Čepo má konečně soupeře na zápas v Bratislavě. Utká se s prvním Egypťanem Oktagonu

Turnaj v Bratislavě se nezadržitelně blíží a fanoušci nedočkavě vyhlíželi soupeře Vlasta Čepa. A konečně se dočkali, bude jím naprostý nováček Oktagonu a vůbec první egyptský bojovník organizace.

Vlasto Čepo má konečně soupeře Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Vlasto Čepo dostane v Bratislavě nečekaného soupeře

Dlouho jsme čekali na oznámení soupeře dvojky žebříčku střední váhy Vlasta Čepa. Chvíli se spekulovalo o tom, zda se v Bratislavě neuskuteční projednávaný titulový zápas s Patrikem Kinclem, oba borci se ale shodli, že bratislavský termín je příliš blízko a navíc už jeden titulový souboj má.

Oktagon však pro Čepa nakonec našel jiného soupeře, jehož fanoušci organizace zatím neznají. Je jím egyptský zápasník Ahmed „Lee“ Sami, který se v současné chvíli pyšní bilancí 10-3.

„První Egypťan v kleci OKTAGONu a bývalý šampión jedné z arabských organizací má v MMA 7 ukončení před limitem. Sami Čepa nejprve vyzve k dalšímu tanci v postoji, protože tenhle borec zápasí i v thajském boxu, kde má 16 zápasů bez porážky. Na druhé straně v MMA už 3 borce ukončil na submisi,“ představil nového bojovníka Oktagon.

Sami bojoval kromě domácí AUFC v mnoha světových organizacích jako třeba v holandské LFL, bahrajnské Brave CF nebo UAE Warriors, kde svedl i své poslední dva zápasy – v jednom zaznamenal v prvním kole prohru na TKO a v druhém si naopak připsal výhru v prvním kole na submisi.

Jak ukazují jeho statistiky, pro Čepa nepůjde o snadného soupeře. Slovenský bojovník má však momentálně za sebou čtyři výhry v řadě, všechny ukončené před limitem (ve dvou případech na submisi a ve dvou na TKO) a z toho tři hned v prvním kole.

Vítězné série se určitě jen tak vzdát nehodlá, obzvlášť když už si teď brousí zuby na titulový zápas s Patrikem Kinclem. Ten zatím nebyl ještě oficiálně potvrzený, ale obě strany potvrdily, že o něm v současné době jednají.

➤ Čtěte také: „Tady je vítěz jasný,“ říká Kozma k projednávané bitvě Kincl vs. Čepo

Motivace je tedy na straně slovenského bojovníka veliká, teď už jen nasadit stejné tempo jako v předchozích čtyřech zápasech, nepodcenit egyptského bojovníka a vyvarovat se zbytečných chyb. Nová akvizice Oktagonu jistě bude tvrdý oříšek, ale pro diváka jistě půjde o atraktivní duel.

Připomeňte si Čepovu poslední výhru s moldavským bojovníkem Ionem Taburceanu, kterého Čepo porazil ve druhém kole na TKO:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Mikulášek

Na sebevraždu jsem neměl koule. Baba Jaga promluvil o šikaně a vlastních démonech.

Václav Mikulášek prožívá krušné období, jeho život ale nikdy nebyl procházkou růžovým sadem. Prošel si šikanou a bojoval s temnými...

David Kozma

David Kozma popsal komplikace v Thajsku. Stafylokoka si z kempu přivezlo devět lidí

Davida Kozmu čeká zápas s Bojanem Veličkovičem a součástí přípravy byl i kemp v Thajsku. Mnozí bojovníci si odtud však přivezli nepříjemný...

Miroslav Brož

Tohle zranění je horší než kdy dřív, přiznal Brož. S kým si Inkvizitor přetrhal vazy?

Jedním z taháků bratislavského turnaje byla mimo jiné odveta Brož vs. Pukač. Té se však alespoň prozatím nedočkáme. Co přesně se...