a Karlose Vémoly a celá česká MMA scéna i fanoušci se snaží odhadnout, jak tahle bitva dopadne. Jak to vidí jeden z promotérů Oktagonu Palo Neruda?

Ondřej Novotný, Palo Langer a Palo Neruda Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Palo Neruda má vlastní tip: vsadil by si na Langera nebo Vémolu?

Titulová bitva Karlose Vémoly a Pavola Langera už je za rohem a na české scéně snad není MMA zápasník, který by neodpovídal na otázku, na koho z nich by si vsadil. Jedni jsou jasní členové Karlos army, druzí zase zcela důvěřují slovenskému tichému bojovníkovi, který dokázal v Oberhausenu všechny zvednout ze židle. Existuje ale i velká část těch, kdo si netroufnou tipnout a nabízejí diplomatické odpovědi.

Svůj odhad mají i promotéři Oktagonu, kteří jsou koneckonců s bojovníky v úzkém kontaktu a vnímají tak jejich formu a rozpoložení. Svůj tip nabídl v rozhovoru pro CNN Prima News Palo Neruda a možná vás jeho odpověď překvapí.

„Kdybych si musel vsadit, asi bych vsadil na Pavola Langera. Ale jak to teď říkám, tak vlastně nevěřím vlastním slovům…“ řekl se smíchem. „Ale po těch posledních třech Karlosových zápasech mám pocit, že Langerovi ukázal cestu, jak ho porazit,“ vysvětlil svůj úhel pohledu.

I Palo Neruda však přiznal, že se to v něm bije, protože na jedné straně jsou tu Langerovy poslední výkony a fakt, že viděl dost, aby dokázal na Vémolu najít návod, na druhé straně je tu však zkušený zápasník, který za svou dlouhou kariéru porazil celou řadu těžkých soupeřů.

Neruda poukázal na to, že Karlos Vémola má velmi specifický styl, který je již po tolika letech jeho zápasení pro soupeře poněkud čitelný, a to Neruda vidí jako věc, kterou by Terminátor v případě prohry s Pavolem Langerem musel změnit, aby se mu podařilo znovu naskočit na vítěznou vlnu.

„Kdyby ho porazil Pavol Langer, tak už by na něj znali všichni recept. A Karlosovi je osmatřicet a začít se v tomto věku učit nové věci, změnit styl… To je buď velmi těžké, nebo až nemožné na takto vysoké úrovni. Ale nemyslím si, že by to znamenalo Karlosův konec, vzhledem k jeho osobnosti si to fakt nedokážu představit,“ prozradil pro CNN Prima News.

➤ Čtěte také: Obrovský krok pro Oktagon MMA! Nové spojenectví slibuje další růst

Promotér Oktagonu není jediný, kdo ve slovenském obrovi vidí favorita, potenciál porazit Terminátora v něm spatřuje i Vémolův přemožitel Patrik Kincl. „Já jsem s Langerem kdysi trénoval a vím, že to rozhodně není jednoduchý soupeř,“ prozradil onehdy Kincl ve vysílání Ondřeje Novotného.

„Škoda, že kurz na Langera šel už dolů. Já bych si na něj vsadil. Pokud Vémola přijde v takové formě, jako byl teď na Štvanici, tak bude mít velké problémy. Překvapily mě hlavně jeho dětské rány,“ doplnil Patrik Kincl.

Podobně smýšlí i slovenský zápasník UFC Martin Buday. „Karlos je super silný oponent, špičkový sportovec, ale věřím Palovi,“ pronesl Buday nedávno v rozhovoru pro Refresher.

Samozřejmě i Karlos Vémola má mezi domácími bojovníky své podporovatele, to ale není zase tak překvapivé. Který ze dvou táborů bude moci společně s právoplatným držitelem titulu slavit vítězství, se dozvíme už 7. října na turnaji v Bratislavě.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vlado Lengál

Lengál: „Po Štvanici se mi smáli za žabky. V televizi musím stihnout hlavně Love Island“

Přímo v jeho domovském Gladork Gymu ve Znojmě jsme natočili zajímavý rozhovor s Vladimírem Lengálem. Jak s odstupem hodnotí poslední zápas...

Vlasto Čepo má konečně soupeře

Čepo má konečně soupeře na zápas v Bratislavě. Utká se s prvním Egypťanem Oktagonu

Turnaj v Bratislavě se nezadržitelně blíží a fanoušci nedočkavě vyhlíželi soupeře Vlasta Čepa.👊 Bude jím první Egypťan Oktagonu.

David Kozma

David Kozma popsal komplikace v Thajsku. Stafylokoka si z kempu přivezlo devět lidí

Davida Kozmu čeká zápas s Bojanem Veličkovičem a součástí přípravy byl i kemp v Thajsku. Mnozí bojovníci si odtud však přivezli nepříjemný...