David Kozma popsal komplikace v Thajsku. Stafylokoka si z kempu přivezlo devět lidí

Davida Kozmu čeká zápas s Bojanem Veličkovičem a součástí přípravy byl mimo jiné kemp v Thajsku. Odtud si však velká část české výpravy přivezla velmi nepříjemný suvenýr.

David Kozma Foto: OKTAGON MMA

David Kozma popsal komplikace v Thajsku

Jako první jsme se o nepříjemných komplikacích českých borců na kempu v Thajsku dozvěděli v souvislosti se Zbyňkem Vlčkem, který měl na Štvanici absolvovat svůj první profesionální zápas v MMA. Zbyněk byl jedním z mnoha, kdo odjel do Thajska na přípravu a nebyl také jediný, kdo si odtud přivezl nechtěný suvenýr.

Kromě Vlčka se kempu účastnili také například Jiří Procházka nebo David Kozma, který prozradil, o co přesně šlo a kolika lidí se to dotklo: „Byl to super kemp, potom tam přijel i Jirka Procházka a Matouš Kohout, byl tam Vlasto Čepo,“ prozradil Kozma pár známých jmen ve svém vysílání na Youtube.

„Nakonec z toho bylo to, že devět lidí (myslím, že z patnácti) dostalo stafylokoka, takže i když ty žíněnky vytíraj, desinfekce tam byla na každym rohu, tak ty stafylokoky tam jsou. Třeba Zbyněk Vlček musel odstoupit ze Štvanice, protože měl prostě stafáče v loktu,“ připomněl Kozma.

„Všichni tam měli v kolenou stafylokoky, takže je to tam fakt hodně nebezpečný, ale když tam jedeš, tak se s tím asi musí počítat no, takže příště třeba dlouhé kalhoty, dlouhé rashguardy, i když je tam strašné vedro, tak to asi pomůže, ale bohužel je to riziko toho kempu tam,“ zakončil Růžový panter.

Pro Vlčka muselo jít o obzvlášť nepříjemnou komplikaci, jelikož kromě toho, že mělo jít o jeho první profi zápas v MMA, fanoušci Oktagonu ho navíc přijali s velmi smíšenými pocity, a tudíž měl Vlček velkou motivaci všem ukázat, že si své místo v organizaci zaslouží. Na takovou příležitost si však bude muset ještě počkat.

Kozmovi se naštěstí komplikace vyhnuly. Vzhledem k tomu, že je v plné přípravě na zápas s Bojanem Veličkovičem, by podobné problémy Růžový panter asi neocenil, obzvlášť když jde o semifinále Tipsport Gamechangeru a kromě samotného vítězství bude bojovat o spoustu peněz. Kozmu v odvetě proti srbskému bojovníkovi uvidíme už 16. 9. ve Frankfurtu.

➤ Čtěte také: Tohle zranění je horší než kdy dřív, přiznal Brož. S kým si Inkvizitor přetrhal vazy?

Pro Davida Kozmu je v tuhle chvíli priorita Tipsport Gamechanger, ale hned poté (pravděpodobně až příští rok) si hodlá znovu dojít pro titul ve velterové váze. I tentokrát půjde o odvetu – s Kaikem Britem, který byl pro Kozmu nejtěžším soupeřem a jenž uvolnil pás Oktagonu, aby mohl přestoupit do UFC. Účast v Contender Serie’s se mu však nezdařila, jak očekával, a tak budeme talentovaného Brazilce znovu vídat v Oktagonu. David se tedy konečně dočká vytoužené odvety a fanoušci napínavého titulového souboje.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Kozma se ve Frankfurtu porve o finále pyramidy Tipsport Gamechanger

Oktagon 46: Kozma vs. Veličković 2 (semifinále Tipsport Gamechanger) – kurzy, analýza, tip

Frankfurt potřetí hostí turnaj organizace Oktagon MMA, tentokrát s pořadovým číslem 46.✅ Důležité informace k celému galavečeru najdete v...

Pavol Neruda a Ondřej Novotný

Obrovský krok pro Oktagon MMA! Nové spojenectví slibuje další růst

Organizace Oktagon MMA oznámila další důležitý krok na své cestě. Nově se turnaje a celá řada projektů bude vysílat na světové televizní...

David Kozma se soustředí na Tipsport Gamechanger

Kincl o duelu Kozma Veličković: Kozmič má pomalejší start, ale soupeře dokáže otrávit

David Kozma se plně soustředí na další zápas v rámci Gamechangeru.💰 Už podruhé se v kleci potká s Veličkovićem.🥊 Jak vidí jejich souboj...