Co teď bude s Kaikem aneb dostane Kozma odvetu, po níž tak dlouho hladoví?

Kaik Brito snil o tom, že se stane bojovníkem UFC, a obětoval tomu i titul v Oktagonu, který mu byl chvíli poté, co už bylo jasné, že se zúčastní Dana White’s Contender Series, odebrán. Vezme ho teď Oktagon na milost? A dočkáme se souboje Kozma vs. Brito 2?

Kaik Brito a David Kozma si to možná dají znovu Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Brito vs. Kozma 2. Je možné, že se dočkáme odvety?

Když se Kaik Brito rozhodl zkusit štěstí v UFC, Ondřej Novotný v jednom ze svých živých vysílání oznámil, že Kaikovi odeberou jeho titul ve velterové váze, aby se o něj mohli utkat jiní. Tou dobou se ještě počítalo s tím, že Brito v Dana White’s Contender Series zvítězí a oslní šéfa organizace natolik, že mu nabídne smlouvu.

Jenže ne každý den je posvícení a o tom se přesvědčil i sám Brito, který po těsné prohře s Obanem Elliottem zůstal tak nějak bezprizorní a teď se čeká, zda ho Oktagon vezme znovu pod svá křídla.

„To je tak, když vsadíš na špatnou kartu v životě, jak je ten život svinskej, pro něco se rozhodneš (...) Místo toho, aby si jako tady David bojoval o 300 000 euro a měl obrovskou smlouvu, tak najednou si dostal 5 000 dolarů, které si do toho stejně vrazil, a máš ho**o a musíš se vrátit za Novotným a říct ‚Co teď‘?“ popisoval Novotný Britovu současnou situaci.

Promotér Oktagonu poté vysvětlil, že má Kaika Brita rád a že mu dá druhou šanci, aniž by se o to Brito musel nějak významně prosit. Zároveň však prohlásil, že Brito je pro UFC neatraktivní, nehledě na to, že neumí anglicky a slovy Novotného „nic kolem něj není americké“.

To už Brito pocítil na vlastní kůži, jenže co teď? Nejspíš skutečně návrat do Oktagonu? A uvidíme hned v počátku titulový souboj s Davidem Kozmou? „Davide, víš, že dneska v noci prohrál Brito?“ ptal se během vysílání Kudy běží zajíc Novotný Davida Kozmy. „Musíme se dohodnout, jestli ho chceš zbít,“ pokračoval promotér se smíchem.

David Kozma přiznal, že Britovu přípravu na Contender Series sledoval a měl při tom rozporuplné pocity: „Britův zápas jsem neviděl, protože jsem měl ráno trénink, ale Kaikovu přípravu jsem sledoval na jeho instagramu. Na jednu stranu jsem mu přál vítězství a postup do UFC. Na druhou stranu jsem chtěl, aby se tam nedostal a já mu mohl vrátit minulou porážku,“ přiznal ve vyjádření pro iSport.cz.

David si tedy teď může mnout ruce, protože ze spontánního rozhovoru v živém vysílání Ondřeje Novotného je zřejmé, že se organizace tomuto duelu určitě bránit nebude. Teď jde o to, zda se bude historie opakovat, nebo jestli si David na Kaika připraví taktiku, která mu tentokrát vynese vítězství. Zahrát roli v zápasu by mohlo i Britovo současné rozpoložení, protože hlava dokáže v zápasu po utrpěné prohře nadělat nepěknou paseku.

Připomeňte si zápas Davida Kozmy a Kaika Brita, který Růžovému panterovi zasadil jedinou porážku v kariéře:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ivan Buchinger se utká s Jakubem Dohnalem

V Bratislavě dojde na česko-slovenské derby. Dohnal se utká s vytouženou legendou

Slovenská legenda Ivan Buchinger se v Bratislavě utká s Jakubem Dohnalem, který po téhle bitvě dlouho volal.💪💥

Duel Bryczek vs. Kincl je minulostí

Nepříjemná ztráta Oktagonu: Kincl je bez soupeře, Poláka si vyhlídlo UFC

Titulová bitva Kincl vs. Bryczek je zřejmě pasé. Poláka si totiž vyhlídlo UFC. A první zápas by měl mít podle všeho co nevidět.👊💪

Losene Keita a Maté Sanikidze

Dřív, než se čekalo? Losene Keita odhaluje datum návratu a nejbližší zápasový program

Hvězdný Losene Keita na sociálních sítích nastínil, kdy by se mohl po zranění vrátit zpět do Oktagonu. Tady jsou jeho slova a podrobnosti.