Tohle zranění je horší než kdy dřív, přiznal Brož. S kým si Inkvizitor přetrhal vazy?

Jedním z taháků bratislavského turnaje byla odveta Brož vs. Pukač. Té se však alespoň prozatím nedočkáme, a to i přesto, že Miroslav Brož o druhý zápas s Pukačem prý velmi stojí. Co přesně se Inkvizitorovi stalo, že musel duel zrušit?

Miroslav Brož Foto: OKTAGON MMA

Do klece chodí i přes zranění, tentokrát to ale skutečně nejde

Miroslav Brož měl za celou svou sportovní kariéru nespočet zranění a mnohdy s nějakým neváhal nastoupit do zápasu, teď si ale s rukou na srdci musel přiznat, že tentokrát mu to tělo skutečně nedovolí a nezbylo mu než odpískat dohodnutou odvetu v Bratislavě.

„Kdybych zápasil stoprocentně zdravej, tak asi nezápasím,“ smál se Inkvizitor v podcastu Deníku Sport a nabídl výčet všech svých zranění. „Když to jenom trochu jde, tak do toho jdu. (...) Teď jsem zápasil jeden zápas s prasklým bicákem, druhý s natrženýma předloktíma. (...) Měl jsem dvanáctkrát zlomenej nos, moje uši si zažily svoje, čtyřikrát natržený stehenní sval, kolenní vazy, nějaký ramena, zlomený ruce a tak,“ vyjmenoval Brož.

„Ale musím říct, že tohle mě trápí, je to jiný. Jiný je to v tom, že když si třeba přetrhnete ten biceps, tak tomu dáte čtyři týdny, ono se to zatáhne, a moh jsem začít trénovat, ale ta noha, to koleno, ještě ty boční vazy, jsou blbý,“ přiznal Inkvizitor.

Brož se měl v Bratislavě utkat s Robertem Pukačem, kterého porazil na body během pražského turnaje Oktagon 43. Ani do tohoto zápasu nevstupoval Inkvizitor ve stoprocentní formě, protože ho limitovala nemoc, a to je důvod, proč se prý na odvetu třese stejně jako Pukač. Bohužel jak se v tomto sportu děje často, Brož se zranil během tréninku.

„Pral jsem se Davidem Kozmou, on mi vlez do zad, já jsem dělal takovou obranu, ujela mi noha, byli jsme už hodně zpocení, bylo to poslední kolo, já jsem si prosed koleno a přetrhal jsem si vazy v koleni, boční vazy (...) snažil jsem se trénovat dál (...) tím jsem to ještě víc doj**al, takže se to dostalo do takového stadia, že pokud nebude mít to koleno pět šest týdnů klid, tak se to nezahojí,“ vysvětlil Brož.

Jak bylo jeho zvykem, chtěl se i tak co nejdříve vrátit do tréninku, ukázalo se však, že tohle zranění je přece jen o něco horší než jakékoli předtím. „Každej pohyb, co jsem udělal, mě bolel – bolí to tak, že to není taková ta tupá bolest, že jste schopní to přejít, ale bolí to ostře, že tě to paralyzuje v tu chvilku. (...) Furt mi říkali, za dva tejdny se můžeš začít rvát, ale já si nedovedu představit, že bych se měl začít rvát, že by mě za to někdo chytil nebo něco.“

Miroslav Brož každopádně dle svých slov o odvetu s Pukačem velmi stojí, a přestože už cítí, že tělo mu nedovoluje tolik co dřív a začíná už uvažovat o brzkém konci kariéry, počítá s tím, že se s Robem v kleci ještě potká.

Tentokrát by chtěl podat stoprocentní výkon, ve kterém mu při prvním pokusu bránila nemoc. „Já byl úplně vyřízenej, měl jsem toho dost,“ přiznal Brož. „Já chci tu odvetu minimálně stejně jako on, protože mně vadilo, jak ten zápas skončil,“ připustil Inkvizitor. Doufejme tedy, že se Brož brzy uzdraví a uvidíme ho společně s Diamantovým Čávem v jedné kleci.

Miroslav Brož porazil Roberta Pukače na body, ačkoli vítězství bylo těsné. Robo Pukač měl za to, že výsledek měl být v jeho prospěch. Posuďte sami:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Kozma se ve Frankfurtu porve o finále pyramidy Tipsport Gamechanger

Oktagon 46: Kozma vs. Veličković 2 (semifinále Tipsport Gamechanger) – kurzy, analýza, tip

Frankfurt potřetí hostí turnaj organizace Oktagon MMA, tentokrát s pořadovým číslem 46.✅ Důležité informace k celému galavečeru najdete v...

Pavol Neruda a Ondřej Novotný

Obrovský krok pro Oktagon MMA! Nové spojenectví slibuje další růst

Organizace Oktagon MMA oznámila další důležitý krok na své cestě. Nově se turnaje a celá řada projektů bude vysílat na světové televizní...

Baba Jaga

Václav Mikulášek kajícně reaguje na svůj poslední výkon. „Potřebuji pomoc,“ napsal

Z krize do krize. Václav Baba Jaga Mikulášek aktuálně prožívá velké trápení, což umocnil sobotní zápas v Trnavě. Tady je nejčerstvější...