Obrovský krok pro Oktagon MMA! Nové spojenectví slibuje další růst

Organizace Oktagon MMA oznámila další důležitý krok na své cestě. Nově se turnaje a celá řada projektů bude vysílat na světové televizní platformě. Více se dočtete v článku.

Pavol Neruda a Ondřej Novotný Foto: OKTAGON MMA

Oktagon oznámil mega podpis. Čeká nás velké dobrodružství, hlásí Ondřej Novotný

Další důležitý mezi světovou MMA elitu. Organizace Oktagon MMA v pondělí večer oznámila stvrzení lukrativní spolupráce se světovou vysílací platformou Channel 4.

"Je to malý krok pro lidstvo, ale obrovský krok pro Oktagon. pro fanoušky, pro anglické fanoušky a možná pro celý evropský trh... Podařilo se nám něco, o co jsme strašně dlouho usilovali. Nevím, jestli to úplně všichni docení, ale je to pro nás, a věřím, že pro celou scénu, další obrovský gamechanger. Teď uvidíme, co se začne dít...

Děkuji celému týmu, odvedli neskutečný kus práce a zlomili věci, které se na začátku zdáli, že se zlomit nedají. Teď si držme palce. Když to nedoceníte na začátku, doufám, že to doceníte třeba později", vzkázal promotér Novotný na svém Instagramu.

Britská streamovací platforma Channel 4 má více než 25 milionů uživatelů po celém světe a Oktagon MMA bude nyní součástí tohoto kolosu. Tento podpis smlouvy může Oktagon v relativně krátkém horizontu vystřelit o několik levelů výše, protože, jak zmínil Novotný, navázat spolupráci s Channelem 4 se nepodařilo daleko větším projektům napříč mnoha sporty. Navázání této spolupráce je tak samo o sobě obrovsky prestižní záležitostí.

Prvním vysílaným projektem na Channel4 bude Stage to the Cage, se kterou se začíná už dnes, 5. 9., kdy se odvysílají první 3 epizody a následně dohromady dalších 12, jedna každý týden až do turnaje v Manchesteru. 12. 9. pak startuje vysílání Oktagon výzvy: Anglie vs Irsko, která opět poběží v kadenci jedné epizody každý týden s velkým finálovým vyvrcholením v Manchesteru. “Dle mého se jedná o dosud nejlepší Oktagon výzvu, jakou jsme kdy měli a věříme, že bude bavit fanoušky i v dalších zemích,” nabídl svůj pohled Neruda.

Kromě již zmíněných projektů pak na Channel4 poběží zároveň všechny následující turnaje Oktagonu živě. “V současné době nás jen v zahraničí sleduje živě kolem půl milionu fanoušků a věřím, že s touto novou dohodou se dokážeme hravě přehoupnout přes milion sledujících. Ale nechme se překvapit. Klíčem k dlouhodobému úspěchu je konzistence,” uzavřel Neruda. Po oznámení spoluprací s platformami DAZN (celosvětová vysílací platforma) a Setanta (východní Evropa a střední východ) se jedná o další významnou mediální dohodu, kterou Oktagon v nedávné době uzavřel, píše se v tiskové zprávě OKTAGON MMA.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Spolumajitel Oktagon MMA Pavol Neruda

Pavol Neruda – kariéra, projekty a životní příběh spolumajitele Oktagon MMA

Navenek nenápadný a klidný, jinak ale inspirující a inteligentní☀️ Věčně pozitivní Pavol Neruda je lídr se smyslem pro detail.✔️ Promotér a...

Ondřej Novotný

Kdo je Ondřej Novotný a co všechno dělá?

Ondřej Novotný je promotér, spolumajitel a komentátor MMA organizace Oktagon. ✔️ Výčet toho nejzajímavějšího z jeho života jsme shrnuli v...

Tým Oktagon MMA

Nikolas Pátek z Oktagonu nabídl sondu do fungování nezastavitelného MMA fenoménu

Marketingový ředitel Nikolas Pátek Oktagonem žije 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Jiný způsob práce si nedokáže představit. Ani nechce. Nové...