Kincl o duelu Kozma Veličković: Kozmič má pomalejší start, ale soupeře dokáže otrávit

David Kozma se plně soustředí na další zápas, který ho čeká v rámci milionové pyramidy Tipsport Gamechanger. Už podruhé se v kleci potká se srbským borcem Bojanem Veličkovićem. Jak vidí jejich nadcházející odvetu Patrik Kincl?

David Kozma se soustředí na Tipsport Gamechanger Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Patrik Kincl: Kozmič má pomalejší rozjezdy, je ale houževnatý

Davida Kozmu co nevidět čeká zápas s Bojanem Veličkovićem. Tentokrát ale půjde o hodně, jelikož jde o souboj v rámci milionové pyramidy Tipsport Gamechanger. Růžový panter už jednou srbského bojovníka porazil, duel však tehdy probíhal za specifických podmínek – Veličković vzal zápas na short notice. Bude i tentokrát Kozma vědět jak na něj, nebo bude Veličković připravený? Svůj pohled na souboj nabídl Patrik Kincl.

„Hrozně to svádí k tomu to hodnotit podle jejich prvního zápasu, ale teď to sakra bude něco jinýho,“ prohlásil Patrik Kincl v podcastu GnP. „Bude to na tři kola, Veličković předtím nastupoval na short notice, to znamená, že tam to hrálo všechno proti němu, ale zase Kozmič má za sebou těžký zápasy, umí si opravdu hrábnout, tím jak vydrží a je houževnatej, tak umí soupeře otrávit,“ zhodnotil Kincl.

„Zase má ale pomalejší starty, tak na těch třech kolech to může hrát docela roli, si myslím,“ zapochyboval Kincl. „Kozmič má pomalejší rozjezdy... to znamená, může se tam stát cokoli, já to vidím, že Kozmič první kolo ztratí, na body samozřejmě, a pak to bude dohánět, druhý kolo bude vyrovnanější a v třetím se to bude lámat,“ predikoval Kincl.

„Veličković má nepříjemnej ten druhej gard, ale jak říkám, s Kozmičem už šli a David je natolik zkušenej, aby byl schopnej si tohle pohlídat, natrénovat na to. Jediný co, a to se hrozně těžko do těch zápasníků dostává, aby začínal hned od toho prvního kola, aby to nemusel dohánět, aby tam měl větší klid,“ pronesl Patrik.

David je odhodlaný pohádkovou odměnu vyhrát:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

„Já jsem si vědom toho, že mám pomalejší starty,“ reagoval na Kinclovo zhodnocení Kozma. „Takže se budeme snažit na tom zapracovat, více do toho šlápnem. Trenéři do mě budou hustit, ať nejsem v tom prvním kole línej,“ prohlásil Panter.

➤ Čtěte také: Co teď bude s Kaikem aneb dostane Kozma odvetu, po níž tak dlouho hladoví?

„Já jsem vždycky línej v tom prvním kole, schytám nějaký bomby a potom to doháním, takže já se nechám zfackovat od Bechťáka (trenér Pavel Bechtold), abych tam šel už nahulenej, protože nahulenej zápasím nejlíp (...) Nechám si prostě dát pár facek, aby mě to nabudilo,“ prozradil David.

S Veličkovićem to nebyla žádná procházka růžovým sadem. Připomeňte si souboj Kozma vs. Veličković 1:

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Duel Bryczek vs. Kincl je minulostí

Nepříjemná ztráta Oktagonu: Kincl je bez soupeře, Poláka si vyhlídlo UFC

Titulová bitva Kincl vs. Bryczek je zřejmě pasé. Poláka si totiž vyhlídlo UFC. A první zápas by měl mít podle všeho co nevidět.👊💪

Kaik Brito a David Kozma si to možná dají znovu

Co teď bude s Kaikem aneb dostane Kozma odvetu, po níž tak dlouho hladoví?

Kaik Brito přišel o svůj sen na smlouvu s UFC. Jak se k němu teď postaví Oktagon a dostane David Kozma svou vytouženou odvetu? 💪

Kaik Brito míří do UFC, titul je volný

Post krále velterové váhy je oficiálně volný. Kdo si dojde pro titul?

Kaik Brito zamířil do nejvyšší ligy, a tak byla otázka času, kdy Oktagon oficiálně uvolní titul velterové váhy. Stalo se a trůn je opět k...